Sinan Yalçın Durmuş 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 benim arabamdada şu anda continental var 205-55-16 gerçekten eski lastigimle arasında daglar kadar fark var ses yok gürültü yok konfor ortaya çıktı =) çok memnunum... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 Pirelli P7 cinturato rakamına bir bakın, Yorum bağlantısı
Emre Dalkıran 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 ben 1 takım eskittim conti ama tavsiye etmiyorum çünkü çabuk bitiyor.en ufak kaldırıma falan sürtmede 2 lastik de parça kopması yaşadım ve ne yazıkki 30.000 olmadan bitti lastikler kaymaya başladı.ama kullanım sırasında yol tutuşu hele yağmurda mükemmel. Yorum bağlantısı
Mert Can Usta 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Marka gözetmeksizin tanesi en ucuz 210 Liraya falan mal olucak demekki . 850Lira çıkar cepten büyük ihtimal Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Aralık 2011 Paylaş 10 Aralık 2011 Contiyi bende önermiyorum, çok ses yapıyor+ kuru zemindede iyi değil, yağmurda mükkemel ama bunun içinde birdaha almam. Yorum bağlantısı
Hüseyin Dönmez 10 Aralık 2011 Paylaş 10 Aralık 2011 Marka gözetmeksizin tanesi en ucuz 210 Liraya falan mal olucak demekki . 850Lira çıkar cepten büyük ihtimal evet bu sene lastik fiyatları uçtu biraz.bilindik markalardan şaşmayın derim ben. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 10 Aralık 2011 Paylaş 10 Aralık 2011 C-max süspansiyonu normelden biraz serttir. Konfor seviyorsanız H sınıfı ve yumuşak lastik bakın. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Aralık 2011 Paylaş 10 Aralık 2011 Bende Lassa phenoma 205 55 R16 91w aldım .Bu lastiği kullanan var mı? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Aralık 2011 Paylaş 10 Aralık 2011 Bende Lassa phenoma 205 55 R16 91w aldım .Bu lastiği kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyoruz, lassa bana kaliteli gelmiştir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Aralık 2011 Paylaş 10 Aralık 2011 Continental süper bir lastik ama bir daha almam.. Çok çabuk bitiyor... Yorum bağlantısı
Mert Can Usta 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 C-max süspansiyonu normelden biraz serttir. Konfor seviyorsanız H sınıfı ve yumuşak lastik bakın. Şuanki continental lastikte sert değil açıkçası . Hafif güç uyguladığım an araba sallanmaya başlıyor. Yokohama markası var , onun kalitesi nasıldır ki ? Kullanan üyelerimiz varmı ? ben 1 takım eskittim conti ama tavsiye etmiyorum çünkü çabuk bitiyor.en ufak kaldırıma falan sürtmede 2 lastik de parça kopması yaşadım ve ne yazıkki 30.000 olmadan bitti lastikler kaymaya başladı.ama kullanım sırasında yol tutuşu hele yağmurda mükemmel. 4 senede 43.000 yol yaptı hala dişlileri kaldı diyemem ama yağmurda ve kuru havada güvenim çok azaldı . Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Yokohama C drive 3 senedir kullanıyorum 43,000 de 5mm diş var hala. Şu ana kullanıpta en çok memnun kaldığım lastik oldu... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Arabanın üzerinde Er300 lastiklerin genelde yol tutuşu iyi olan bir lastik ama hamuru çok sert ve aşırı konforsuz. 50 yanakta çok fazla konfor aranmaz ama hamuruda çok sert ve gürültülü. Arabanın üzerindeki lastiklere satılık ilanı koydum ve satılacak gibi görünüyor. Satıldıktan sonrada lastik almam gerek. Yokohama aradım fakat aradığım lastiği bulamadım. Gümrükte gelen mallara kadar sorguladıklarını söylediler ama 195 50 15 Cdrive 2 yok. Aradığım özellikler şunlar. En az 3 yıl hamuru özelliğini kaybedip sertleşmesin ve yumuşak hamurlu konforlu bir lastik olsun. Genelde kuru havalarda kullanıyorum ve kuru performansı ortalamanın üzerinde olsun. Normal bir ıslak performansı olsun. Km performansı önemli değil. 30 bin km gitsin ama bu kmyi en az 3 yıl özelliği bozulmadan tamamlasın. Yorum bağlantısı
Şevket Çite 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Arabanın üzerinde Er300 lastiklerin genelde yol tutuşu iyi olan bir lastik ama hamuru çok sert ve aşırı konforsuz. 50 yanakta çok fazla konfor aranmaz ama hamuruda çok sert ve gürültülü. Arabanın üzerindeki lastiklere satılık ilanı koydum ve satılacak gibi görünüyor. Satıldıktan sonrada lastik almam gerek. Yokohama aradım fakat aradığım lastiği bulamadım. Gümrükte gelen mallara kadar sorguladıklarını söylediler ama 195 50 15 Cdrive 2 yok. Aradığım özellikler şunlar. En az 3 yıl hamuru özelliğini kaybedip sertleşmesin ve yumuşak hamurlu konforlu bir lastik olsun. Genelde kuru havalarda kullanıyorum ve kuru performansı ortalamanın üzerinde olsun. Normal bir ıslak performansı olsun. Km performansı önemli değil. 30 bin km gitsin ama bu kmyi en az 3 yıl özelliği bozulmadan tamamlasın. hocam merhaba bende aynı dertten müzdaribim; lastikleri değiştirmeye karar verdim benim araçta 09 fiesta collection 195 50 15 er300 var üstünde ama çok yıpranmış durumda michelin almaya karar verdim gibi, iki model var michelinde energy saver birde pilot exalto pe2 fiyatlar aşağı yukarı 170-180 tl civarında bu konuda bir fikrin varmı??? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Banada michelin bayii plot sportu 160 TL'ye bırakıtı fakat bizim sert süspansiyonlu fordlarda bu çok yumuşak yanaklı lastikler balonsuz dayanırmı bilmiyorum ? Yorum bağlantısı
