O.Yücel Çetin 21 Nisan 2019 Paylaş 21 Nisan 2019 Alıntı Bugün ben de unuttum anahtarı... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2019 Paylaş 21 Nisan 2019 Bugün ben de unuttum anahtarı...Nasıl çözdün 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 21 Nisan 2019 Paylaş 21 Nisan 2019 9 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün ben de unuttum anahtarı... Nasıl çözdün Abi hiç sorma bir anlık dalgınlıkla bagajda unuttum. Eve yaklaşık 20 km mesafede arkadaşımı çağırdım evden yedek anahtarı getirdim az daha kelebek camı kırıp alacaktım kimseye ulaşamayınca sinirden... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2019 Paylaş 21 Nisan 2019 Abi hiç sorma bir anlık dalgınlıkla bagajda unuttum. Eve yaklaşık 20 km mesafede arkadaşımı çağırdım evden yedek anahtarı getirdim az daha kelebek camı kırıp alacaktım kimseye ulaşamayınca sinirden... Ben de hep öyle yapıyordum [emoji23]Sonra sadece kapıyı açan bir çubuk anahtar yaptırıp cüzdanıma koymuştum. Cüzdanı da arabada unutunca da, bir tane de arabanın altına bi yere telle sarmıştım bir anahtarı 3 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2019 Paylaş 21 Nisan 2019 6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: bir tane de arabanın altına bi yere telle sarmıştım bir anahtarı sonra satarken haber verion dimi alıcıya, orada anektar var diye? 1 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 21 Nisan 2019 Paylaş 21 Nisan 2019 7 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de hep öyle yapıyordum Sonra sadece kapıyı açan bir çubuk anahtar yaptırıp cüzdanıma koymuştum. Cüzdanı da arabada unutunca da, bir tane de arabanın altına bi yere telle sarmıştım bir anahtarı Yaptıracağım ben de bir tane. Nasıl yaptırırız abi onu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2019 Paylaş 21 Nisan 2019 Yaptıracağım ben de bir tane. Nasıl yaptırırız abi onu? [emoji4]İmmosuz anahtar ya. Her anahtarcı yapar. En ucuzundan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Nisan 2019 Paylaş 22 Nisan 2019 12 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: sonra satarken haber verion dimi alıcıya, orada anektar var diye? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Nisan 2019 Paylaş 23 Nisan 2019 sonra satarken haber verion dimi alıcıya, orada anektar var diye?Haha. Yok be. Hiç birine de söylemedim. [emoji23][emoji85] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan 2019 Paylaş 23 Nisan 2019 Patates pahalı olmasa kapı açmada kullanılabilir 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Nisan 2019 Paylaş 23 Nisan 2019 On 21.04.2019 at 22:36, Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de hep öyle yapıyordum Sonra sadece kapıyı açan bir çubuk anahtar yaptırıp cüzdanıma koymuştum. Cüzdanı da arabada unutunca da, bir tane de arabanın altına bi yere telle sarmıştım bir anahtarı bir tane de yedek cüzdan lazım demekki. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 Nisan 2019 Paylaş 23 Nisan 2019 Benim arabayı ilk aldığımızda kapı switchleri bozuktu. Babam anahtarı içinde unutmuş. Araba da hemen kitlemiş kendini Neyse ki komşumuz anahtarcı. Babam açması 30sn sürmedi diyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Dün aracımın anahtarını bagajda fotoda görülen yere bıraktım sonra dalgınlıkla bagaj kapağını kapattım bagaj kapağı kilitleme tuşuna bastırarak kapıları kilitledi üstüne basılı kaldığı için camlarımıda kapattı Nevşehir’e 30 km uzaklıkta sanayi vs olmayan bir yerdeydim ne yapacağım diye biraz düşündükten sonra ya camı kıracaktım ya çekici ile aracı biryere götürmem gerekecekti. Bir müddet düşündükten sonra aklıma sağ aynamın içten vidalarının bağlı olmadığı sadece yapıştırıldığı aklıma geldi benden önce aracın sağ aynası sebebini bilmediğim bir şekilde sökülmüş işten vidaları takılmadan dıştan yapıştırılmıştı silikon kullanılarak. Geçen hafta sanayide vidalarını tamamlayacaktım vaktim olmadığı için yapamamıştım aynayı silikondan sökerek çıkarttım arka kısmındaki hoparlör kısmı felan emanet duruyordu plastik aksam bir birine tam geçmemişti bende yaptıracağım diye öylece duruyordu plastik parçaları tornavida yardımı ile ittirerek ittirdim sonrasında açılan delikten tel sokarak sağ ön kapıdan kapıları açtım geçen hafta aynayı yaptırmış olsam kapıları açamayacaktım aracın kusuru benim faydama oldu bu sefer 4 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun. Korku filmi gibi olmuş. Sağol abi. Valla ucuz atlattım acelem de vardı çok şükür en az zaman ve hasar ile atlattım Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Aklınıza iyi gelmiş, yoksa çok zor bir durum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 hiç olmayacak bir kilitleme ve üstüne camları kapama vakası, hiç olmayacak bir şekilde çözüme kavuşmuş, geçmiş olsun , çözüm yöntemine ayrıca bayıldım çok iyi fikir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: hiç olmayacak bir kilitleme ve üstüne camları kapama vakası, hiç olmayacak bir şekilde çözüme kavuşmuş, geçmiş olsun , çözüm yöntemine ayrıca bayıldım çok iyi fikir Aynen abi normalde 4 cam kumandadan kapanmıyordu ayarını yeni yapmıştım o yüzden tüm camlar kapandı. Şuan aynanın vidalarına baktım sadece 2 vida tutuyor normal şartlarda sağlam aynayı dıştan tornavida yardımı ile vida kısımlarını zorlayıp kırarak yine çıkartabilir miyiz merak ettim cam kırmayla kıyaslarsak hangisi mantıklı sizce 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Aynı yerde telefon da kalabilirdi, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Erhan Doruk yazdı: Aynı yerde telefon da kalabilirdi, geçmiş olsun. Buna şükür sağolun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Mustafa Boz yazdı: cam kırmayla kıyaslarsak hangisi mantıklı sizce bence aynayı gerekirse kırmak daha mantıklı, camsız yola devam edilmez ama ayna sürüşe mani olmaz Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Mustafa Boz yazdı: Aynen abi normalde 4 cam kumandadan kapanmıyordu ayarını yeni yapmıştım o yüzden tüm camlar kapandı. Şuan aynanın vidalarına baktım sadece 2 vida tutuyor normal şartlarda sağlam aynayı dıştan tornavida yardımı ile vida kısımlarını zorlayıp kırarak yine çıkartabilir miyiz merak ettim cam kırmayla kıyaslarsak hangisi mantıklı sizce Kelebek camı kırma da hangisini kırarsan kır kırmak zorunda kalırsan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Yedeği yok mu anahtarın.. Ben ford zamanında bir dönem sadece kapıyı açan bir anahtar yaptırmış ve arabanın altına saklamıştım. Bir başka fordumda da sadece anahtarın cubuk kısmını yaptırmış ve cüzdanımda taşımıştım. Çünkü ne zaman kilitleyeceği belli olmazdı. Bir kaç defa da lazım olmuştu.. Birinde petrolde iken bu fordlar bir birinini kilitlermiş diye lüzumsuzun biri başka bir ford anahtarı ile kilitlemişti. Birinde ben de bagaja unutmuştum. Arada kendi kilitlediği de olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yedeği yok mu anahtarın.. Ben ford zamanında bir dönem sadece kapıyı açan bir anahtar yaptırmış ve arabanın altına saklamıştım. Bir başka fordumda da sadece anahtarın cubuk kısmını yaptırmış ve cüzdanımda taşımıştım. Çünkü ne zaman kilitleyeceği belli olmazdı. Bir kaç defa da lazım olmuştu.. Birinde petrolde iken bu fordlar bir birinini kilitlermiş diye lüzumsuzun biri başka bir ford anahtarı ile kilitlemişti. Birinde ben de bagaja unutmuştum. Arada kendi kilitlediği de olmuştu. eee daha daha? meslea kitlediğin arabyı yerinde bulamadığın da oldu mu bahçede? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts