İçeriğe Yönlendir

Hız Kurallarının Önemi

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Ayhan Şentürk

Şimdi yukarda Allah var... Çok fark var, Fiesta resmen aşık ediyor. :shok:

82730215.jpg

47066166053567301712259.jpg

66604154091854629226100.jpg

Ford resimlerimin kıymetini bilin her yerde göremessiniz :shok::blush: Bunlar 1000'de 1'i

Aaa puntoda Spoiler yok..

Spoilera bak bek.. Typer mubarek.

48169889336151020531511.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
n2053151151014190108768.jpg

Renk renk ablalar, yemelik Bonibon mübarekler :blush: Kız arabası demek fiesta.

Valla Fiesta alana bu çıtırları da veriyorlarsa 2 tane şu an alıyorum , isterse 38 bg olsun. Ben bunları koşarım arabaya olmadı.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Kızları körünce hemen döndün :blush: Sen bu gidişler Fordçu olacaksın :shok: :shok:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Şimdi yukarda Allah var... Çok fark var, Fiesta resmen aşık ediyor. :blush:

Evet allah var... Ve bu orantısız düdük dodikli Fiestayı çizen dürzünün tepesinden baksın inşallah.

Vall açok çirkin olmuş, ben zatyen fiyestayı beğenmiyorum he ayrıyeten güzel olsa ne yazar ?? MOTOR YOK İÇİNDE :shok:

Punto 180 beygirella.... Fena hırpalar bu zavallı spoylerli motorsuz tomofilleri...

Fiat_Grande_Punto_A_366949a.jpg

Fiat-Grande-Punto-Abarth-3-lg.jpg

[imghttp://images.motortrend.com/auto_shows/coverage/frankfurt/112_2007_frankfurt_motor_show_01z+fiat_grande_punto_abarth_ss+passenger_front_pr

ofile.jpg[/img]

fiatgrandepuntoabarthessees.jpg

4FiatGrandePuntoAbarth.jpg

fiat-grande-punto-abarth-ss-6.jpg

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Mehmet abi,senin bu klasik gri tonlu temadan isterim ben de. :blush:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ali.. Kusura bakma ama... Araban gerçekten çok çirkin... Fiesta estetik olarak seninkine beş basar :blush:

Mehmet abi,senin bu klasik gri tonlu temadan isterim ben de. :shok:

Rivie kullanıyorum Cihan'ım...

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Kızları körünce hemen döndün :rolleyes: Sen bu gidişler Fordçu olacaksın :) :)

Dönerim tabi... Dönmeyen varsa gitsin Fatih Ürek'in kankisi olsun.

Ayhan, sen daha suya agu bugu diyordun ben Ford kullanıyordum...

Şu 68'lik araban kaçıncı Fordun ??

Benim 3 tane FOCUSUM oldu 1 tanesi sıfır 2 tanesi kullanılmış ve o tanesi de Sport Trenddi, bana kimse anlatmasın Fordu, ben emekli oldum camiadan :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Ben de şu taaaaa eski gri tema vardı ya bizim, o sandım. Rivie yakışıksız. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vesile ile,dscvry de abarth testi vardı dingilizce, trim tıkırtısı, virajda önden yığılma, A sütunundan köşeyi görememeyi anlatırken, sürücünün koluna su damladı, yağmur içeri giriyordu, ama gaza bastı mı gidiyordu, 1km önceden fren yapmak şartı ile.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Delil olarak kalsın... Bir gün lazım olur :rolleyes:

Çok ayıp :) Yakışıyor mu senin gibi bir demokrat müslümana "Cinsel İçerikli Şantaj" yapmak :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Ali.. Kusura bakma ama... Araban gerçekten çok çirkin... Fiesta estetik olarak seninkine beş basar :rolleyes:

Katılıyorum Emmi :)

Fareye benziyo hatta :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Ali.. Kusura bakma ama... Araban gerçekten çok çirkin... Fiesta estetik olarak seninkine beş basar :rolleyes:

Hehehe, gelmem ben bu numaralara. Göz nizam olan herkes Fiestanın tipsizliği konusanda hemfikir...