Şevket Çite 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 hımm kararsız kaldım şimdi ya, bu konuda tecrübelide değilim good year 'ın bir modelini sorduk bir abimizle; exellence diye bir model 195 50 15 o da, adam tanesine 187,5 diyor dördü 750 tl nuh dedi peygamber demedi ama lastiği çok övdü napacağımı bilemiyorum bugünde bu işi çözmem lazım ayhan hocam yakın bir arkadaşımdada aynı arabadan var onun lastikleri 195 55 15 ? sanırım dediğin gibi 50 yanakta konfor alamadıkları için değiştirmişler değilmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Aradığım özellikler şunlar. En az 3 yıl hamuru özelliğini kaybedip sertleşmesin ve yumuşak hamurlu konforlu bir lastik olsun. Genelde kuru havalarda kullanıyorum ve kuru performansı ortalamanın üzerinde olsun. Normal bir ıslak performansı olsun. Km performansı önemli değil. 30 bin km gitsin ama bu kmyi en az 3 yıl özelliği bozulmadan tamamlasın. Continental... Slip haline de gelse yol tutar, bence konforludur.. Continental bana uymuyor ama sana uyar... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 (düzenlendi) yanak yumuşaklığını nasıl anlıyoruz ER300'leri alırken janta takılmamış sıfır michelinlerede bakmıştım. Michelinin yanak kısmının kalınlığı bridgestonun en fazla yarısı kadardı. Yani ince. Mesela janta takılmamış bir michelinin üzerine oturduğunuzda formu bozulup yamuluyor ama ER300 sizi formu çok fazla bozulmadan taşıyabiliyor. Yanakları çok etli ve sert. Takoz gibi diyebilirim. Yanaklarda jant koruma olduğunda dahada sertleşiyor. Continental... Slip haline de gelse yol tutar, bence konforludur.. Continental bana uymuyor ama sana uyar... Yokohama sorduğum bir bayi elinde yokohama olmadığını ama konfor arıyorsanız continentalide tavsiye ederim demişti. Hatta ucuz bir lastik arıyorsanız continental ile aynı kalitede, aynı fabrikadan çıkan Barum'u tavsiye ederim demişti. Barum için continentalden daha konforlu diyor. bana bir cevap yokmudur acaba ?? Problemimiz aynı, benimde bir çözümüm olmadığı için şuan araştırmaya devam edelim ayhan hocam nedersin bir fikrin varmı? Sizin arabanızın üzerindeki 82 H mı yoksa V'mi. Ben alırken H yoktu ve V vardı. Oda yurt dışı üretimi. TR üretimi Er300 ve aynı zamanda H olursa daha iyi olurdu. 14 Ocak 2012 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şevket Çite 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 anladım haklısın; sanırım gidip şu michelin pilot exalto pe2 onu alıcam en son 17o tl dediler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Yokohama sorduğum bir bayi elinde yokohama olmadığını ama konfor arıyorsanız continentalide tavsiye ederim demişti. Hatta ucuz bir lastik arıyorsanız continental ile aynı kalitede, aynı fabrikadan çıkan Barum'u tavsiye ederim demişti. Barum için continentalden daha konforlu diyor. Bu aynı fabrika işi karışık, fiesta ile mondeo da aynı fabrikadan çıkıyor... Bu sebeple, continental, continentaldir.. 1 Yorum bağlantısı
Şevket Çite 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 peki hocam şu lastik hakkında bir bilginiz varmı? GOODYEAR 195/50 R15 82H Excellence ER300'leri alırken janta takılmamış sıfır michelinlerede bakmıştım. Michelinin yanak kısmının kalınlığı bridgestonun en fazla yarısı kadardı. Yani ince. Mesela janta takılmamış bir michelinin üzerine oturduğunuzda formu bozulup yamuluyor ama ER300 sizi formu çok fazla bozulmadan taşıyabiliyor. Yanakları çok etli ve sert. Takoz gibi diyebilirim. Yanaklarda jant koruma olduğunda dahada sertleşiyor. Yokohama sorduğum bir bayi elinde yokohama olmadığını ama konfor arıyorsanız continentalide tavsiye ederim demişti. Hatta ucuz bir lastik arıyorsanız continental ile aynı kalitede, aynı fabrikadan çıkan Barum'u tavsiye ederim demişti. Barum için continentalden daha konforlu diyor. Problemimiz aynı, benimde bir çözümüm olmadığı için şuan araştırmaya devam edelim Sizin arabanızın üzerindeki 82 H mı yoksa V'mi. Ben alırken H yoktu ve V vardı. Oda yurt dışı üretimi. TR üretimi Er300 ve aynı zamanda H olursa daha iyi olurdu. peki hocam şu lastik hakkında bir bilginiz varmı? GOODYEAR 195/50 R15 82H Excellence Yorum bağlantısı
Recommended Posts