Misafir 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Gökhan Özkanlı 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin güzel araç.. Yorum bağlantısı
Taner Dağlıgil 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Hocam Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun.. Diesel mi araç ? Başka bir forumda denk gelmiştim aynı bu ku kasadan, araç sahibi yazmış; hiç memnun değiliz motorun performansından, araç yürümüyo gibi serzenişlerden bahsetmiş. Merak ettim bütün diesel Astra'larda aynı durum mu söz konusudur. Yorum bağlantısı
Abdullah Şen 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 , diesel motorlularının çoğu 1.3 multijet, yani Albea dan tanıdığımız motor + 6 vitesli oluyor. Performans beklemek çok yanlış. Sağdan makul hızda, doğru motor devri ile seyahat edilir. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 4 Ekim 2009 Paylaş 4 Ekim 2009 Hayırlı olsun, çok güzel duruyor. Her rengi ayrı güzel... Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 Hala nerde görsem dönüp baktığım ve iç geçirdiğim bir araç, Focus'dan çok daha kaliteli aynı zamanda, iyi günlerde kullanın , diesel motorlularının çoğu 1.3 multijet, yani Albea dan tanıdığımız motor + 6 vitesli oluyor. Performans beklemek çok yanlış. Sağdan makul hızda, doğru motor devri ile seyahat edilir. Sıklıkla amcamın aracı olan 1,3 CDTi 90HP, üstüne üstlük Easytronik denilen abuk sabuk şanzumanlı Astra kullanıyorum, pekde öyle sağdan sağdan gidilen bir araç değil. Kalkışlarda Easytronik'in sırrını çözerseniz pek bi keyifli. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 5 Ekim 2009 Paylaş 5 Ekim 2009 forddan sonra düşündüğüm bir marka da opel. beğeniyorum ben bunları. malzeme kalitesi daha güzel geliyor gözüme. forumda bir arkadaşta var IDS II plus'lı bir tane ki tadından yenmez bu araçlar. güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 5 Ekim 2009 Yazar Paylaş 5 Ekim 2009 (düzenlendi) Teşekkürler.Allah hiçbirimize kaza bela vermesin. Hocam Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun..Diesel mi araç ? Başka bir forumda denk gelmiştim aynı bu ku kasadan, araç sahibi yazmış; hiç memnun değiliz motorun performansından, araç yürümüyo gibi serzenişlerden bahsetmiş. Merak ettim bütün diesel Astra'larda aynı durum mu söz konusudur. Hayır.1.6 benzinli easytronic. 1.3 dieselleri hakkında bir çok yorum okudum ben de kullanmadığım için bilmiyorum. 5 Ekim 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Akbulak 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 güle güle kullanın kazasız belasız...cosmo mu elegance mi donanımı?bir de easytronic şanzumandan şikayetiniz oldu mu şu ana kadar? Yorum bağlantısı
Akif Özkan 6 Ekim 2009 Yazar Paylaş 6 Ekim 2009 (düzenlendi) Teşekkür ederim.Saolun. Cosmo.Şanzımandan yana bir problemim olmadı.Gerçi araç 10bin kilometredir bende.Şuan 30bin kilometrede.Bu şanzımanlarda yazılım güncelleştirmeleri yapıldı.Daha önceden yokuş kalkış desteği opsiyonla alındığından ötürü bu donanıma sahip olmayan şanzımanlar yokuşta geri kaçırdıkları için bolca problem yaşanmış.Erken baskı balatası bitişi yada beyin problemleri gibi.Ama şuan o problemler yok. Sport kullanım modu var ki ben bu moddaki kadar hızlı vites değiştiremem. 6 Ekim 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İdris Arıcı 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 yuuuuh berbat iğrenç ne işi var opelin bu forumda demek çok yanlış bir hareket kendim de bu aracımdan önce 3 yıl kullandığım ve çokta memnun kaldığım bir araç. benimki manueldi. yaklaşık 50.000 km kadar kullandım. malzeme kalitesi ve görüntüsü beni çok etkilemişti. yanlız size tavsiyem gerçi okumuşsunuzdur ama debriyaj balatası çok çabuk aşınıyor. genelde 60.000 km de bitebiliyor. bu nedenle yarım debriiyajdan felan kaçınmanızı tavsiye ederim. değişim maliyeti de diğer araçlara göre biraz daha maliyetli diye duydum (1000 lira gibi) Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 güle güle kullanın kazasız belasız günlerde. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 6 Ekim 2009 Paylaş 6 Ekim 2009 genelde 60.000 km de bitebiliyor. bu nedenle yarım debriiyajdan felan kaçınmanızı tavsiye ederim. değişim maliyeti de diğer araçlara göre biraz daha maliyetli diye duydum (1000 lira gibi) Bu sanırım biraz da kullanıma bağlı. Benimki 77bin oldu daha bir sıkıntı yok. Ki ilk 20bin km Mertol tarafından köprü trafiğinde kullanıldı. :lol2: Yorum bağlantısı
İdris Arıcı 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 Bu sanırım biraz da kullanıma bağlı. Benimki 77bin oldu daha bir sıkıntı yok. Ki ilk 20bin km Mertol tarafından köprü trafiğinde kullanıldı. illaki canım kullanım önemli benimki de 60000 de kavramasında problem yoktu ama özellikle geri vites geçişlerinde yakın geleceğe yönelik bazı fikirler veriyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts