Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Otomatik mi oynamıştın abi. Geçen bir haber yapmışlar, büyük ikramiye kazanıp da mutlu olan yok abi. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2013 (düzenlendi) Otomatik mi oynamıştın abi. Geçen bir haber yapmışlar, büyük ikramiye kazanıp da mutlu olan yok abi. Emmi yok kendim yazdım, büyük değildi, 3 kişi bilmiş, bende bilseydim 4 olacaktı yaklaşık 350 bin lira alacaktık 4 Ağustos 2013 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Tiyo sağlammış abi. rakamların hepsini bilmişsin. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2013 Türkiyede çok ender bulabileceğimiz bir araç. sahibide tesadüf hemşerim çıktı. 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 Bu akşam 18:00 sıralarındaki gökkuşağı @Karabük 5 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Eylül 2013 Yazar Paylaş 4 Eylül 2013 güzel yakalamışsın Zafer. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 telefon lensin yansıması olablir mi? kalite mevzuu 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 güzel yakalamışsın Zafer. Sağol abi. Bu arada senin bu konu da genel bi konu oldu, yakaladığımızı getiriyoruz buraya telefon lensin yansıması olablir mi? kalite mevzuu Yok abi, gökyüzünde kuşak oluşturacak kadar da iyi değil bu hTC Güncellemeden beri çok yakıyor namussuz, akşam eve zor yetişiyorum GM Discovery mi alsaydım, SRKNTKR stayla 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Eylül 2013 Yazar Paylaş 4 Eylül 2013 aslında konu başlığı yakaladığımız ilginç fotoğraflar olsa daha iyi olur bence. benim açımdan hiç problem yok abim. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 Bugün yakaladım çok ilginçti. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Bunlarda benim çekimlerim. Netten alınma yada feyk değil. Bizzat ben çektim. Son fotoda benim Her ikisininde TR de yasak olduğunu biliyorum... İlki kobra yılanı ağzında akrepli likör. Sanırım çin menşei. İkinciside %97 alkol olan ve içince perileri gösteren bir likör, Absinthe... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Absinth çok tehlikeli. %50'lik olanı ile duvarla konuşan arkadaşlarım mevcut 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Absinth çok tehlikeli. %50'lik olanı ile duvarla konuşan arkadaşlarım mevcut Arkadaşa hediye etmişler. İçermisin, açalım dedi. yok abi ben almayayım dedim. Absinthe in namını daha önceden duymuştum, yılanlı olana da cesaret edemedim, şişe bu kadar korkunçsa tadı kim bilir nasıldır diye Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Akreple yılan gerçekmi,yaşıyorlarmı Gerçekler, akrep neredeyse 15 cm var. TR de bu kadar büyük varmı bilmem. Maalesef yaşamıyor her ikiside. Kavga esnasında birbirlerini ısırıp sokarken ölmüşler sanırım İş o değilde onları şişeye nasıl bu şekilde sokmuşlar en çok onu merak ediyorum Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Gerçekler, akrep neredeyse 15 cm var. TR de bu kadar büyük varmı bilmem. Maalesef yaşamıyor her ikiside. Kavga esnasında birbirlerini ısırıp sokarken ölmüşler sanırım İş o değilde onları şişeye nasıl bu şekilde sokmuşlar en çok onu merak ediyorum Valla ilk defa görüyorum ve duyuyorum ilginç. İçindekini içip,akreple yılanıda yiyorlarmı napıyorlar anlamadım,bunun mantığı ne ki. Akreple yılan lezzet mi katıyor içeceğe,nasıl bozulmadan duruyorki hayvanlar,zehirleri içeceğe karışmasın Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Valla ilk defa görüyorum ve duyuyorum ilginç. İçindekini içip,akreple yılanıda yiyorlarmı napıyorlar anlamadım,bunun mantığı ne ki. Akreple yılan lezzet mi katıyor içeceğe,nasıl bozulmadan duruyorki hayvanlar,zehirleri içeceğe karışmasın Valla bende bilmiyorum ama 90 ların başında şimdi emekli olan gemi astsubayı dayım ABD den içinde bildiğimiz elma kurdu olan tekila getirmişti. Çıtır çıtır kurtları yemişlerdi babamla ozaman Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 (düzenlendi) amatör çekimlerim benim babamla olan tek fotoğrafım kendim biraz uğraştım ama daha profesyonel arkadaşlardan yardım bekliyorum 15 Eylül 2013 tarihinde Ferhat Çengeloğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 amatör çekimlerim Elleriniz dert görmesin ağabey, en üstteki çiçeği çok beğendim. Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Elleriniz dert görmesin ağabey, en üstteki çiçeği çok beğendim. sağ olasın. çiçek kendi evimdeki merakım var yetiştirmeye ama isimlerini pek bilmem. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Ellerinize sağlık. Yukarıdaki akrepli yılanlı liköre çok şaşırdım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Eylül 2013 Yazar Paylaş 19 Eylül 2013 bugün s3 ile çektiğim fotoğraflar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Gerçekler, akrep neredeyse 15 cm var. TR de bu kadar büyük varmı bilmem. Maalesef yaşamıyor her ikiside. Kavga esnasında birbirlerini ısırıp sokarken ölmüşler sanırım İş o değilde onları şişeye nasıl bu şekilde sokmuşlar en çok onu merak ediyorum Bu içeceği belgeselde görmüştüm.Vietnamda buna benzer bir çok ürün satıyorlardı.Yerli halkın cinsel gücü artırması için yaptıkları bir içecekti sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Biraz araştırdım şöyle bir şeyler buldum. https://www.google.com.tr/search?q=snake+drinking&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.52434380,d.Yms,pv.xjs.s.en_US.RJfod4swqLE.O&biw=1366&bih=659&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=bVQ7UuLvPImItQackYHQDQ#hl=tr&q=snake+drink&tbm=isch&um=1 http://sehriarslan.blogspot.com/2013/04/dunyanin-en-garip-alkollu-icecekleri.html http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=75030 Hatta Türkiye'de ilana koyan bile varmış. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-vietnam-dan-ithal-siyah-akrep-ve-kobra-yilanli-sise-satiliktir-123929619/detay/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts