Mehmet Ezginler 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Akülerde garanti 2 yıldır .fazlası şans işi derler ama normal bir akü 4 yıl gidiyor. Yorum bağlantısı
Serkan Çaglar 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 (düzenlendi) Bir terslik olmasın bu havada (soğuk olsa belki) akü zırt diye bitmez açık kalmış birşey olmasın yada kutup başı gevşemiş sigorta atmış olmasın.Ne kadar zamandır marş basmadınız süre uzunsa sorun olabilir. arabada açık kalan hiç bir şey yoktu kontrol ettim. kutup başı gevşememiş ve sigrta atmamıştı kontrol etmedim ama arabayı vurdurduğum zaman çalıştı 10 dk kadar kullandıktan sonra kapattım tekrar kontağa bastığımda çalıştı. kapattım tekrar açtığım da ise marşa basmadı. bu olaydan önce bir hafta kullanmadım 22 isinde hiç birşey yoktu 28 inde marşa basmadı. bu arada akü 1.1.2007 de takılmış delphi marka 31 Ağustos 2009 tarihinde Serkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 fm transmitör felan yok değil mi çakmaklıkta Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 3 yıl garantiyi veren tek akü AC-Delco'dur. Yanılıyormuyum ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Exide'le İnci aynı değil mi? Daha doğrusu Exide, İnci'nin bir modeli. İnci Exide diye... Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 3 yıl garantiyi veren tek akü AC-Delco'dur. Yanılıyormuyum ? aynen öyle eski sattığım eski aracımda bu vardı. garanti kağıdını vermemişim şimdi baktım hala 1.5 yıl daha garantisi var görünüyor Yorum bağlantısı
Serkan Çaglar 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 (düzenlendi) anketlerden sonra bugün mutlu akü alarak son noktayı koydum 12 V 44 ah mutluya 105 tl verdim fiyat nasıl bilen varmı ? :lol2: 1 Eylül 2009 tarihinde Serkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Aküyü bilmem de Duracell piller müthiş. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 En iyi akü abd üretimi stinger markadır.En az 10 yıl ömürlü kuru aküdür.Bu akünün sadece 44 amper olanı normal akülerin 80A olanının yaptığı işin daha fazlasını yapar. Yorum bağlantısı
Osman Bala 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Benim 2000 model arabanın aküsü hala orijinal. 8 yıl giden dayanan bilirim.. Bak abi ne demişim 9 yıl olmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Eylül 2009 Paylaş 1 Eylül 2009 Bak abi ne demişim 9 yıl olmuş. İnanırım... Biz sıkılıp değiştirmiştik zaten Yorum bağlantısı
Necat Ertan 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Önceki araçlarımdan F I in orijinal aküsünü marka bilinirliği nedeniyle Mutlu ile değiştirmiştim. Akünün garantisinin bitimini takip eden bir ay içerisinde araçta marşta zorlanma sorunu yaşadım Yani 25. ayda akü kullanılamaz hale geldi. Kısacası Mutlu'dan mutlu kalmadım. Çok para verilecekse Mutlu'ya vermezdim... Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Önceki araçlarımdan F I in orijinal aküsünü marka bilinirliği nedeniyle Mutlu ile değiştirmiştim. Akünün garantisinin bitimini takip eden bir ay içerisinde araçta marşta zorlanma sorunu yaşadım Yani 25. ayda akü kullanılamaz hale geldi. Kısacası Mutlu'dan mutlu kalmadım. Çok para verilecekse Mutlu'ya vermezdim... birazda şans işi demekki akü işi kötü marka denilir iyi çıkabilir iyi marka denilir kötü çıkabilir Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 mutlu akü büyük farkla en iyi akü değerlendirmesini almış fakat mutlu aküyü 3 yıl (3 kış) sorunsuz kullanan var mı merak ediyorum.biz sivasta kullanamıyoruz. Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 mutlu akü büyük farkla en iyi akü değerlendirmesini almış fakat mutlu aküyü 3 yıl (3 kış) sorunsuz kullanan var mı merak ediyorum.biz sivasta kullanamıyoruz. bende geçen sene tüm aralık ayı boyunca suşehrindeydim o zaman -20 derece soğuk falan soğuk vardı. AC Delco takılı olmasına rağmen benimkide çalışmadı.yani bunun aküyle pek alakası yok gibi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Eylül 2009 Paylaş 11 Eylül 2009 servisteki ford akü delpinin diyorlar doğru mu bu gün değiştik delpi tatktık ben focuslarınkini 60 amper biliyodum 50 imiş. mutlunun 50 lik aküsü yerine sığmıyor kapak örtülmüyor. servise gittim ford akü 50 lik 105+kdv takmasın içinde 25 lira istediler usta 60 lık tak daha iyi dedi serviste boyu aynıymış sonra gezerken delpiyi buldum 60 lığı sorun yapmadan oturdu yerine Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Eylül 2009 Paylaş 11 Eylül 2009 bugün delphi ile değiştik 60 lık takıldı diğer 50 lik akülerin boyu fazla geliyor kutusuna oturmuyor. kesip biçme gerekiyor delpide sorun yok. servisteki ford akünün de delpi olduğunu söylediler ne kadar doğru bilmiyorum Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Eylül 2009 Paylaş 11 Eylül 2009 Mustafa fiyatını da yazsaydın belki birisine lazım olur Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Eylül 2009 Paylaş 11 Eylül 2009 110 liraya 60 lık aldım 95 lira ya 50 lik mutlu var fordun 50 liği 103+kdv 60 lığı 115+kdv Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 13 Eylül 2009 Paylaş 13 Eylül 2009 Selam herkese tekrar , önemli mi bilmiyorum amperi düşük olsa ne olur yüksek olsa ne olur? Acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2009 Paylaş 13 Eylül 2009 Diyelim ki orjinalde 60A lik bir akünüz var, 45A takarsanız, şarj dinamosunun yolladığı akım sıkıntı yaratacaktır, marş dinamosu da zor dönecek, anlık çekimi yğksek olacak , bileşkesinde akünün ömrü azalacaktır. 72A civarı takarsanız, genelde bir sorun ile karşılaşmassınız, ama burada aslında tüketiciler sadece A değerine bakarız, sanırım bunda Türk akü firmalarının yıllardır tek İÇ TİP akü üretmesi var, ustalar zaten öğrenmemeye dünden razı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts