Ramazan Karaçolak 15 Ekim 2009 Paylaş 15 Ekim 2009 Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ekim 2009 Paylaş 15 Ekim 2009 Sizin woswosta hayırlı olsun mehmet bey :lol2: valla benzinli :lol2: teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mert Acar 15 Ekim 2009 Paylaş 15 Ekim 2009 dizel olsa cok rahat cıkardı ama benzinli olması yokuşlarda tabi bıraz devirli kullanmak lazım :lol2: bende dizeli var benzinlisinide kullandım ama dizel tabiki daha iyi :lol2: :lol2: Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 15 Ekim 2009 Paylaş 15 Ekim 2009 Aracınız hayırlı olsun Alper Bey. İyi günlerde ve kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Bora Bey sizin hep dile getirdiğiniz F2 aracınızdaki çekiş sorunu ile ilgili olarak, yeni aracımda benimde kafamda bazı şüpheler var. 2001 model F1 im de gaz verdiğimdeki ataklığı, vites küçültüp dip gaz yaptığımdaki inanılmaz ivmelenmesini maalesef yeni aracımda bulamıyorum. Bunun sebebi olarak benim aklıma gelen olası nedenler şunlar; ( Focus 1 e nazaran Focus 2 nin ) a) Kasasının ağır olması b) Lastiklerinin 205 ebatında olması c) Egzoz normunun daha üst seviyede olması Ancak F1 de de zaman zaman , devirsiz girdiğim dik yokuşlarda bayılma olayı oluyordu. Sorunun en pratik çözümü yokuş dik ise , bir alt vitese geçip daha yüksek bir motor devri ile yokuşu çıkmak. Malesef F2 ler yakıtı daha bir cömert harcıyor, fakat buna mukabil daha güvenli bir yolculuk ve daha az motor sesi sunuyor. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Ekim 2009 Paylaş 17 Ekim 2009 hayırlı uğurlu olsun 2010 daşız bende iyi bi seçim yaptığımın farkındayım bu zamana kadarda kimseden duymadım focus yaramaz diye ama kendi sınıfı aralarında olanları çok duydum... dizel olsa cok rahat cıkardı ama benzinli olması yokuşlarda tabi bıraz devirli kullanmak lazım bende dizeli var benzinlisinide kullandım ama dizel tabiki daha iyi aynen katılıyorum dizel yokuşlarda düz yolda daha iyi toparlıyor tork farkından olması gerek Yorum bağlantısı
Alper Arslan 17 Ekim 2009 Yazar Paylaş 17 Ekim 2009 (düzenlendi) Hepınıze tekrardan teşekkürler iyi dilekleriniz için.. Bora bey , ben sızın aracınızda hala bır sorun oldugunu düşünüyorum , benım aracın performansı bana yeterlı gelmıyor çok güçlü geliyor bastınmı uçuyor resmen araba , bence ford bayınde başka bır focus benzınlı araçla test sürüşü yapın derım kesınlıkle performansla ılgılı problemım yok , nenehatun yokuşunda defalarca test ettım benım aracı , kesınlıkle iyi gidiyordu.. Bu arada sormak ıstedıgım bır kaç soru var aklıma takılan.. 1- A/C Tuşunun tam olarak işlevi nedir ? Benım bıldıgım klima için işe yarıyor ama ? 2-Aracın kapıları açık iken sadece bagajı nasıl kılıtlerız ? 3- Çift kilitleme denılen şey nedır ne işe yarar ? 4-Araca boya koruma yaptırmadım ,yaptırmamanın bir zararı varmıdır ? 5- Follow me home ozellıgını çalıştıramadım , katologda kontağı kapattıkdan sonra sınyal kolunu dıreksıyona doğru tam olarak çekiniz birkaç sanıye sonra bır ses duyucaksınız ondan sonra aktıf hale gelecektır yazıyor ancak olmadı .. Bu konurlardada bılgılendırırsenız sevınırım 17 Ekim 2009 tarihinde Alper Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Ekim 2009 Paylaş 17 Ekim 2009 (düzenlendi) Hepınıze tekrardan teşekkürler iyi dilekleriniz için.. Bora bey , ben sızın aracınızda hala bır sorun oldugunu düşünüyorum , benım aracın performansı bana yeterlı gelmıyor çok güçlü geliyor bastınmı uçuyor resmen araba , bence ford bayınde başka bır focus benzınlı araçla test sürüşü yapın derım kesınlıkle performansla ılgılı problemım yok , nenehatun yokuşunda defalarca test ettım benım aracı , kesınlıkle iyi gidiyordu..Bu arada sormak ıstedıgım bır kaç soru var aklıma takılan.. 1- A/C Tuşunun tam olarak işlevi nedir ? Benım bıldıgım klima için işe yarıyor ama ? 2-Aracın kapıları açık iken sadece bagajı nasıl kılıtlerız ? 3- Çift kilitleme denılen şey nedır ne işe yarar ? 4-Araca boya koruma yaptırmadım ,yaptırmamanın bir zararı varmıdır ? 5- Follow me home ozellıgını çalıştıramadım , katologda kontağı kapattıkdan sonra sınyal kolunu dıreksıyona doğru tam olarak çekiniz birkaç sanıye sonra bır ses duyucaksınız ondan sonra aktıf hale gelecektır yazıyor ancak olmadı .. Bu konurlardada bılgılendırırsenız sevınırım Aracınız tekrardan hayırlı olsun . 1- Evet A/C tuşu klimayı devreye sokar . 2- Böyle bir kilit sistemi ne yazıkki yok . 3- Çift kilitleme trend modellerinde olmuyor , genelde fuul olan modelllerde görünüyor . 4- Boya koruma yaptırabilirsiniz , zaten boya koruma yeni araçlara uygulanan bir işlermdir .Belli bir zaman bile geçse boyanın ilkgünki parlaklığını sağlar. 5- Anahtarı kontaktan çıkardıktan sonra bir kere sellektör yapın , olması lazım 17 Ekim 2009 tarihinde Ali G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Ekim 2009 Paylaş 17 Ekim 2009 Kazasız belasız güle güle kullanın. Bagajı anahtarla kilitlemeniz mümkün. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Ekim 2009 Paylaş 17 Ekim 2009 Kazasız belasız güle güle kullanın. Bagajı anahtarla kilitlemeniz mümkün. Neresinden kitleniyor abi Ben sürücü kapısı ve kaput dışında kilit yeri göremedimde Yorum bağlantısı
Adnan Murat Paçacıoğlu 17 Ekim 2009 Paylaş 17 Ekim 2009 Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Gündüz Güçin 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 Aracınız hayrılı olsun, güle güle kullanın. Kazasız belasız ve cezasız inşallah Bagajın kilitlenmesinden maksat trafikte iken istenmeyen kişilerin açması ise; benim arabada kapı açılmadan bagaj açılamıyor. Sanırım araba hareket edince bagaj kilitleniyor. Sizde de öyle olması gerekir, siz arabada iken kapıları açmadan birisine bagajı açmasını söyleyip deneyebilirsiniz. Umarım çok karışık olmamıştır Yorum bağlantısı
Recommended Posts