Adnan Çakır 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Goodyear al hem yumuşak hem sessiz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmaz_1986 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 michelin energy saver lastikler iyidir.memnunum.arabayı aldığımda üzerinde 2008 üretimi lastik vardı arkalar hala aynı sorunsuz kullanıyorum. Michelin lastikler balon yaptığı konusunda cok şikayet var.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Michelin için söylenenleri ben hiç yaşamadım.Önceki lastiklerin michelindi 4 sene kullandım bir sıkıntı yaşamadım.Yalnız set tümsek çukur geçerken girer çıkarsan problem yok ama frenle karışık girersen ya balon yapar yada yarılır. 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Michelin lastikler balon yaptığı konusunda cok şikayet var.. 3.takım Michelin lastiğimiz ne balon oldu ne olumsuz durum Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmaz_1986 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 BRIDGESTONE kafamdan silindi diyebilirim. Yokohama baslığı altında da herkes övmüş c 2drive modelini.Michelin energy saver diyende çok hadi hayırlısı ikisi arasında fransız mı kazanacak japon mu:) Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 İkisi arasında tercihim kullanmadığım halde yokohama olurdu. Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmaz_1986 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 İkisi arasında tercihim kullanmadığım halde yokohama olurdu. Adnan Bey bende neden bilmiyorum ama bu Yokohama ya içim ısındı. Bide bi usta anlatmıştı ne kadar doğru bilmiyorum Bridgestone Yokohama dan ayrılma bir firma olduğunu söyledi acaba rakibe çamur mu attı bilemedim:).(Usta Michelin satıyordu.) Yorum bağlantısı
Halis Parlak 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Yokohama Drive C 4,nasıl bir lastik 225/45/17 ebatlarında.. Yorum bağlantısı
Mahmut Kızıl 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 (düzenlendi) Pirelli Cinturato P7 ( Pirelli gerçekten iyi iş çıkarmış ) 1 Haziran 2012 tarihinde Mahmut Kızıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Yokohama Drive C 4,nasıl bir lastik 225/45/17 ebatlarında.. Dünyanın en iyi lastiği (Benim için) Sessiz, güvenli deyince aklıma ilk gelen Lastikdir... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Pirelli Cinturato P7 ( Pirelli gerçekten iyi iş çıkarmış ) P7 Cinturato kullanıyorum 3.000 km oldu, ses düzeyi yok denecek kadar az. Lakin 15 ebat için Cinturato'nun hangi serisi var bilemiyorum, P7 16" dan başlıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmaz_1986 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Merhabalar. Önce neden 185 den 195 e geciyorsun? Bu yagisli havada aracin daha az konroledilebilir demektir. 195 demek fazla yakit demektir!!! Bence Michelin (orojinal) ise üstüne uzun ömür ve yakit harcamada daha baska lastik cikmamistir. Lastik havasinida tam yüklü havasina basarakta yakit tasarrufu saglayabilirsin. Selamlar iyi sürüsler Turgay Imrencler Ya anlamadığım neden daha az kontrol edilebilsin ki sonucta arabanın yere basan taban genişliği artıyor bu yüzdende yola tutunuşu artmaz mı?Yanlış mı biliyorum 195 değeri taban genişlik değeri değil mi? Haklısınız biraz yakıt artar ama bu da hissedilebilir ölçüde olacağını düşünmüyorum.. Tabi fikirlerinize açığım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Dünyanın en iyi lastiği (Benim için) Sessiz, güvenli deyince aklıma ilk gelen Lastikdir... Bende diyorum lastik bahsi geçmiş, nerede bu.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 bazı lastiklerin yarılsa bile yenisiyle değiştirme sigortaları oluyor yanlış bilmiyorsam... Bu tür bir hizmeti olan marka seçerseniz belki biraz daha rahat edersiniz... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Bende diyorum lastik bahsi geçmiş, nerede bu.. Her Ortamda, heryerde söylerim benden değil, tavsiye ettiklerimden dinle birde Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmaz_1986 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Yarın Yokohama aramaya gidiyorum bakalım. Ama 185/65/14 jantları 195/60/15 yapmalı mıyım sızce.İnternetten hesaplama yaptıgımdı%3.15 cıktı 3 un uzerınde bıraz sıkıntı yaratır mı bana.Bide yakıt tüketimi ocağımıza incir ağacı dikecek şekilde artar mı? 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 söylediğiniz orjinal ebatları zaten biraz artacaktır ama incir ağacı dikmez bence aksine yol tutuşunuz artacağı için sizi daha mutlu eder bence. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Yarın Yokohama aramaya gidiyorum bakalım. Ama 185/65/14 jantları 195/60/15 yapmalı mıyım sızce.İnternetten hesaplama yaptıgımdı%3.15 cıktı 3 un uzerınde bıraz sıkıntı yaratır mı bana.Bide yakıt tüketimi ocağımıza incir ağacı dikecek şekilde artar mı? Bir kişi daha Lastik nedir öğrenecek valla İnşallah aldığınızda burada ilk izlenimlerinizi açıklarsanız sevinirim, eğer ki bulamasanız bulacağınız yerin Telini'de veririm ama İstanbul'da olacağı için Kargo Maliyeti olur... Açıkçasıda bunu önermem... Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmaz_1986 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Bir kişi daha Lastik nedir öğrenecek valla İnşallah aldığınızda burada ilk izlenimlerinizi açıklarsanız sevinirim, eğer ki bulamasanız bulacağınız yerin Telini'de veririm ama İstanbul'da olacağı için Kargo Maliyeti olur... Açıkçasıda bunu önermem... Yani Ankara da bulabileceğimi düşünüyorum.Nitrojen tavsiye ediyormusunuz?) Alırsam elbette izlenimlerimi paylaşacağım bakalım hayırlısı.. söylediğiniz orjinal ebatları zaten biraz artacaktır ama incir ağacı dikmez bence aksine yol tutuşunuz artacağı için sizi daha mutlu eder bence. Benim aracım orjinali 185/65/14 ama aynı kasanın ghiasında 195/60/15 var bunu düşünüyorum bakalım bende bu şekilde sizin gibi düşünüyordum fakat bir arkadaşımız yol tutuşu yağıslı havada tabanı genişletmenin azalacağını yazmış..Bu düşünce pek yatmadı ama aklıma.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Yani Ankara da bulabileceğimi düşünüyorum.Nitrojen tavsiye ediyormusunuz? ) Alırsam elbette izlenimlerimi paylaşacağım bakalım hayırlısı.. yaklaşık 2 ay önce Ankara'dan bir arkadaşımızda sizin gibi sessiz ve güvenli bir lastik arıyordu aynı şekilde onada Yokohama tavsiye etmiştim... Sizin gibi 1 gün içinde karar verdi Yokohama C drive aldı, oldukça memnun kaldı... Nitrojen'e gelince çoğu yerde lastik aldığınızda 10tl karşılığında Nitrojen dolumu yapıyorlar yada bedavaya yapıyorlar öyle birşey yakalarsanız yaptırın extra olarak çok para vermenizi gerektirecek kadar bir yarar sağladığını düşünmüyorum, kendi aracımdada Nitrojen var, daha önce Oksijen vardı elle tutulur bir getirisi olmadı açıkcası 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Benim aracım orjinali 185/65/14 ama aynı kasanın ghiasında 195/60/15 var bunu düşünüyorum bakalım bende bu şekilde sizin gibi düşünüyordum fakat bir arkadaşımız yol tutuşu yağıslı havada tabanı genişletmenin azalacağını yazmış..Bu düşünce pek yatmadı ama aklıma.. Kar için söylemiş olabilir mi emin değilim ama jant sorun olmayacaksa 195/60/15 daha iyi olacaktır. Ben continental kullandım bu ebatda focus ghia da yagmurda ve kuruda bir sıkıntı yaşamadım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Haziran 2012 Paylaş 2 Haziran 2012 Her Ortamda, heryerde söylerim benden değil, tavsiye ettiklerimden dinle birde Ben anlamam, ben mişlen'ciyim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Haziran 2012 Paylaş 2 Haziran 2012 P7 Cinturato yu ben de tavsiye üzerine almıştım(keza Adac testinde 1 numaralı lastik di)ama maalesef lastikler 12.000km den sonra dişleri erimeye ve yol tutuşu azalmaya başladı ki öyle çok sert araba kullanan biri değilimdir.Nitrojen in şöyle bir sıkıntısı olabilir,eğer ki lastiğiniz in havası kaçmış ise açık lastikçi bulmanız icap eder,benzinci de falan şişiremezsiniz bunu da göz önünde bulundurun. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 2 Haziran 2012 Paylaş 2 Haziran 2012 Mustafa bey yolların kötü olduğunu söylemişsiniz.O zaman lastiğin yanak kalınlığını azaltmak Jant eğilmelerine davetiye çıkartmak bence Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran 2012 Paylaş 2 Haziran 2012 vurulursa tabi yapar her lastik de var bu sorun bence şehir efsanesi pazar payı büyük olduğu için şikayet fazla gözüküyor olabilir taunusda energy saver,focusda prımarycy hb var ikisinin de yağmur performansı müthiş focusda ki 1 yıllık ama taunusdaki 4 yıllık okadar yanlamama kızaklamama rağmen lastik banamısın demiyor ilk günkü performans mevcut diş derinliğide tatmin edici o kullanıma diğer markalara göre Tanus lastik yanakları kaç? O ebatta balon yapmaz zaten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts