İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

Misafir

Petlasın bu modelini ben de sormuştum ancak çok yol sesi yaptığını söylemişlerdi.

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Hmm dış ses bizim araçlarda zaten fazla, aslında yerli oluşundan ötürü içlerinde Petlas daha sempatik geliyordu.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Dün bir arkadaşımın arabasına Pirelli nin yeni P1 Cinturato taktırdık,sessiz bir lastik olduğu nu bayii arkadaşım ısrarla belirtti.Tane fiyatı 165tl idi,aynı araç ile cuma günü uzun yol yapacağız,dönüşte fikrimi belirtirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hmm dış ses bizim araçlarda zaten fazla, aslında yerli oluşundan ötürü içlerinde Petlas daha sempatik geliyordu.

Petlas Velox Sport PT711 V desenli bir lastik tavsiye etmem.. Petlas'ın PT515 İmperium veya varsa Velox Sport PT 741 modelini öneririm.. Daha iyi yol tutuşu ve 71db. ile B sınıfı sessiz, konforlu bir lastiktir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Her zamanki gibi yokohama c drive tek geçerim,diyeceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Good year efficientgrip diyorum.Bir önceki aracımda memnun kalıp bu aracıma da aldım. Gayet sessiz yumuşak ve yağmurda güzel yere basıyor.

Yorum bağlantısı
Resul Demirel

eger sessizlık ve ıslak zemin performansı söz konusu ise benim fikrim nokian olur.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Good year efficientgrip diyorum.Bir önceki aracımda memnun kalıp bu aracıma da aldım. Gayet sessiz yumuşak ve yağmurda güzel yere basıyor.

saver tipi lastikler ıslak zeminde dikkatli olunması gerekenlerdir, mesela, Dekra test yapmış (10bin km lik testin başında)

100km/h ten ıslak zeminde frenleme:

Effictgrip=49,8 mt

cinturatop7= 46,8 mt.

1 araba boyu yaklaşık 4 mt. dir!

vesile ile Saver=49,6 mt.

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Başta Hepsiburada'ya girip en çok satan lastiği (Bridgestone Turanza 0001) iyidir diye almak üzereydim, sonra araştırayım dedim, araştırdıkça kafam karıştı, kafam karıştıkça daha iyi/hesaplı hangisi diye bulmaya çalıştım, tabi bulamadım. Tekrar başa döndüm gibi :)

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Merhaba,

aurora lastik hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim değerli arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Mıchelın energy saver yerine pimacy hp yi tavsiye ederim....

Yorum bağlantısı
Emre Alliş

Yeni konu açmak istemedim burdan devam edeyim, bugün gelen mailde bir internet sitesinde lastik kampanyası varmış ilgilenen arkadaşlar verdiğim linkten fiyatlarına bakabilir, bayide geçen sorduk 200 Tl demişti aynı lastiğe burrda 169 tl yalnız 4 adet içinmiş fiyat...

http://www.otostart.com/lastik/?&islem=info&adim=landing_page_bri_mic&utm_source=mailjet2503_ust

Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO)

2003 tdci Fiesta aracıma lastik almak istiyorum.Petlas veya starmaxx kullanıcı tavsiyelerini alabilirmiyim?Uygun fiyatlarda başka marka tavsiyeleride olabilir.Şehir içi kullanıyorum.

Merhaba,

Lastik boyutlarınızı ve tahmini bütçenizi de söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO)

Başta Hepsiburada'ya girip en çok satan lastiği (Bridgestone Turanza 0001) iyidir diye almak üzereydim, sonra araştırayım dedim, araştırdıkça kafam karıştı, kafam karıştıkça daha iyi/hesaplı hangisi diye bulmaya çalıştım, tabi bulamadım. Tekrar başa döndüm gibi :)

Aracınızın tam özelliklerini (yıl, motor vs), verebilirseniz, biz de seçiminizde yardımcı olalım. :)

Merhaba,

aurora lastik hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim değerli arkadaşlar?

Aurora markası, Hankook'a ait olup, onun alt markasıdır. Ancak, bu markayla ve ürünleriyle ilgili pek bir bilgi bulunmamaktadır. Bizim elimizde yanlızca k407 lastiğinin test sonuçları var, ıslak zeminde frenleme performansı tartışmalı.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Aracınızın tam özelliklerini (yıl, motor vs), verebilirseniz, biz de seçiminizde yardımcı olalım. :)

Aurora markası, Hankook'a ait olup, onun alt markasıdır. Ancak, bu markayla ve ürünleriyle ilgili pek bir bilgi bulunmamaktadır. Bizim elimizde yanlızca k407 lastiğinin test sonuçları var, ıslak zeminde frenleme performansı tartışmalı.

Berk bey,profillerimizde araç bilgilerimiz vardır(%90 ı günceldir).Mesela,Mahmut bey in arabası ; 2008- Ford Focus- 1.6 tdcı titanyumX

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Arkadaşlar Merhaba,

Malûm Yaz geldi ve yazlık lastik ihtiyaçları başladı. En azından benim var. :)

Yazlık lastik ihtiyaçları olan arkadaşlar da varsa, toplu bir liste oluşturalım mı? Ne dersiniz, Yorumlarınız nelerdir?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Tolgahan, denendi daha önce organize olunamadı.Sen başarılı olursun umarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Daha öncede, fikir vardı, yine yazayım fikrimi, reel alınabilir rakamdan %10 nun üstünde rakam bulamazsınız, liste fiyatı değil, reel alınabilir rakamdan

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Abi neden olmasın, hayata geçirilebilir bir proje, öyle bir konu açılabilir, yalnızca almak isteyenler cevap yazar, belirli bir de tarih konur örneğin 1 hafta, 15 gün, 1 ay gibi, sonuçta tam sayı alındığında bu şekilde firmalarla pazarlık yapılabilir. (Ben lastiğimi yeni değiştirdim. :blush: )

Kısa ve net olarak ; YAPMAYALIM :) Çünkü pek beceremiyoruz..

Kötümser olma ad yoldaşım yaaaaa

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kötümser olma ad yoldaşım yaaaaa

Keşke olsa..forumda daha önce açılmış kışlık lastik için konular var..Onlara bakarsanız umutsuz oluşumu anlarsınız.

Yorum bağlantısı
Misafir

Tolgahan, denendi daha önce organize olunamadı.Sen başarılı olursun umarım.

Biliyorum abi yakın takipteydim ama benimkisi sadece fikir ;)

Daha öncede, fikir vardı, yine yazayım fikrimi, reel alınabilir rakamdan %10 nun üstünde rakam bulamazsınız, liste fiyatı değil, reel alınabilir rakamdan

:flowers:

Kısa ve net olarak ; YAPMAYALIM :) Çünkü pek beceremiyoruz..

Sadece fikir be abi. Nasrettin hoca misali, Ya tutarsa.. :flowers:

Ama olursa güzel olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Biz lastikçileri çok dolaştık..Bu işi yapacaksanız zaten mutlaka aynı ilde olmak gerekiyor.Yoksa diğer türlü kargo falan olmuyor yani..Ayrıca lastikçilerde 10-20 çift bile alsan sana müşteri gözüyle bakmıyor :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...