İçeriğe Yönlendir

Focus vs S40

Semih Akgül

Recommended Posts

Özdemir Erten
evet ben de öyle biliyorum..ama volvo da lpg kiti takılmış durumda..hatta şehiriçi 150 kr demiş..link de burda

evet gözden kaçırmışım 150 kuruş olağan bir değer şehir içi için.2003-2006 yıllarında kullandım ben ve o zaman servis imkanı kısıtlı idi.çok iyi hatırlıyorum hava filtresine 60 tl vermiştim zamanında ama şimdi o kadar olacağını sanmıyorum ki şaşmaza çok nadir gitmeme rağmen gözüme birçok özel servis takıldı.

Yorum bağlantısı
Engin Ünal

Volvonun ikinci eli sıfır .Yarın satarken çok sıkıntı çekersiniz.

Yorum bağlantısı
Özdemir Erten
Volvonun ikinci eli sıfır .Yarın satarken çok sıkıntı çekersiniz.

+06 evet birde volvonun böyle bir dezavantajı var.

arkadaşlar kararsızlığımı mazur görün..bir de şöyle bi seçenek var..fikirleriniz nedir??

bence pug 307den uzak dur.özellikle 1.4 hdi nin gitmediğine dair arkadaşlarımdan duyum aldım.tabi eğer benim için önemli değil dersen sen bilirsinartı bu araba iki kez tavan hariç boyanmış.hemde adanada.ankarada daha güzel araçlar bulursun emin ol.

Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip

İsabet olur. Zaten öğrenci adamsın. Yakıt için ödeyeceğin her kuruş önemli. Dolayısı ile az yaksın çok gitsin araba lazım. E oradaki pug da zaten 1.4 hdi. Fiesta ile aynı motor. Yakıt tüketimide gayet düşük.

Benim 17 bin liram olsa araba almazdım. Biraz daha biriktirir 23 bin liraya sıfır hyundai getz dizel alırdım. 3-4 sene binerdim.. Ama ikinci el 307 1.4 hdi yada fiesta 1.4 tdci de kötü seçenekler değiller.

bence pug 307den uzak dur.özellikle 1.4 hdi nin gitmediğine dair arkadaşlarımdan duyum aldım.

Gidipte nereye gidecekki? 1.4 70 hp dizel araba işte..

Yorum bağlantısı
Özdemir Erten
Gidipte nereye gidecekki? 1.4 70 hp dizel araba işte..

1.4 fiestanın ilk hızlanmada atik olduğunu forumda okudum.kendim kullanmadım bilmiyorum ama pug için o bile söylenmiyor.ona istinaden dedim.

Yorum bağlantısı
Özdemir Erten
benim kişisel görüşüm 17000 tl civarı hayatta 98-99 model bir astaraya vermezdim.

+06

10-11 yaşında ki arabalar.daha yeni bir araba tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

17 milyara 2000-2001 Astra çok rahat bulunuyor. Bence güzel araba Astra. Alınabilir...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

19 a 2003 bora 63 binde (comfortline digital kliması bile vardı siyah) kazası boyası yok polisten acil satılıktı :) bagaj jelatini üstünde bir araçtı.

Yorum bağlantısı
Can Karacaer
+06

10-11 yaşında ki arabalar.daha yeni bir araba tercih edilebilir.

22-23 bin gibi rakamlara 2009 modeli varken tercih nedeni bile olamaz...

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Astra G problemli bir araba değil...

Babamda var, hiç problem yaşamadık.

Yorum bağlantısı
Semih Akgül
19 a 2003 bora 63 binde (comfortline digital kliması bile vardı siyah) kazası boyası yok polisten acil satılıktı ;) bagaj jelatini üstünde bir araçtı.

evet iyiymiş ama kırk yılda bir işte..:)

bir de biraz fazla zorluyorum, kusura bakmayın ama 99 audi a3 var..lpg takılı 1800 motor 125 beygir..19,750 istemişler..fiyatı bana biraz fazla gibi geldi ama nasıl bir seçenek sizce?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
evet iyiymiş ama kırk yılda bir işte..:vroom:

bir de biraz fazla zorluyorum, kusura bakmayın ama 99 audi a3 var..lpg takılı 1800 motor 125 beygir..19,750 istemişler..fiyatı bana biraz fazla gibi geldi ama nasıl bir seçenek sizce?

97 a4 1.8 lpgli pazarda 14.5 a alıcı buldu bu gün :D araç full idi. 1.8 ler 20v miş bu arada :) 99 için 19 biraz fazla 2001 olsa düşünürdüm

Yorum bağlantısı
Melih Uyar

yav ne audı si ne volvosu ne hyundaı nede pug u al sen focusu keyfine bak

Yorum bağlantısı
Semih Akgül

güzel yorum:D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

focustan hevesim geçiyor artık diğer modellerlede ilgileniyorum. değiştirirsem temiz bir a4 yada bora aldıracam birazda onun tıkırtısını kronik dertlerini çekelim. :vroom:

Yorum bağlantısı
Melih Uyar

sen al borayı aldığın gün lanet etmeye başlarsın çün kü aynısı benim başıma geldi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok iddialı :lol2:

Yorum bağlantısı
Nuri Başer
focustan hevesim geçiyor artık diğer modellerlede ilgileniyorum. değiştirirsem temiz bir a4 yada bora aldıracam birazda onun tıkırtısını kronik dertlerini çekelim. :lol2:

benim E90 3.20D de yakındır.. :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
benim E90 3.20D de yakındır.. :)

yol tutuşu focusu aratmasın bu gün yüksek hızda otobandaki yamadan geçti birisi ben *70le gidiyordum o önümdeydi :lol2: arkası savurdu. ben tırstım :)

bu aralar vw grubu araçlar gözüme çok batıyor pazarda da eli yüzü düzgün duranlar hep onlar

Yorum bağlantısı
Nuri Başer
yol tutuşu focusu aratmasın bu gün yüksek hızda otobandaki yamadan geçti birisi ben *70le gidiyordum o önümdeydi :D arkası savurdu. ben tırstım :p

bu aralar vw grubu araçlar gözüme çok batıyor pazarda da eli yüzü düzgün duranlar hep onlar

arkası savurduğu için memnun olmayan varsa getirsin benim focusla değişelim :lol2: söz para da istemeyecem üstüne.. kafa kafaya :) :)

Yorum bağlantısı
Ali Emre Öksüz
yol tutuşu focusu aratmasın bu gün yüksek hızda otobandaki yamadan geçti birisi ben *70le gidiyordum o önümdeydi :lol2: arkası savurdu. ben tırstım :)

VW bitti diye bir söylenti var Ankarada 2 adet bayi kapandı bu yıl. Ordaki elemanlar, ustalar şaşmaza özel servis açtı. Eski VWciler şimdi Audici...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...