Oğuz Varhan 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Eb çok yok lakin 1.25 benzinliyle 3 aşa 5 yukarı aynıdır.350 ile 500 TL arasıTeşekkür ederim Yorum bağlantısı
Derya Koç 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Herkese İyi Akşamlar 2015 1.6 fiestamı yılı dolmasından dolayı servise götürüyorum. Ankara'da; OTOKOÇ 500-550 tl./ BAŞER 520 tl./ TAN OTO 490 tl fiyat verdi. Life card'a da %5 indirim yaparız dediler. Arabada TAN OTO'dan alındığından ve fiyattan dolayı TAN OTO'ya götürmeye karar verdik. Arkadaşlar; dikkat etmemiz gereken hususlar var mı? Paylaşımlarınız için teşekkürler... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Herkese İyi Akşamlar 2015 1.6 fiestamı yılı dolmasından dolayı servise götürüyorum. Ankara'da; OTOKOÇ 500-550 tl./ BAŞER 520 tl./ TAN OTO 490 tl fiyat verdi. Life card'a da %5 indirim yaparız dediler. Arabada TAN OTO'dan alındığından ve fiyattan dolayı TAN OTO'ya götürmeye karar verdik. Arkadaşlar; dikkat etmemiz gereken hususlar var mı? Paylaşımlarınız için teşekkürler... Hayırlı olsun aracınız. Fren balataları kontrol edilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Derya Koç 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Yani arabayı yıkayıp vermeliler, değişen şu parçaya dikkat edin gibi dikkat etmem gereken varmı? Yorum bağlantısı
Derya Koç 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Arabanın bakım işi tamam. TAN Oto'da çok az da pazarlık yapılarak 448 liraya hallettik. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Arabanın bakım işi tamam. TAN Oto'da çok az da pazarlık yapılarak 448 liraya hallettik. Derya Bey bende 10 gün içinde yıl süresi dolduğundan dolayı ilk bakıma sokacağım bu şehirde tek bir yetkili servis var ne yazık ki.. Bu life card dediğiniz nedir acaba indirim falan sağlanıyor anlaşılan buralarda pek pazarlığa sıcak bakmazlarda.. Bende yararlanmak isterim servisten mi alıyoruz yoksa bir yere başvurmak mı gerekiyor. Yorum bağlantısı
Utku oğuz 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 merhabalar... bugün 45000 bakımı için servise gittim... Aracım 2013 B-max 1.0 ecoboost...'' Yağ (5-20w) ,yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve bujiler değişti...Motor temizlendi..Kapı ayarları ve yağlaması ile birlikte aracın rutin kontrolü yapıldı... uygulanan indirimle beraber alınan ücret 590 tl... 5-20w yağ koyulduğu için biraz pahalı olacağını söylemişlerdi zaten ama 280+kdv bir yağ için bana fazla geliyor yinede... Sizce yapılan işlemlere göre fiyat abartı mı ? şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 (düzenlendi) 2015 Fiesta 1.6 PS arabam yıldan ötürü ilk bakıma girdi.. 330 TL standart bakım ücreti ekstra olarak 100 TL Carbon Clean uygulattım.. 330 TL ye mal oldu.. Açıkçası çok bekliyordum bu fiyat oldukça cazip geldi.. 26 Nisan 2016 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Özol 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Ankara Tur Oto'ya götürdüm ilk bakıma. 400 TL'ye hallettik. Yapılanları yukarıda bahsi geçen işlemler olmasından dolayı tekrar yazmıyorum. Yorum bağlantısı
Turhan Onat 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 (düzenlendi) Ford Kuga 1,5 AWD araç için 15000 bakımı için İzmir ili aldığım rakamlar; Otokoç: Yaklaşık 700 tl İzkar: Yaklaşık 700 tl Çetaş: 680 tl Arkas: 625 tl Otokoç aracı alırken servislerde indirim alacaksınız diye elimize lifecard'ı tutuşturdu, ama şimdi indirim yok diyorlar. Bi aksilik olacak ya, Arkas'da bana en uzak noktada. 28 Haziran 2016 tarihinde Turhan Onat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Uyar 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 merhaba, 1.5 tdci powershift focus aracımın 15 bin bakımı geldi. Yetkili servis fiyatları nedir bilen var mı? İstanbul anadolu yakasında servis öneriniz var mıdır? Yorum bağlantısı
Atilla Cifter 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Ford fiesta 2013 için geçen yıl yıllık bakım yaptırırken polen filtesi ve bujileri değiştirmeyin değim ve bu yıl hava filtresi+polen filtresi+buji değişimini kendim yaptırdım (hava filtesini ben değiştim, aslında polen filtesini de kolayca değiştirebilirmişim). Fordburada.com'dan tamamı orjinal Fomoco/Otosan hava filtesini 25 tl, polen filtesi 44 tl, bujiler 25 tl toplam: 94 tl ödedim (Parça fatura ve etiketlerini sakladım). Bunlar serviste tahminimce 250-300 tl arası tutuyor. Bu şekilde gelecek ay yıllık bakımda sadece yağ+yağ filtresi+yıllık bakım ücreti vereceğim. Zaten arabanın asıl garanti süresi 3 yıl ve gelecek ay doluyor ve 2 yıl uzatılmış garantim olmasına rağmen motor dışı tüm parçalar garanti dışı kalacak. Filtre ve buji değişimini bu şekilde yaptırmakta risk var mı derseniz ben göremedim, görev varsa açıklarsa memun olurum. Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Ford fiesta 2013 için geçen yıl yıllık bakım yaptırırken polen filtesi ve bujileri değiştirmeyin değim ve bu yıl hava filtresi+polen filtresi+buji değişimini kendim yaptırdım (hava filtesini ben değiştim, aslında polen filtesini de kolayca değiştirebilirmişim). Fordburada.com'dan tamamı orjinal Fomoco/Otosan hava filtesini 25 tl, polen filtesi 44 tl, bujiler 25 tl toplam: 94 tl ödedim (Parça fatura ve etiketlerini sakladım). Bunlar serviste tahminimce 250-300 tl arası tutuyor. Bu şekilde gelecek ay yıllık bakımda sadece yağ+yağ filtresi+yıllık bakım ücreti vereceğim. Zaten arabanın asıl garanti süresi 3 yıl ve gelecek ay doluyor ve 2 yıl uzatılmış garantim olmasına rağmen motor dışı tüm parçalar garanti dışı kalacak. Filtre ve buji değişimini bu şekilde yaptırmakta risk var mı derseniz ben göremedim, görev varsa açıklarsa memun olurum. hocam bujileri 25 tl'ye nereden aldınız? dediğiniz sitede bulamadım da. bir de siteden aldığınız ürünlerin kalitesi nasıl? fiyatlar baya uygun görünüyor da. Yorum bağlantısı
Atilla Cifter 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 (düzenlendi) hocam bujileri 25 tl'ye nereden aldınız? dediğiniz sitede bulamadım da. bir de siteden aldığınız ürünlerin kalitesi nasıl? fiyatlar baya uygun görünüyor da. Serdar bey 1.25 fiestaya uyan bujiler bu adreste var: http://www.fordburada.com/ATESLEME-BUJISI-125-14-16-ZETEC-FOCUS-FIESTA-FUSION-MONDE,PR-50378.html , ben başka parçalarda alıp havale ile ödeme yaptığım için 26 tl ödemişim. Fomoco olan bu bujiler diğer sitelerde de 30 tl civarında, serviste geçen yıl indirimli 100 tl demişlerdi. Gelen hava filtresi otosan, karbonlu polen filtresi fomoco idi, her ikisi de orjinal ve sorunsuz gözüküyor (çıkan parçalar ile de karşılaştırdım). 5 Ağustos 2016 tarihinde Atilla Cifter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Serdar bey 1.25 fiestaya uyan bujiler bu adreste var: http://www.fordburada.com/ATESLEME-BUJISI-125-14-16-ZETEC-FOCUS-FIESTA-FUSION-MONDE,PR-50378.html , ben başka parçalarda alıp havale ile ödeme yaptığım için 26 tl ödemişim. Fomoco olan bu bujiler diğer sitelerde de 30 tl civarında, serviste geçen yıl indirimli 100 tl demişlerdi. Gelen hava filtresi otosan, karbonlu polen filtresi fomoco idi, her ikisi de orjinal ve sorunsuz gözüküyor (çıkan parçalar ile de karşılaştırdım). sizin aracınız da 2013 fiesta sanırım, bizim araçlara kesin uyuyor mu bu bujiler? focus 98-05 kategorisi altında gözüküyor nedense fiesta başlığı altında yok. Yorum bağlantısı
Atilla Cifter 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 oem no 4M5G 12405 XE, tek tırnak buji ve uyuyor sorun yok, 2013 model fiesta VI olarak geçer, http://infopart.org/ford-4m5g12405xe-partadresinde bunu öneriyordu, bende oem noya göre aldım (takan usta da uyduğunu söyledi). Başka sitelerden de bu oem numarasını sorgulamış ve 1.25 olan fiesta VI'ya (yani 2008 sonrası tüm fiestalara) uyduğunu görmüştüm. Bizim arabaya uyan başka orjinal buji varmı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Atilla Cifter 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Ayrıca bu adreste de fiesta 2013'e uyan bujinin bu olduğu gözüküyor: http://www.fordtoptancisi.com/Buji-Fiesta-Fusion-Ka-4-Adet,PR-928.html Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Çok sağolun bujileri sipariş ettim [emoji106] Yorum bağlantısı
Osman Altıntop 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 1yıl /15000km servis bakım Yapılan işler/değişenler bilgi amaçlı yükledim Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 5-20 yağ görünüyor, ecoboost olabilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 1yıl /15000km servis bakım Yapılan işler/değişenler bilgi amaçlı yükledim Sent from my iPhone using Tapatalk Konunuz birleştirilmiştir. Tapatalk imzanızı kapatmanızı rica ederiz. 2 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 (düzenlendi) Ford Kuga 1,5 AWD araç için 15000 bakımı için İzmir ili aldığım rakamlar; Otokoç: Yaklaşık 700 tl İzkar: Yaklaşık 700 tl Çetaş: 680 tl Arkas: 625 tl Otokoç aracı alırken servislerde indirim alacaksınız diye elimize lifecard'ı tutuşturdu, ama şimdi indirim yok diyorlar. Bi aksilik olacak ya, Arkas'da bana en uzak noktada. Life card ile %8-10 civari indirim yaptilar Sakarya Akgunde. faturaya bakmadim yuzde kac diye islem bitince..aslinda pek umudum yoktu karta indirim yaparlar diye 6 Ağustos 2016 tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts