Adnan Çakır 20 Temmuz 2011 Paylaş 20 Temmuz 2011 Yaklaşık 1,5 ay gibi bir süredir Goodyear Efficentgrip kullanıyorum,eski lastiklerim Michelin primacy hp idi ikisinden de genel olarak çok memnundum.Gooodyear'ların yanakları daha yumuşak gibi geldi arabanın (şimdilik) konforu arttı ve ses %20 azaldı diyebilirim. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 20 Temmuz 2011 Paylaş 20 Temmuz 2011 Yaklaşık 1,5 ay gibi bir süredir Goodyear Efficentgrip kullanıyorum,eski lastiklerim Michelin primacy hp idi ikisinden de genel olarak çok memnundum.Gooodyear'ların yanakları daha yumuşak gibi geldi arabanın (şimdilik) konforu arttı ve ses %20 azaldı diyebilirim. Adnan abi ye katılıyorum yanakları daha yumuşak ve yol sesi oldukca düşük aynı lastiğin 91W su bende var bir günlük lastiğimle asfaltta açılan bir çukara girdim yanak balon yaptı şimdi garajımda 248tl ye aldığım lastiğim yatıyor size uygun olacagını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 geçen hafta michelin primacy hp 91V aldım ve çok memnunum,adet fiyatı peşin 210 lira (4 lastik balans +sibop+ nitrojen dahil) aracın üzerindeki orjinal lastikler continental sport contact 2 idi ve çok sert artı çok sesliydi.ancak şuan çok memnunum ve tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 31 Temmuz 2011 Paylaş 31 Temmuz 2011 Sanıyorum bu lastikler içerisinde çukurlara karşı en dayanıklı olan marka bridgestone. michelin ve goodyear gibi markaların yumuşak hamur ve yanaklı lastiklerinde genelde yanakların balonlaması sözkonusu. Yorum bağlantısı
Aytaç Göksu 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 (düzenlendi) Üstadlar arcın üzerinde hancook lastkler var lastiklerin tabana gelen kısımlarının tamamı tırnak tırnak kalmış en ufak tümsekte yada girintide arabanın ön konsoldan tak tiye ses geliyor ...şimdi ben michelin almak isityorum kendi fabrika çıkışı kapak takılan jantlara 185/65/15 86T michelin takabilir miyim takabilirsem tümsekleri yumşatmış olurmuyummalum 4 lastik için 700 ytl fiyat istiyorlar eğer işe yaramazsa boşuna michelin falan almayım... Saygılar 17 Ağustos 2011 tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 Pardon sizinki 15 jantmış, o ebatta çok yüksek olur lastikler çamurluğa sürtebilir. 185 55 15 michelin takın bence, ama çukurlardan geçerken dikkat. Yorum bağlantısı
Aytaç Göksu 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 (düzenlendi) iyice kafam karıştı 2006-2007 makyajlı kasa fiestaya jant değiştirmeden kapakla yola devam ederek maksimum hangi yanak genişliği ve tabangenişliği takabilirim bu arada şimdi aradım 185/55/15 michiln için 1000 lira dedi bayisi 185/65/15 için ise 700 demişti değiştiremicez anlaşılan 17 Ağustos 2011 tarihinde Ayta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 iyice kafam karıştı 2006-2007 makyajlı kasa fiestaya jant değiştirmeden kapakla yola devam ederek maksimum hangi yanak genişliği ve tabangenişliği takabilirim bu arada şimdi aradım 185/55/15 michiln için 1000 lira dedi bayisi 185/65/15 için ise 700 demişti değiştiremicez anlaşılan Sizim jant kapaklı mı? O zaman 14 inç olması lazım, bu ebatta o zaman 175 65 14 olur. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 Kapaklı demir jantsa eğer 14 tür, 15 alaşım jant için 185/55/15 olur iyi bir marka 195/50/15 olur...Sorun olacağını sanmam yaklaşık 100k km. yaptım 195/50/15 lastiklerle, çok güzel kullanımı vardı...Continental ve Bridgestone marka lastiklerdi... Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 2 hafta önce 195-45-16 aldım Starmax 1000km yaptım acayip memnunum diyebilirim daha önce hankook vardı çok sertti starmax sesi kesti, süspansiyonu iyileştirdi ben tavsiye ediyorum şahsen. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Çevremde çok arkadaşım var bu lastikleri kullanıyorlar. Bir kaç kişi memnun kalınca şimdi birçoğu kore malı lastiklerden bu markaya geçiş yaptı. Yorum bağlantısı
Ömer Kargın 5 Eylül 2011 Paylaş 5 Eylül 2011 bende 18" çelik jant ta starmaxx kullanıyorum 4 lastik için 900 tl para ödedim Yorum bağlantısı
Murat Güntay 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Bugün ankara büyükşehir belediyesinin beşevlerde yapmış olduğu ve güya bitirdiği! çalışmanın kurbanı olarak sağ ön tekerleği yanaktan yardım. Lastikleri değiştirmeyi düşünüyordum bu da bahane oldu sanırım. Bana önerebileceğiniz lastik nedir? Aracım focusII hb . 4 mevsim lastikler takıldı kafama (GoodYear 4 seasons) ? Ama pek bir bilgim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler:. Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Bence goddyear,mıchelin ve bridgestone kaliteli lastikler. Benim arabada Fordun fabrikada taktığı Mıchelin energy saver var. Eski arabam fiestaya da ben Mıchelin energy saver almıştım. Mıchelin belki birçok markaya göre piyasada biraz pahalıdır ama bence sessiz, güvenli ve kalietli bir lastik. Dört mevsim lastiklerinin ne yaz performansını ne de kış performansını verebileceiğini düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Murat Güntay 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Bence goddyear,mıchelin ve bridgestone kaliteli lastikler. Benim arabada Fordun fabrikada taktığı Mıchelin energy saver var. Eski arabam fiestaya da ben Mıchelin energy saver almıştım. Mıchelin belki birçok markaya göre piyasada biraz pahalıdır ama bence sessiz, güvenli ve kalietli bir lastik. Dört mevsim lastiklerinin ne yaz performansını ne de kış performansını verebileceiğini düşünmüyorum. Ali bey michelin için çok yumuşak diyen arkadaşlarım var. Sizin bir sıkıntınız olmadı sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Ali bey michelin için çok yumuşak diyen arkadaşlarım var. Sizin bir sıkıntınız olmadı sanırım. Yumuşak derken balon yapma gibi durumlardan bahsediyorlardır. Ben böyle bir sıkıntı yaşamadım. Balon yapma durumu daha çok ince yanaklı lastiklerde yaşanıyor diye biliyorum. fiestaya aldıklarımda yanak 65 di. Focustakiler bilirsiniz yanak 55. Ben focusla şu ana kadar 8500 km yaptım sorun yaşamadım. Dieğer arkadaşlar da mutlaka yorum yapar karşılaştırıp en iyi kararı verirsiniz umarım. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 (düzenlendi) Yokohama ve nokian Türkiyede yaygın kullanılan lastiklerin hepsinden çok daha iyi vede kaliteli. Ama Bizde ne tutturulursa o gidiyor.Michelin i sadece Fransız malı olduğu için bile kullanmam.3 kere kullandım 2 sinde yanaktan balon yapmıştır. Bridgestone sorunsuz uzun km ler giden ama sert ve konforsuzdur.Goodyear ı hiç denemedim denemeyide düşünmem artık. Yokohama yada nokian varken. 4 Kasım 2011 tarihinde M.Fatih Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Güntay 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Yokohama ve nokian Türkiyede yaygın kullanılan lastiklerin hepsinden çok daha iyi vede kaliteli. Ama Bizde ne tutturulursa o gidiyor.Michelin i sadece Fransız malı olduğu için bile kullanmam.3 kere kullandım 2 sinde yanaktan balon yapmıştır. Bridgestone sorunsuz uzun km ler giden ama sert ve konforsuzdur.Goodyear ı hiç denemedim denemeyide düşünmem artık. Yokohama yada nokian varken. Peki GoodYear OptiGrip 205/55/16 ve Bridgestone Turanza ER300 hakkında bir fikriniz varmı? Aslına bakarsanız çok fazla kullanmıyorum o yüzden yazlık ve kışlık lastik almak bana lüks geliyor. Yumuşak derken balon yapma gibi durumlardan bahsediyorlardır. Ben böyle bir sıkıntı yaşamadım. Balon yapma durumu daha çok ince yanaklı lastiklerde yaşanıyor diye biliyorum. fiestaya aldıklarımda yanak 65 di. Focustakiler bilirsiniz yanak 55. Ben focusla şu ana kadar 8500 km yaptım sorun yaşamadım. Dieğer arkadaşlar da mutlaka yorum yapar karşılaştırıp en iyi kararı verirsiniz umarım. evet balon yapıyor şikayeti duydum.. Gerçi bende şu an bridgestone var arka lastiğimde var balon. Birazda şans sanırım.İnşallah en iyi kararı vereceğim yardımlarınızla:) Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 (düzenlendi) Kullanmadığım lastik hakkında yorum yapmam gerçekçi olmaz. Kulaktan dolma yorum yapmak hiç gerçekçi olmaz zaten. Bende İstanbulda hep yazlık lastik kullanıyorum. Kar yağdığında araba ile trafiğe çıkmıyorum. Zaten en fazla senede 3-5 gün sürüyor.Yamurlu havadada biraz yavaş ve dikkatli gidiyorum.Kış lastiği faydalı ama bana göre İstanbulda gereksiz gibi geliyor... Yağ gibi ucuz vede 10,000 de bir değişen bir zımbırtı olsa Benim dediğim markaları zorla aldıracağım millete. Ama 700-800,000 tl ve 3-5 sene lik kullanım olunca çok israr edemiyorum. 4 Kasım 2011 tarihinde M.Fatih Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Güntay 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Kullanmadığım lastik hakkında yorum yapmam gerçekçi olmaz. Kulaktan dolma yorum yapmak hiç gerçekçi olmaz zaten. Bende İstanbulda hep yazlık lastik kullanıyorum. Kar yağdığında araba ile trafiğe çıkmıyorum. Zaten en fazla senede 3-5 gün sürüyor.Yamurlu havadada biraz yavaş ve dikkatli gidiyorum.Kış lastiği faydalı ama bana göre İstanbulda gereksiz gibi geliyor... Fatih bey bende aynen sizin gibi düşünüyorum karlı havalarda kullanmıyorum bende pek. O yüzden yazlık lastik mantıklı geliyor bana da. Sadece sulu yollarda iyi tutunan bir yaz lastiği benim için yeterli olur diye düşünüyorum.Zaten istanbul ve ankara havası arasında pek fark yok bence. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 4 mevsim lastiği terimi, bizim ülkede herşey gibi yapyanlış kullanılmakta, sadece Goodyear Vector modeli 4 mevdsimdir, diğerleri yaz/kış lastiğidir. Pirelli P6 cinturato, şu anda fiyat/performans olarak çok iyi durumda, Optigrip alabilirseniz muhteşem olur, bunlar yaz lasitkleri. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 (düzenlendi) 4 mevsim lastiği terimi, bizim ülkede herşey gibi yapyanlış kullanılmakta, sadece Goodyear Vector modeli 4 mevdsimdir, diğerleri yaz/kış lastiğidir. Pirelli P6 cinturato, şu anda fiyat/performans olarak çok iyi durumda, Optigrip alabilirseniz muhteşem olur, bunlar yaz lasitkleri. Haklısınızda...Türkiyede 4 mevsim diyor herkes yazlık lastik alıyor. Yerleşmiş bir yanlışlık artık yoruldum zaten millete anlatmaktan. Murat Bey, Sadece sulu yollarda iyi tutan bir lastik olurda kuru yol performansı düşük olursa daha kötü.Sanırım Ankaranın kuru zamanı sulu zamanından çok fazladır. Ben fikrimi söyledim Yoko yada Nokian olrak zaten. Bu forumdaki yazıları okuyup ona göre bir karar verebilirsiniz... 4 Kasım 2011 tarihinde M.Fatih Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Güntay 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 4 mevsim lastiği terimi, bizim ülkede herşey gibi yapyanlış kullanılmakta, sadece Goodyear Vector modeli 4 mevdsimdir, diğerleri yaz/kış lastiğidir. Pirelli P6 cinturato, şu anda fiyat/performans olarak çok iyi durumda, Optigrip alabilirseniz muhteşem olur, bunlar yaz lasitkleri. Çağlar bey goodyear vector ile goodyear optigrip arasında fark varmı peki ikiside aynı firmanın 4 mevsim diye lanse ettiği ürünler. Ben şu linkteki http://www.lastix.com/?urun-2701.html lastiği almayı düşünüyorum. Kışın çok fazla araç kullanmayacak biri için tavsiye eder misiniz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts