Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Turbo çıktı mertlik bozuldu Param olsun alıcam bi Atmosferik Prelude yan yan el sallayacam sana güle güle diye 23Bin liraya bu oldu hemide sıfır Üzgün zayıf ifadelerini bırak gel ödünç vereyim benim fiestayı. Sabit bir parkur seçelim süreye kapışalım Gerçi Esp yok devirirsin mevirirsin sen ilk virajda allah korusun alışkın değilsindir Esp'siz sürüşe Hoşaf oldu pirelütler, hem otomatik %99'u biraz zor sallarsın el Dyno çıksa onlar şu kmleri ile 140 bg veremez. Ben Focus Sport Trend aldım sıfır, onun yol tutuşunu çok iyi biliyorum. Esp de yoktu. Sonra 2.elde aldım. Fiesta ondan iyi demiyeceksin heralde. Siz gözünüzde çok büyütmüşsünüz Fordları, bir e46 m3 bin ondan sonra tekrar konuşalım yolk tutuş olayını Ya aloş baksana bu fiyatın otomatiği var mıydı? varda yaramaz 1.4 fire 77 bg de hemde manuelden otomatik, bozulup duruyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Niye ki? Ben bunla 1sa 50 küsür dk' da gişeden gişe yapıyordum. Arada 12 sene fark var. Valla ben yapamam 2.45 saatte anca gelirim adres kolay: 2. şubenin yanı karşı köşe de rtük istediğini seç, temiz iç çamaşırı ile ziyarete geliriz....İstanbul-ankara: 7.50 + İskender Atakan: 1h15dk. belgeli adres karışık + polisi de katarsın sen işe. 7.50 bide İskender Kebab'la olsun be. Biz garip fiyatçıyız. Gelsene caddeye gelsene.... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 O zaman çupra alacam be t-jette yokmuş madem Çupra müthiş araba sen ne diyorsun. Valla 1-2 seneye bakalım temiz bulursak. T-jet'in lafı bile olmaz VW 180 motorunun yanında. Anca Abarth EsseEsse olacak ki 180 bg ama kalitede yine VW tercihimdir. Çaylar Buyur 10 üzerinde 10 bir tercih yaptı , helal olsun. O paraya öyle bir araba yok. Salak dizellere o parayı çekiyorlar Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 (düzenlendi) Güzel film.. 30 Ekim 2010 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Hoşaf oldu pirelütler, hem otomatik %99'u biraz zor sallarsın el Dyno çıksa onlar şu kmleri ile 140 bg veremez. Ben Focus Sport Trend aldım sıfır, onun yol tutuşunu çok iyi biliyorum. Esp de yoktu. Sonra 2.elde aldım. Fiesta ondan iyi demiyeceksin heralde. Siz gözünüzde çok büyütmüşsünüz Fordları, bir e46 m3 bin ondan sonra tekrar konuşalım yolk tutuş olayını 140hp? Yorum bağlantısı
Hakan Özçelik 3 Haziran 2011 Paylaş 3 Haziran 2011 25.06.2010 TARİH 6001 SAYILI kanun değişikliği ile bölünmemiş çift yönlü karayollarında hız limiti 90km/s, bölünmüş yollarda 110 km/s hız geçmemek üzere yeniden düzenlenmiştir. Ayrıca otoyollarda hız limiti 120km/s olmuştur. ayrıca uygun görüş alınırsa hız sınırlarının 20km/s 'e kadar artırılma durumu vardır. Yorum bağlantısı
Levent Pamukçuoğlu 4 Haziran 2011 Paylaş 4 Haziran 2011 bölünmüş yollarda 90 km/h hızla gidiyorum otobüsler vızır vızır geçiyor yanımdan.benimde merak ettiğim bir konuydu.bölünmüş yollarda 110km/h olmuş.teşekkürler paylaşım için. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 4 Haziran 2011 Paylaş 4 Haziran 2011 Ben geçen seneden beri bölünmüş yollarda 120 km ile gidiyorum,hatta radarın önünden tam 120 ile geçtim ileride durdurdular evrak kontrolu yaptı sonra anons geldi kemer kontrolu vs. yaptık diyip gönderdiler. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 Haziran 2011 Paylaş 4 Haziran 2011 127 km/saat hizla Eskisehir - Ankara yolunun 8. km'sinde radara yakalanarak hayatimin ilk trafik cezasini yedim, hemen odeyerek indirimden faydalanacagim. Yorum bağlantısı
Erkan Biçer 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 yapar.polisin radarı bile yapar... "kalibrasyon" her türlü ölçü aletinde zaman zaman yapılması gereken bir ayarlamadır. gerçek "kilogram" sanıyorum ingilterede bir müzede her türlü nem, hava vb. dış etkenlerden izole bir fanusta saklanıyor hatta... diğerlerini bilmiyorum. ama benim samsung tel bazen bir bakıyorsun 100 ile giderken, 150 yi gösteriyor.. tabi anlık bir şey.. aynını nokia'da görmüş bizim birader... anlık 180 gösterince navigasyon peder de tam o anda ekrana bakınca gözleri açılmış faltaşı gibi eminim bir çok dandik navigasyon cihazında benzer durumlar söz konusu olabilmektedir.. **** ben şimdi 121 km ile radara girmeden ilerleyebilecek miyim yani? tüm duble yollar mı? yoksa ortada refüj şartı var mı? metin ekleyebilirseniz sevinirim, Servet Bey. teşekkürler... küçük bir bilgi Kalibrasyona bağlı kayıplar hataya neden olur mutlaka. zaten varolan dış etmenler nedeni ile aracın 90 ile gidiyor oldugunu yazması onun gerçekte 90 ile gittiğini göstermez.ne kadar kalibre edilirse edilsin , daha hassas skala ile bakıldığında gercek 90 ile ölçülen 90 arası fark belirir.bu kalibrasyon cihazının hassasiteyi ile ilgilidir ve limit değeri sonsuza gider. bu tip olaylarların bilinirliğinden dolayı örneğin metre için fransada ki platinyum çubuk değil , 3x(10).8 m/s (8 i parantez üstüne taşıyamadım ) olan ışık hızı baz alınır. bunun nedeni , ışığın boşluktaki hızı sabittir ve asla değişmez.buradan hareketle 1 metre = 1/3x(10)8 sn yede ışığın aldığı yol olarak tanımlanır. aynı mantık kilogram içinde geçerlidir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 Yavaş gitsenize kardeşim, 100 e bir kitliyorum, 700 km. rahat rahat gidiyorum, radar madar, karşıdan selektöre falan bakmam bile. Yorum bağlantısı
Özkan Avcı 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 (düzenlendi) 190 km/h ile direğe çarpıyorlar. Araç Ford Mondeo. Belki arkadaki emniyet kemeri taksa kurtulabilirdi. Öndekiler için söylenecek zaten bir şey yok... Hız her zaman felaket getirir. BUNU LÜTFEN UNUTMAYALIM... 6 Temmuz 2012 tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi Başlığa +18 eklendi.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Burada ceset görüntülerini göstermek pek doğru olmayabilir. Başlığı uyarı konulması gerekirdi. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 190 Km hız ile emniyet kemeri vs fayda etmez.. Yazık olmuş.. 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 İste benim gösteremediğim bizzat kendi çektiğim bunun gibi binlerce görüntü var.....Yazık...Eğitim şart diyoruz ama eğitimde fayda etmiyor artık... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 190 Km hız doğrudur lakin görüntülerin 2:17 de kaza yerinde bir adet kamyon görünüyor, haraket halindeki kamyona çarptığını yorumlayabilirim, bu hızlar ile sabit cisime çarptığında daha felaket olabilirdi.. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Bu ruslar ne biçim insanlar Akıllı tv nin sınırsız kaynağı olan insanlar. Şurda burnumuzun dibinde Batum'a gidiyoruz. Adamların araç kullanmalarını görseniz Allah muhafaza.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 190 Km hız ile emniyet kemeri vs fayda etmez.. Yazık olmuş.. Devire baktıysanız 2000 bile değil, muhtemelen farketmiş, gazdan çekip frene basmış ama nafile... 2 Yorum bağlantısı
Özkan Avcı 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Burada ceset görüntülerini göstermek pek doğru olmayabilir. Başlığı uyarı konulması gerekirdi. Hocam haklısınız. Daha sonra başlığı değiştirmeyi bulamadım. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 İste benim gösteremediğim bizzat kendi çektiğim bunun gibi binlerce görüntü var.....Yazık...Eğitim şart diyoruz ama eğitimde fayda etmiyor artık... Abi eğitim deme gözünü seveyim . Senden ve forumculardan bir ricam olacak, yeni eğitim programına bir zahmet edip bakın. Bana göre toplumumuzun en büyük eksikliğinin hissedildiği ve her gün defalarca bu olgunun kanıtlandığı Trafik, İlk Yardım ve Sağlık gibi derslerin çocuklarımıza bundan sonra (bu zamana kadar da pek farklı değildi ...) yaşantıları boyunca haftada kaç gün ve kaç saat verileceğine bir bakınız. Yok ben onu arayamam diyorsanız ben söyleyeyim; Sadece 4. Sınıfta ve haftada 1 saat, varın gerisini siz söyleyin..... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Ölmüş insanların görüntüleri yürek kaldırıyor. Sitede bildiğim kadarıyla çocuklar da oluyor. Keşke sansürlü olsaymış. Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 ölenden zarar gelmez ancak ibret alınabilir. ama hız felakettir. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Cok fena, goruntuleri cekenler ibret olsun diye sansurlememis olabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Bu görüntüleri gördükce hızdan korkmaya başlıyorum. Gerçekten kötü bir durum, Her araçta kaza yapınca bu ibre sabit kalıyormu? Nasıl bir sistem kullanılıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts