Lokman Ceritlioğlu 7 Şubat 2012 Yazar Paylaş 7 Şubat 2012 teşekkürler arkadaşlar. Nasıl haberleşmiş bunlar böyle emmi inanırmısın, binanın etrafında 3 tanesi tur atıyor sonra geliyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 emmi inanırmısın, binanın etrafında 3 tanesi tur atıyor sonra geliyorlar. Onlar admin işte abi... Üyeler için sürekli çabalıyorlar 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Onlar admin işte abi... Üyeler için sürekli çabalıyorlar Vaay, reklamın kötüsü olmazmış 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Şubat 2012 Yazar Paylaş 7 Şubat 2012 Servet reklam reklamdır. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Harikasın lokman abi istanbula gelince beni gezdirecen demi.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 arşivden. Bu kadar mı zoomlayabiliyor senin makina... Sat onu... Bu fotoğrafı ben çeksem, ayaklarındaki polenleri sayardın Lokman abi pardon ya... Hüseyin hoca'nın sandım resmi.. Abi çok güzel çekmişsin.. Daha iyisi olamazdı 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Bu kadar mı zoomlayabiliyor senin makina... Sat onu... Lokman abi pardon ya... Hüseyin hoca'nın sandım resmi.. Abi çok güzel çekmişsin.. Daha iyisi olamazdı ESP nin yazma tekniğinde işe yaradığı kesin 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Lokman abi bi de balkondan beni çeksene şöyle avatar yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 ESP nin yazma tekniğinde işe yaradığı kesin Kendimi alıştırıyorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Bu kadar mı zoomlayabiliyor senin makina... Sat onu... Bu fotoğrafı ben çeksem, ayaklarındaki polenleri sayardın Lokman abi pardon ya... Hüseyin hoca'nın sandım resmi.. Abi çok güzel çekmişsin.. Daha iyisi olamazdı Aaah ah. Sen herkese ikram et tatlıyı, ama yöneticiyi düşünme. Olacağı bu işte. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Aaah ah. Sen herkese ikram et tatlıyı, ama yöneticiyi düşünme. Olacağı bu işte. Ve, abi kargoyla göndereceğim diye adres.. onu da gönderme... Daha duuur.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Ve, abi kargoyla göndereceğim diye adres.. onu da gönderme... Daha duuur.. Gönderme işi hiç aklımdan çıkmıyor ama, tatlıcı arkadaş; oraya gdene kadar sütlaç olur manası kalmaz, deyince vazgeçtim. Yoksa, hiç saklamam genelde ama, sizin kartvizit cebimde duruyor. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 ESP nin yazma tekniğinde işe yaradığı kesin :hahahoho: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Gönderme işi hiç aklımdan çıkmıyor ama, tatlıcı arkadaş; oraya gdene kadar sütlaç olur manası kalmaz, deyince vazgeçtim. Yoksa, hiç saklamam genelde ama, sizin kartvizit cebimde duruyor. Kestane şekeri gönderdin de.. bu onun yerine geçmez mi dedik.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Kestane şekeri gönderdin de.. bu onun yerine geçmez mi dedik.. Kestane şekerinin orjinali Bursa'da, ilk gittiğimde... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Şubat 2012 Yazar Paylaş 15 Şubat 2012 Harikasın lokman abi istanbula gelince beni gezdirecen demi.... sağol abim sen gel abim gezmenin lafımı olur, yalnız forumdaki diğer arkadaşların gelmesi gibi olmasın Bu kadar mı zoomlayabiliyor senin makina... Sat onu... Bu fotoğrafı ben çeksem, ayaklarındaki polenleri sayardın Lokman abi pardon ya... Hüseyin hoca'nın sandım resmi.. Abi çok güzel çekmişsin.. Daha iyisi olamazdı emmi inan makinanın çok özelliği var 12 mb ama ayarından hiç anlamıyorum. bu yüzden fotoğraf çekmekten kaçıyorum cep telefonu yetiyor bana Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 Güzelmiş,buna ilave OF-LU,OF-Lİ görmüşlüğüm var GS de vardı sanırım Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 çok güzel plakalar var.1 tanesi çok hoşuma gitmişti.Civic EK'da vardı "16 JAP 10" plaka Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Geçen hafta okulca fidan dikme etkinliği yaptık orda çekmiştim.. Ne kadar sevmediğim rakam ve harf olsada yinede çektim.. Sağ koltukta da forma vardı 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Buda benden Plakanın güzelliği... İzmirde 55 SS 5555 plakalı transporter minibüs görmüştüm fotoğrafını çekeyim diye çok kovaladım ama yetişemedin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts