Sani Gerşon 7 Temmuz 2022 Paylaş 7 Temmuz 2022 Erhan Doruk yazdı: Sıkıntı çıktığını da kullanıcılardan gelen şikayetlerle öğreniyorlar. Ve hiç bir şey yapmıyorlar, kullanıcı kaynaklı sorun deyip garanti dışı bırakıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Temmuz 2022 Paylaş 7 Temmuz 2022 Sani Gerşon yazdı: Ve hiç bir şey yapmıyorlar, kullanıcı kaynaklı sorun deyip garanti dışı bırakıyorlar. Çok problem çıkınca bazen marka ismini değiştirenler de oluyor. 1 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 6 yıllık Varta aküm ömrünü tamamlamış bugün Aküm Gelsin hattını arayarak 72 amper İnci marka Formula serisi aküyü eski akümü vererek 950 TL'ye aldım. Mutlu, Varta derken bu sefer babamın tavsiyesi ile İnci aldık hayırlısı olsun. Aküm Gelsin işini sevdim doğrusu. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 Serkan Öz yazdı: Kanımca akünün yenisini 130-140ytl gibi bir rakama alabilirsiniz.. Ben 90Ah Mutlu aküyü eskisini iade etmek şartı ile kdv dahil 135ytl ye almıştım 2 ay önce.. Soğukta arabayı park ettiğiniz herhangibir yerde akü buraya kadar diyebilir ve o yer çok ıssız olabilir.. Vay be nereden nereye? Aynı akü şimdi kaç lira merak ettim. 15 yılda ne olmuş? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 O.Yücel Çetin yazdı: Aküm Gelsin işini sevdim doğrusu. yıllardır olması gereken hizmet idi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 O.Yücel Çetin yazdı: 6 yıllık Varta aküm ömrünü tamamlamış bugün Aküm Gelsin hattını arayarak 72 amper İnci marka Formula serisi aküyü eski akümü vererek 950 TL'ye aldım. Mutlu, Varta derken bu sefer babamın tavsiyesi ile İnci aldık hayırlısı olsun. Aküm Gelsin işini sevdim doğrusu. Fiyat ne oldu? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 Sani Gerşon yazdı: Fiyat ne oldu? Fiyat 950 TL sadece akü parası başka herhangi bir ödeme yok zaten telefonda özellikle söylüyorlar başka ödemeniz yoktur diye ödemeyi de telefon üzerinden kredi kartı ile yaptım suya sabuna dokunmadan akü değişimi mis gibi. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 O.Yücel Çetin yazdı: 6 yıllık Varta aküm ömrünü tamamlamış bugün Aküm Gelsin hattını arayarak 72 amper İnci marka Formula serisi aküyü eski akümü vererek 950 TL'ye aldım. Mutlu, Varta derken bu sefer babamın tavsiyesi ile İnci aldık hayırlısı olsun. Aküm Gelsin işini sevdim doğrusu. Hayırlı olsun. İnci firması piyasayı çok iyi okuyup pazarlama ve satışa yönelik güzel işler çıkartıyor. Büyük kolaylık 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 O.Yücel Çetin yazdı: Fiyat 950 TL sadece akü parası başka herhangi bir ödeme yok zaten telefonda özellikle söylüyorlar başka ödemeniz yoktur diye ödemeyi de telefon üzerinden kredi kartı ile yaptım suya sabuna dokunmadan akü değişimi mis gibi. Bakalım ömrü nasıl olacak. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 Ülkede her şeyin kalitesi düştü. Fiyat ucuz kalsın rekabet olsun satılsın diye tabi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 HALK akü kullanıyorum memnunum.. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. İnci firması piyasayı çok iyi okuyup pazarlama ve satışa yönelik güzel işler çıkartıyor. Büyük kolaylık Çok teşekkür ederim, kesinlikle büyük kolaylık gayet başarılı buldum. Sani Gerşon yazdı: Bakalım ömrü nasıl olacak. Güle güle kullan. Çok teşekkür ederim Sani zamanla göreceğiz performansını. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Arkadaşım yiğit akü bölge bayii o yüzden yiğit kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Yeni EFB start stop akü almam lazım audiye 60AH ne öneririz inci mi varta mı başka bişi mi? Yakın zamanda kim ne aldı. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Yeni EFB start stop akü almam lazım audiye 60AH ne öneririz inci mi varta mı başka bişi mi? Yakın zamanda kim ne aldı. varta niyetlenmiştim, alacağım zaman yoktu Bosch aldım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Varta denk geldi depozitolu 3000 depozitosuz 3500tl 60/640 efb. Az evvel kendim taktım, takarken ek kuru batarya ile elektriği kesmeden yaptım radyo vs silinmedi. Hayırlı olsun. Fiyat tarihe geçsin diye not düştüm. Eski batarya üzerinde gelen moll 59 /640 marka 9 sene dayandı. ( araç 2015 model) 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: varta niyetlenmiştim, alacağım zaman yoktu Bosch aldım. Varta ile Bosch aküler aynı fabrikadan çıkıyor. Mehmet Göktürk yazdı: Varta denk geldi depozitolu 3000 depozitosuz 3500tl 60/640 efb. Az evvel kendim taktım, takarken ek kuru batarya ile elektriği kesmeden yaptım radyo vs silinmedi. Hayırlı olsun. Fiyat tarihe geçsin diye not düştüm. Eski batarya üzerinde gelen moll 59 /640 marka 9 sene dayandı. ( araç 2015 model) Hayırlı olsun hocam Varta aküler kaliteli ve parasına değiyor, üretimde bir hata yoksa asla pişman etmez. Şu an ben de Duracell marka akü kullanıyorum. 12 Mayıs tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Koray Demir yazdı: Varta ile Bosch aküler aynı fabrikadan çıkıyor. İçeriği, özellikleri de aynı ise çok güzel. Fiyatları aynı idi o zaman Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Fatih Keskin yazdı: Arkadaşım yiğit akü bölge bayii o yüzden yiğit kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım bunu gördüm ve 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts