İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

Orçun İnce

Pirelli p zero nero 195/45/16'da karar kaldım. fiesta için özel üretilmiş olmaları 205 taban isteğimin önüne geçti.

fiyatta da indirim aldım kumho'dan vazgeçtim :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Al hemen ve denemek istiyorum.. 205 e çıkmak hata mı oldu hala kararsızım.. Kaç para fiyat aldın.

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

abi bz fabrikadan çekicez basın indirimi aldık, 175 TL :)

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

O nasıl oluyor?

Bizim derginin pirelli ile anlaşması var, sponsorumuz daha doğrusu.

Yorum bağlantısı
Orçun İnce
(düzenlendi)

http://www.otoloji.com ve ipad ve androidler için automaster mag var.

Ben test ve pist editörlüğü yapıyorum. Haftada bir körfez pistinde araç test ediyoruz, zamanlamalarını ve go pro'lar ile çekimlerini yapıp automaster mag da yayınlıyoruz.

valla Sami şimdiye kadar okumamış olman kabahat bro :)

tarihinde Orçun İnce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Orçun İnce

bizim patron (Berk) bir amerikan hastası olduğundan fırsat buldukça koyuyoruz abi :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

valla Sami şimdiye kadar okumamış olman kabahat bro :)

Direk link yokmu senin yazın olan.

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

automaster mag de var, ancak o ipad'de olduğu için no link :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Benim apple kimlik amerika magazası için geçerliymiş uygulamayı indiremiyorum iyi mi :)

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

bro ben ayaklandım sayılır, tez zamanda ipad'le yanına gelirim :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Ipad da sıkıntı yok ama benim apple store kimliği amerika diye kayıtlı kredi kartı numarası vermemek için öyle yapmıştım şimdi ugraşamadım.. :D

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

aldım Sami ama sana açıklama yapmaya korktuğumdan ses etmiyorum. çok soru sorma olur mu çünkü cevaplar muhtemelen hoşuna gitmeyecek. :(

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

abi bunlar fazla iyi yol tutuyorlar ki, ben yayları söktüm dizimden dolayı, ona rağmen diyorum..

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Yayları niye söktünki dizinden?

Ya fena değil ama öle çok abartılıda değil. Ozan'ı tanıyorsundur ST var ondada. Aynı lastik ondada var 195 45 16 pzero nero. Eski ölü lastiğim bundan güzeldi diyor..

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

Yayları niye söktünki dizinden?

Ya fena değil ama öle çok abartılıda değil. Ozan'ı tanıyorsundur ST var ondada. Aynı lastik ondada var 195 45 16 pzero nero. Eski ölü lastiğim bundan güzeldi diyor..

abi siz ikinizde şu üretim tarihlerinize bir baksanıza, bizde ki st'de de o var o da çok memnun. acaba diyorum 2010 serisi mi sizinkiler?

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

2012 onda sorun yok.. St dekide bendekide 2012.

Yanlız senin bu lastiği beğenmendeki tek ihtimal, eski lastiklerin haddinden fazla kötüydü bunlar süper geldi..

Tamam çok kötülemiyorumda öyle sümük gibi yere yapışmıyor.

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

2012 onda sorun yok.. St dekide bendekide 2012.

Yanlız senin bu lastiği beğenmendeki tek ihtimal, eski lastiklerin haddinden fazla kötüydü bunlar süper geldi..

Tamam çok kötülemiyorumda öyle sümük gibi yere yapışmıyor.

abi Ozan'da aynı şeyi diyorsa seninle o zaman siz haklısınızdır. benim eskiler achilles'tı biliyorsun bunlar bana sülük :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Keleş

Aracin uzerinde hankok lastikler var tek sıkıntısı iceri sesi fazla aliyor degistirmeyi dusunuyorum ayni ebatlarda en uygun lastik hangisi olabilir arac focus hb comfort 2010.bir ara bir sitede ford icin pirelli tavsiye ediyorlardi site artvinli ticaretti sanirim sizce sessiz guvenli araca uygun lastik hangisidir

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...