Punto yavru Maserati be...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çok ayıp :rolleyes: Yakışıyor mu senin gibi bir demokrat müslümana "Cinsel İçerikli Şantaj" yapmak :)

Yamuğunu gördüğüm an bittin :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Vesile ile,dscvry de abarth testi vardı dingilizce, trim tıkırtısı, virajda önden yığılma, A sütunundan köşeyi görememeyi anlatırken, sürücünün koluna su damladı, yağmur içeri giriyordu, ama gaza bastı mı gidiyordu, 1km önceden fren yapmak şartı ile.

Bırak o testi yapan dürzünün soyadı da FORD sen biliyorsmusun ?? Ford'un akrabası p.şt... İnanmayan araştırsın.

Akan su açık camdan geliyor, lavuk kapamamış. Ben ne yağmurlarda gezdin su damladı.

Vesile ile,

Vesile ile... vesile ile.....

Gel allahını seversen bi ufak ikili toplantı yapalım hemen bu gece.

Bak allah adı aldım gel lütfen...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Bırak o testi yapan dürzünün soyadı da FORD sen biliyorsmusun ?? Ford'un akrabası p.şt... İnanmayan araştırsın.

Akan su açık camdan geliyor, lavuk kapamamış. Ben ne yağmurlarda gezdin su damladı.

Adamın kendi gözlük firması var bi de üstüne. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Fareye benziyo hatta :rolleyes:

Sizin gibi 68 bg lik kediler uzanamadığı ciğere tüü kaka diyecek tabi :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vesile ile... vesile ile.....

Gel allahını seversen bi ufak ikili toplantı yapalım hemen bu gece.

Bak allah adı aldım gel lütfen...

vallahi bravo, o detayı yakalar mı diye düşündüm, ben bundan sonra oo7 rakamından başkasına ............. arkadaş diyeceğim de, yanlış anlar bu Hakan

:rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Yamuğunu gördüğüm an bittin :rolleyes:

Kehkehkeh.... Bende seni İmamlar Odasına şikayet edicem. Şantajcı İmam diyicem, benim arabamı kıskandı satmadım ona 35.000 tlye diye tehdit ediyor adımdan postlar atıyor siteler diycem :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Adamın kendi gözlük firması var bi de üstüne. :rolleyes:

hee, kokusu da var :) Homo diye duydum ama günahı boynuna.

Hangi imamlar odası? Yarım imamlar mı?

Hiltonlu İmamlar, yarı tomates üreticisi yarı şantajcı oluyorlar.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
hee, kokusu da var :rolleyes: Homo diye duydum ama günahı boynuna.

Yalloş bi tip zaten,olabilir. :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Sizin gibi 68 bg lik kediler uzanamadığı ciğere tüü kaka diyecek tabi :rolleyes:

Ben 80 beygirim, ve iddalıyım denk hacim ve güçte olsun, schumi olsun şöför yinede farketmez kalkışta yarım boydan fazla fark koymazsam ehliyetimi yakarım :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
vallahi bravo, o detayı yakalar mı diye düşündüm, ben bundan sonra oo7 rakamından başkasına ............. arkadaş diyeceğim de, yanlış anlar bu Hakan

:rolleyes:

Ben herşeyi bilirim vesselam...

Şimdi tatlımı yiyorum. Depom maalesef full, birkaç salise kaybım olacak ama olsun genede atlarım üstünden.

Nerde buluşuyoruz? Bu gece yollarda kuru, hava soğuk turbolarımız rahat nefes alacak, şartlar sınırları zorlamaya elverişli.

Ara beni cebim açık, senden haber bekliyorum. Kamerada şarjlı malum hezimet için belgeli kayıt şart

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...