Çağlar Bayur 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Bayiler, zaten satabilecekleri rakam kadar adet sipariş verir, fabrika üretir ve yollar, genelde stok kalmasın vb. diye de fazla sipariş de veirlmez, fabrika da fazla üretmez. Stoğu yapan bayi zaten satacağı miktarı depolamış, neden extra indirsin? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Olmuyor arkadaşlar.. denendi.. denenmiş denenmez.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Fiyat olarak çok fazla bir avantajı olmuyor.. Kış'ın 7 Takım Petlas Snowmaster lastik siparişi verdim.. Gezdiğim her yer 1 takım'da alsam 10 takım'da alsam aynı fiyatı verdi.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Keşke olsa..forumda daha önce açılmış kışlık lastik için konular var..Onlara bakarsanız umutsuz oluşumu anlarsınız. Anladım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Fiyat olarak çok fazla bir avantajı olmuyor.. Kış'ın 7 Takım Petlas Snowmaster lastik siparişi verdim.. Gezdiğim her yer 1 takım'da alsam 10 takım'da alsam aynı fiyatı verdi.. Valla ben kışlık lastik alacağımız zaman lastikçiyle konuştuğumda adamın dediği aynen şuydu ; Şimdi şu lastikleri satıyorum ya benim için hiç bir anlamı yok..Çok düşük kar ile satış yapıyoruz.Ancak lastik durur da tam sezonunda zam gelirse o zaman karlıyız biz.Erkenden sattığım lastik benim için hiç bir şey ifade etmiyor,bana birşey kazandırmıyor demişti.Lastik altın gibi durunca kazandırır demişti.Yoksa normal kar marjıyla biz ayakta duramayız demişti. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Bayiler, zaten satabilecekleri rakam kadar adet sipariş verir, fabrika üretir ve yollar, genelde stok kalmasın vb. diye de fazla sipariş de veirlmez, fabrika da fazla üretmez. Stoğu yapan bayi zaten satacağı miktarı depolamış, neden extra indirsin? Olmuyor arkadaşlar.. denendi.. denenmiş denenmez.. Fiyat olarak çok fazla bir avantajı olmuyor.. Kış'ın 7 Takım Petlas Snowmaster lastik siparişi verdim.. Gezdiğim her yer 1 takım'da alsam 10 takım'da alsam aynı fiyatı verdi.. Peki marka olarak ne tavsiye edersiniz? Benim aklımdaki, michelin, Continental ve ucuzluk bakımından ve yerli üretim olması dolayısıyla Petlas. Bi yanımda, 2. el lastik al diyor? Önerirmisiniz? Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Yine de denemek lazım. Neden olmasın. Belki başarılı olunur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 http://www.rezulteo-lastik.com.tr/lastik-bul?tsfid=ts5151b79f97076 Pirelli Cinturato P7 mantıklı görünüyor... Tolgahan senin lastik ölçün ne ? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 http://www.rezulteo-...ts5151b79f97076 Pirelli Cinturato P7 mantıklı görünüyor... Tolgahan senin lastik ölçün ne ? 175/65/14 biliyorum abi. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Peki marka olarak ne tavsiye edersiniz? Benim aklımdaki, michelin, Continental ve ucuzluk bakımından ve yerli üretim olması dolayısıyla Petlas. Bi yanımda, 2. el lastik al diyor? Önerirmisiniz? Tgahan çok resmi konuşmussun.. Tanımadın mı beni hani Göksu Park'ta İskender yemiştik Kardeşim şaka bir yana f/p olarak Petlas PT 515 İmperum'dan memnun kalırsın.. Bende bu yaz 225/40/18 Petlas PT 741 Velox Sport alacağım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Tgahan çok resmi konuşmussun.. Tanımadın mı beni hani Göksu Park'ta İskender yemiştik Kardeşim şaka bir yana f/p olarak Petlas PT 515 İmperum'dan memnun kalırsın.. Bende bu yaz 225/40/18 Petlas PT 741 Velox Sport alacağım Göksu parkında ben hiç iskender yemedim Göksel bey KC Göksu alışveriş merkezinde siz yemiştiniz biz bakmıştık Yok kardeşim, alıntı yaptığım herkese sordum ya o yüzden sizli bizli muhabbete girdim yanlış anlama. Petlas hiç kullanmadım bilmiyourm, ama sen memnun kalırsın diyorsan da sana her türlü güvenirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 175/65/14 biliyorum abi. Bu ölçü ile ilgili testler yok.. Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Dün aldım lastikleri, aracı aldığımda kışlıklar üzerindeydi, yazlıkları poşet içinde almıştım önceden ikisini poşetten çıkarıp bakmıştım kenarları çatlaktı, diğer ikisi hem daha yeni üretim (2010 sonu) hem de sağlam çıktı. Lastikçim de 2 lastik yeter deyince dün Tokat'ta hem aracın periyodik bakımını yaptırdım, hem de iki tane Michelin Primacy 3 lastik aldım, eski lastikler Primacy HP idi onları arkaya yenileri öne taktık. 2013'ün 4. haftası ve Almanya üretimi lastikler, İspanya'da üretilenler pek tavsiye edilmiyormuş. Yeni lastiklerle 150 km kadar yol geldim dönüşte, kışlık Lassa'lardan daha sesli geçti yolculuğum, ben ses azalır diye düşünüyordum tersine çıktı, yeni lastiklerin ses yapması gibi bir durum olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Emre Alliş 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Dün bir konunun arkasına yazmıştım burayada yazayım; bugün gelen mailde bir internet sitesinde lastik kampanyası varmış ilgilenen arkadaşlar verdiğim linkten fiyatlarına bakabilir, bayide geçen sorduk 205/55/16 bridgestone modelini, 200 Tl demişti aynı lastiğe burrda 169 tl yalnız 4 adet içinmiş fiyat... http://www.otostart....mailjet2503_ust Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 benim lastikler daha 1 senelik,oldukça sağlam henüz. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Göksu parkında ben hiç iskender yemedim Göksel bey KC Göksu alışveriş merkezinde siz yemiştiniz biz bakmıştık Yok kardeşim, alıntı yaptığım herkese sordum ya o yüzden sizli bizli muhabbete girdim yanlış anlama. Petlas hiç kullanmadım bilmiyourm, ama sen memnun kalırsın diyorsan da sana her türlü güvenirim. Eyvallah kardeşim ama ben Petlas'ı sadece bir tanığın honda' sında kısa süreli Islak zemin ve kuru zeminde fren performansına baktım gayet iyi de yol tutuşu vardı ve sessiz bir lastikti.. Kendi arabam'da hiç denemedim.. Yanlış yönlendirmiş olmayayim.. Forumda Petlas konusundada detaylı yazdım.. Mehmet Hoca 25.000km. dir kullanıyor çok memnun olduğunu çevresindede herkese önerdiğini biliyorum.. Başka sitelerdeki kullanıcı yorumlarıda iyi yönde.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Petlas çok iyi bir lastik değil.Ancak kötü de değil.Bütçen çok fazla değilse alabilirsin. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Petlas çok iyi bir lastik değil.Ancak kötü de değil.Bütçen çok fazla değilse alabilirsin. Daha önceden bir deneyimin oldumu Mehmet ? İyi veya kötü yanlarını söyleyebilirmisin ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Benim lastiklerim de Petlas, hiç ama hiç memnun değilim, en ufak ıslak zeminde, hatta çok sıcak havalarda yumuşamış asfaltta tutunma çok ama çok zayıflıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Pirelli lastikleri için özel fiyat alabilirim.Daha önce alan arkadaşlarim bilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 (düzenlendi) Daha önceden bir deneyimin oldumu Mehmet ? İyi veya kötü yanlarını söyleyebilirmisin ? Daha önce kışlık lastiğini f1 aracımda kullandım.Dikmen'de oturuyorum.Bilenler bilir.Geçen kış çok zorlandım.Sıfır lastik olmasına rağmen bir çok rampada patinaja düştüm.(Aynı rampada aynı gün içinde continental ile deneyimim oldu.)Bariz fark var. Yazlık lastiğini uzun süre kullanmadım ama Volvo aracımda vardı.1.5 senesini doldurmuştu.Islak zeminde pek güven vermedi bana. Sonuç olarak kişiye göre değişir.Ancak ben çok iyi bir lastik olduğunu düşünmüyorum. 26 Mart 2013 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Benim lastiklerim de Petlas, hiç ama hiç memnun değilim, en ufak ıslak zeminde, hatta çok sıcak havalarda yumuşamış asfaltta tutunma çok ama çok zayıflıyor. Serisi ne Zafer ? Birde üretim tarihi ? Pirelli lastikleri için özel fiyat alabilirim.Daha önce alan arkadaşlarim bilir. Pirelli p-zero Rosso 225/40/18 Abi.. Ben 280TL ye buldum.. Bir sorabilirmisin daha özel fiyat verebilecek mi ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Serisi ne Zafer ? Birde üretim tarihi ? Elegant PT311 2010/25.hafta Yorum bağlantısı
Recommended Posts