Serkan Çok 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 ben buzdevrine gittim ailece benden gözlük için para aldılar gözlükler de eskisi gibi kallavi şeyler değil kıytırık gözlük cıkışta cocuk gözlükleri alıyoruz dedi neden dedim? cocuğun beyne pıhtı gitti arızaya geçti. bak dedim deseydinki bunlar bizim bunları sterlize ediyoruz yada başka birşey ama cocuk hala arızada.... bende aldım cıktım *kendine gelince beni ararsın* dedim Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Yusuf olmuştur çocuk. Arabanı görse daha da pıhtılaşır zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Ahh bide taytılım olsaydı Kimseye kafamdan taytıl yazmıyorum artık... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2009 Yazar Paylaş 1 Eylül 2009 mehmet bey, bana üstüne oturduğunuz şeyden de bi "taytıl" yazabilirsiniz Yorum bağlantısı
Osman Bala 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Onur'a taytıl buldum. "Ford'cu mu Honda'cı mı?" Nasıl? Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Honda da bile FCTR stickeri yapıştırdım. ARtık neci olduğuma siz karar verin Yorum bağlantısı
Osman Bala 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Honda da bile FCTR stickeri yapıştırdım. ARtık neci olduğuma siz karar verin Biz biliyoruz tabi ki maksat taytıl olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts