Ali Gök 29 Kasım Paylaş 29 Kasım yeni başladık benim oğlanla beraber . bir problemimiz var . akvaryumda japon balıklarımız var 1 tanesi eksik. diğerlerinnden boyut olarak ufaktı biraz ama şuan yok akvaryumda akvaryumun heryerine baktım içindeki taşların altına vs bulamadım bu japonlar birbirini yermi ? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Ali Gök yazdı: yeni başladık benim oğlanla beraber . bir problemimiz var . akvaryumda japon balıklarımız var 1 tanesi eksik. diğerlerinnden boyut olarak ufaktı biraz ama şuan yok akvaryumda akvaryumun heryerine baktım içindeki taşların altına vs bulamadım bu japonlar birbirini yermi ? Yanında vatoz varsa o riskli. Akvaryumdan atlamış olma ihtimali ve filtre büyükse ona kaçma ihtimali değerlendirilmeli 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Ali Gök yazdı: yeni başladık benim oğlanla beraber . bir problemimiz var . akvaryumda japon balıklarımız var 1 tanesi eksik. diğerlerinnden boyut olarak ufaktı biraz ama şuan yok akvaryumda akvaryumun heryerine baktım içindeki taşların altına vs bulamadım bu japonlar birbirini yermi ? Japon yemez. Evde kedi varsa baş şüpheli. Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Koray Demir yazdı: Japon yemez. Evde kedi varsa baş şüpheli. kedi yok . ama 3 balıktan 1 tanesi akvaryumda yok şuan Yorum bağlantısı
Recommended Posts