İbrahim Uğurer 22 Ağustos 2009 Paylaş 22 Ağustos 2009 Merhaba ben Bilecikte ikamet etmekteyim ve Bilecikte işinin ehli usta yok. Aslen Kırıkkaleleyim. Buralarda görev icabı bulunuyorum. Malumunuz memurum. Bana Bileciğe yakın illerde işinin ehli usta aynı zamanda ekonomik aynı zamanda saf görünüşüm nedeni ile beni kandırmayacak bir usta arıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 22 Ağustos 2009 Paylaş 22 Ağustos 2009 hemşerim bende bozüyüklüyüm öncelikler foruma hoşgeldin....yalnız forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geliyo...yalnızca küçük harf kullanıyoruz...bilecik ve bozüyükte gerçekten usta yok....ben eskişehir otokoça gidiyorum yakın olduğu için büyük sıkıntılarda....ufak tefek sorunlarımda tavşanlıda ustam var ona götürüyorum.... Yorum bağlantısı
İbrahim Uğurer 22 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2009 vallaha kusura bakmayın yeniyim aslında daha önceden beri siteye üyeydim ama bazı rahatsızlık nedeni ile nete giremedim neyse..... ben kıl biriyim aracımıda şöyle iyi bir bakıma sokmak istiyorum eskişehirde ii usta yok mu ya.....güvenebileceğim...... birde benim motor yağ kaçırıyor alttan.....bir ara memlekette bir ustaya gittim askıya aldı arabayı civataları söküp sıvı conta sıktı ama tekrar başladı aslında fazla damlatmıyo ama tam egsozun üzerine damlatınca koku yapıyo coook kötü kokuyo yanıyormusum gibi...... eskişehirde tanıdığı olan veya mondeolardan anlayan usta bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim..... Yorum bağlantısı
İbrahim Uğurer 24 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2009 Merhaba ben Bilecikte ikamet etmekteyim ve Bilecikte işinin ehli usta yok. Aslen Kırıkkaleleyim. Buralarda görev icabı bulunuyorum. Malumunuz memurum. Bana Bileciğe yakın illerde işinin ehli usta aynı zamanda ekonomik aynı zamanda saf görünüşüm nedeni ile beni kandırmayacak bir usta arıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Ağustos 2009 Paylaş 24 Ağustos 2009 İbrahim bey, aynı konuyu tekrar açtığınız için birleştirdim. Haydi Eskişehir ekibi, Sezgin, Alper ilk aklıma gelenler, nereye götürüyorsunuz arabalarınızı söyleyin bakayım.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Ağustos 2009 Paylaş 24 Ağustos 2009 Eskişehir otokoç-Fatih usta. Şenlikte de vardı. İyi hatırladın Hakan, sahi Fatih usta Eskişehir' den katılmıştı değilmi? Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Bizim şirket Toyota yetkili satıcı ve servis. Hep oraya götürüyorum. Ama Triger işini servisin yoğunluğu nedeniyle Kel Mustafa diye bir usta yaptı. Memnun kaldım. Arızaya göre de deneyimli bir usta araştırabiliriz. Yorum bağlantısı
İbrahim Uğurer 26 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2009 öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim.... benim aracımın temeli sorunu motor alttan civatanın birinden yağ kaçırıyor....bu kaçakta egsoz üzerine damladığından koku yapıyor beni rahatsız ediyor....ama aslında benim amacım aracımı iyi bir ustaya götürüp komple bir bakımdan geçirmek.... ama sizde biliyosunuz ki bir şehirde gurrbetçiyseniz o şehirde bütün esnaf sıraya geçer size kazık atmak için. lafın kısası arkadaşlar sizin güvendiğiniz ustalar var ise ben arabamı ona götürüp komple baktırıp aklıma takılanları inceletip kış öncesi bir bakıma sokmak istiyorum....tabiki bu bakımda da keseme uygun olmalı ustaya her yönü ile güvenmek ve herkesin olduğu gibi bende daimi bir ustaya baktırmak istiyorum aracımı...bildiğiniz gibi mondeodan anlayan az adam var civarda belkide coktur ama benim gördüğüm kadarı ile yok... telefon ve eskişehirde rahatça bulabileceğim bir tarif yaparsanız sevinirim.... Yorum bağlantısı
İbrahim Uğurer 28 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2009 ya arkadaşlar allah rızası için sesimi duyan yok mu Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 otokoçtan niye bukadar korkuyosunuz anlamış değilim...bence siz aracı eskişehire götürün gösterin, bu sıralar işçilik, parça iskontosu gibi kampanyaları var...bizim bu civarlarda sağlam usta bulman zor....ford ustası geçinen adam daha kapı trimini sökmesini bilmiyo..gerisini sen düşün artık Yorum bağlantısı
İsa Tuncer 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 otokoç mu hayır arkadaşlar triger kayışını 500 istediler 1 milyon inmediler dışarda 200 e değiştirdim : farkmı sadece arabayı sizden alıyor bir yere oturduyorlar çay kahve içiriyorlar kayış aynı yalnız ÇÇOOK pahalı tavsiye etmem bilecikli olarak Yorum bağlantısı
İbrahim Uğurer 29 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2009 ozaman otokoça bir uğrayacağız demekkiiii......usta bilmiyoruz kazık yesekte ilk deneyim olacak bizim için..... ozaman bir otokoç yapalım Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 Teksan'da Bosch Car Service var, Özden Oto. Ustaları gayet beceriklidir. genel bakım yaptıracaksanız orayı tavsiye edebilirim. Yorum bağlantısı
İbrahim Uğurer 29 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2009 yağ değişimi (yağ filtresi, hava filtresi castrol yağ dahil) 4 adet buji karter contasının değişimi. toplam 200 tl ya anlaştık burda bir ustaya yaptıracağım mecburen..... nasıl acaba uygun mu....? Yorum bağlantısı
İbrahim Uğurer 29 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2009 yağ değişimi (yağ filtresi, hava filtresi castrol yağ dahil)4 adet buji karter contasının değişimi. toplam 200 tl ya anlaştık burda bir ustaya yaptıracağım mecburen..... nasıl acaba uygun mu....? sesiniz cıkmadığına göre kazık yedik galiba....... Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 İbrahim'ciğim yaptırdıysan geçmiş olsun. 130,00_tl bilemedin 140,00_tl normal bir fiyat bu işlemler için. Yorum bağlantısı
Arda Inan 31 Ağustos 2009 Paylaş 31 Ağustos 2009 Eskişehir sanayi'de Dost Otomotiv, İsmail Usta vardır. 98 mondeo'mu yaklaşık 5 senedir her türlü sıkıntımda gidiyorum. Temiz, dürüst ve hesaplı bir ustadır tavsiye ederim. İsteyene telefon numarası da verilir. Konuyu geç gördüm, keşke önceden görseymişim. Yorum bağlantısı
İbrahim Uğurer 5 Eylül 2009 Yazar Paylaş 5 Eylül 2009 TESEKKURLER.......... numarası varsa ustanın alayım tabiiiii........bir arada oraya uğrarım olmassa...... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaplan_2 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Eskişehir'de sanayi çarşısında Umut Ford isminde özel Ford servisi var. Mustafa Usta ile bir görüş işinin ehli bir usta. Yorum bağlantısı
İbrahim Özdoğan 9 Eylül 2009 Paylaş 9 Eylül 2009 Kardeş ben 1994 den beri Eskişehir sanayideki ustama giderim daha bir sorunum olmadı istersen onlarada gidebilirsin şimdiden söyleyeyim biraz çatlaktırlar Yorum bağlantısı
Arda Inan 19 Eylül 2009 Paylaş 19 Eylül 2009 yasaklı Bakım Servisi İsmail ÇETİN 0 533 730 56 17 Mesut YILMAZ 0 533 523 31 26 Tel: (222) 217 78 61 Adres: sanayi Çarşısı 1.Dökümcüler Sokak No:21 ESKİŞEHİR Yorum bağlantısı
Ersin Ceyhan 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 TESEKKURLER..........numarası varsa ustanın alayım tabiiiii........bir arada oraya uğrarım olmassa...... konu yu yeni okudum hala kafana göre bir yer bulamadıysan eskişehir de umut ford var.focusum vardı onlara götürüyordum.beni hiç üzmediler.bilecikten birkaç arkadaş yönlendirdim onlarda memnun.şu an mondeom var yine onlarda arabam.mustafa usta 05324427370 telefonu selamımı söyleyin her türlü yardımcı olurlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Bilecikte havalar nasıl bu günlerde? Kar vs.? Yorum bağlantısı
Ahmet Coşkun 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Çağlar Abi Bilecik'te havalar yurt genelinde olduğu gibi çok fark olmuyor. 1 haftadır yazdan kalma günler geçiriyorduk derken bugün sabah 8 de yine karla karşılaştır. İbrahim bende Bilecik'teyim haftaya Eskişehir Umut Otomotive gidiyorum işinin ehli olduğunu duydum çok övdüler dilersen birlikte bile gideriz. Ben 90 bin bakımına gidecem Yorum bağlantısı
Recommended Posts