İçeriğe Yönlendir

Hız Kurallarının Önemi

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Ali Elöver
Abi aylık ne maaş veriyor sana Fiat? Malı mülkü satmaya razıyım saf değiştir sen yeter ki ;)

Ne maaşı ya ? Bedava bayrak sallıyoruz...

Bu güzellik ,150 bg ile taçlanmış, 8 sn.lerde 100 km ye çıkıyor... Bunu methetmiycemde 68'lik Fiestayı methedicem ;)

82730215.jpg

61269520.jpg

92067371.jpg

75064029.jpg

18375295.jpg

95912585.jpg

36031675.jpg

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

kayınçonun fiatı 4 köşesinden takoza kaldırdıklarında kapısının sıkıştığını gördüğüm an , fiatın benim için bittiği andı !!!

isterse ağzıyla tren tutsun .

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Bi fiesta almasına bakar. Dakkasında fiestamanyaaa olur bu ;) Bi de Faari vardı ama o artık yok ;)

Hayatta almam, hiiç işim olmaz. Orantısız alet, boyaları dökülüyor, içinde motor yok, esp cart curt aktif güvenlik desen esamesi okunmuyor.

Fiyatlar uçuk neymiş o ? FORT... Ne demişti bir pirimiz ? Alırsın Fort olursun Zort... Zort olmaya niyetim yok.

Ama şu Ecoboost 180 lik Focuslar gelsin, 2.ele düşsün uygun ve temiz bişey yakalarsam direkt alırım.

Bu ara 2008 Astra GTC 1600 Turbo bakıyorum, 180 bg oda, yakalarsam temiz düşük km aldım gitti. O zaman Fiat adi tüüü kaka olacak tabiki :)

Opel-astra-gtc.jpg

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Ne maaşı ya ? Bedava bayrak sallıyoruz...

Bu güzellik ,150 bg ile taçlanmış, 8 sn.lerde 100 km ye çıkıyor... Bunu methetmiycemde 68'lik Fiestayı methedicem ;)

Bu güzelliği çok iyi biliyorum canım ben, benim arkadaşta vardı 2006'sı ve şu triptonik benzeri fitesli olanı 40 bin de iken şanzumanı elde kalmıştı. Bir de başka arkadaşım da bir önceki kasası vardı şu sinek poposu kadar ebatta olan onunda elektrik aksamı gittiydi garantiyi doldurktan sonra 2300 civarı masraf açtıydı. ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Manyak ya yine her taraftan çekmiş fotoğraflarını ;) Bu arada yıkamacının ismi iyiymiş ;)

oğlum sen benim araba resim klasörlerimi görsen, hele Focus tek kapı ile megan 2 nin yüzlerce resmi var :)

Yıkamacım güzeldir, Botanik 3M Car Care. Sen ne diye okudun namıssız ?

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
kayınçonun fiatı 4 köşesinden takoza kaldırdıklarında kapısının sıkıştığını gördüğüm an , fiatın benim için bittiği andı !!!

Dengesiz iş yapmışsınızdır. Eğer ki öyle olsa yoldaki her bozuklukta arabanın gacırdaması lazım ;)

Mesela ben yüksek kaldırımdan inerken falan hiç gacırdamıyor. Ama Fiat sonuçta, parası belli daha ne bekliyorsun OKTAYcım :)

Bu güzelliği çok iyi biliyorum canım ben, benim arkadaşta vardı 2006'sı ve şu triptonik benzeri fitesli olanı 40 bin de iken şanzumanı elde kalmıştı. Bir de başka arkadaşım da bir önceki kasası vardı şu sinek poposu kadar ebatta olan onunda elektrik aksamı gittiydi garantiyi doldurktan sonra 2300 civarı masraf açtıydı. ;)

Bizimde şirketin TÜM Focus 2 Ghia 2006 model Dizellerin CVT şanzımanları bozuldu, dikkatli okuyun TÜMÜ yani 55 kiralık arabanın 55 ide şanzımandan yolda kaldı hepsi değişti. Şimdi Fort kötü mü ? Hayır.

Bu arada Puntoların hastalığı direksiyon kutuları hepsi bozulmuş 200-2008 arası. Hatta durum o kadar vahimki 100.000 km altında olanların garantisi bittiği halde değiştirmişler , üretim hatalı yani. Her arabanın bir sıkıntısı özellikle yeni iken çocukluk hastalığı oluyor.

Puntonun o şanzımanını kullandım, oldukça narin ve güven vermedi. Zaten arabada 77 bg kel modeldi. 5 para etmez bişeydi bence. Kesseler almam

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
Hayatta almam, hiiç işim olmaz. Orantısız alet, boyaları dökülüyor, içinde motor yok, esp cart curt aktif güvenlik desen esamesi okunmuyor.

Fiyatlar uçuk neymiş o ? FORT... Ne demişti bir pirimiz ? Alırsın Fort olursun Zort... Zort olmaya niyetim yok.

Mukavvadan 200 hp araba yapsak, bide ESP koysak alacaksın :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Bizimde şirketin TÜM Focus 2 Ghia 2006 model Dizellerin CVT şanzımanları bozuldu, dikkatli okuyun TÜMÜ yani 55 kiralık arabanın 55 ide şanzımandan yolda kaldı hepsi değişti. Şimdi Fort kötü mü ? Hayır.

Bu arada Puntoların hastalığı direksiyon kutuları hepsi bozulmuş 200-2008 arası. Hatta durum o kadar vahimki 100.000 km altında olanların garantisi bittiği halde değiştirmişler , üretim hatalı yani. Her arabanın bir sıkıntısı özellikle yeni iken çocukluk hastalığı oluyor.

Puntonun o şanzımanını kullandım, oldukça narin ve güven vermedi. Zaten arabada 77 bg kel modeldi. 5 para etmez bişeydi bence. Kesseler almam

Arkadaşta ki kel değildi sunrof'a kadar her zımbırtı vardı. Boş beleş mucit icadı sensörlerde :rolleyes: Onla yolda kalınca oktay abinin dedi,ği gibi ağzıyla tren tutsa neye yarar ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Mukavvadan 200 hp araba yapsak, bide ESP koysak alacaksın :rolleyes:

Yok sizin gibi imitasyon araba sevmem, mukavva olan Fiyesta, artı motoru da yok ;)

Esp olmasa da olur 200 Bg olsunda. Basınca yürüsün , olduğu yerde 68 bg ile debelenmesin

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Benimde arkadaşımda var, bender olayları bende çok farkettim. Crash testlerine bakın. Arabanın arka aksı havaya kalktığında arka tekerleklerin nasıl sallandığına bakın. Gözle görülmesi bile imkansız olan toe açılarının kat kat fazla açıda tekerlekler resmen direksiyon kırmış gibi sallanıyor. Allahım dedim bu araba nasıl bir şasenin üzerinde gidiyor dedim. Bu devirde öyle araba olamaz. Kimse kesinlikle yol tutacak demesin. Araba stajer işi, yanında dadı olarak ESP taşıyor, ESP siz zaten binilmezdi.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Arkadaşta ki kel değildi sunrof'a kadar her zımbırtı vardı. Boş beleş mucit icadı sensörlerde :rolleyes: Onla yolda kalınca oktay abinin dedi,ği gibi ağzıyla tren tutsa neye yarar ;)

Olsun full demek bozulmuycak demek değilki Araba bu illa bozulur. Yonlarda onlarca audi bmw var yolda kalan. Onlarda mı dandik.

Şartlandırmayın kendinizi boşuna. Fiat tahminlerinizden çok daha iyi araba ve motor yapıyor.

Canlı örnek gelin deneyelim diyorum, BİR ALLAHIN KULU DA GELİRİZ DENERİZ GÖRÜRÜZ DİYEMİYOR....

Hatta çupralı yaşlı bir abimiz var, onada gel diyorum, türlü laf oyunlarıyla konuyu kaynatıyor :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fırtına var, köprüde konteynırlar bile uçuyor, oo7 gazabı da cabası, kgs kartımı kırdım boğaza attım :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
Yok sizin gibi imitasyon araba sevmem, mukavva olan Fiyesta, artı motoru da yok :rolleyes:

Esp olmasa da olur 200 Bg olsunda. Basınca yürüsün , olduğu yerde 68 bg ile debelenmesin

Senin tercihlerine saygımız sonsuz... Her insanın araba seçiminde kriterleri aynı değildir.. Motoru bırak bir kenara, benim arabam 100km'de 4 litre dizele yolculuk ettiriyor. 12 TL ile sen kaç km yol geçiyorsun. Performansı bırak, yapabildiğin işe, parandan aldığın verime bak. Bu benim için bir kriter..

Yaktıtın ucuz zamanlarında 2004 civic typer vardı, bilenler nasıl gittiğini bilir, ben merağımı aldım, canım gene çekmiyor mu? çekiyor ama devir o devir değil artık...

Parası bol olan 8 saniyede 100 km yapsın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bunu methetmiycemde 68'lik Fiestayı methedicem ;)

Fiat'ına ne istiyorsun, ? Satılık galiba :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Kimse kesinlikle yol tutacak demesin. Araba stajer işi, yanında dadı olarak ESP taşıyor, ESP siz zaten binilmezdi.

Birçok dergi testinde Fiesta ile Puntonun yol tutuşu nerdeyse denk dedi. Onlar kadar biliyor olamayız :rolleyes:

Dadı madı, adamlar koymuş , ford onuda yapmıyor. Yüzbinlerce Puntoda esp yok fıstık gibide gidiyorlar, tabiki esp li kadar risk alamazlar ayrı.

Fırtına var, köprüde konteynırlar bile uçuyor, oo7 gazabı da cabası, kgs kartımı kırdım boğaza attım :)

Ben atlıyorum geliyorum şimdi , fazla kart bende seni de alırım. Olmadı Haremden geliriz vapurla ;)

Kaçmaa gel, korkunun ecele faydası yok Mr. Çupra.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)
Olsun full demek bozulmuycak demek değilki Araba bu illa bozulur. Yonlarda onlarca audi bmw var yolda kalan. Onlarda mı dandik.

Şartlandırmayın kendinizi boşuna. Fiat tahminlerinizden çok daha iyi araba ve motor yapıyor.

Canlı örnek gelin deneyelim diyorum, BİR ALLAHIN KULU DA GELİRİZ DENERİZ GÖRÜRÜZ DİYEMİYOR....

Hatta çupralı yaşlı bir abimiz var, onada gel diyorum, türlü laf oyunlarıyla konuyu kaynatıyor ;)

Kötü demiyorum ki dandik diyorum çarpıtma lütfen :)

Leylek gibi alayı bide üstüne T-Jet takmışlar kendini F16 zannetmiş :rolleyes: E bi de o incecik saca plastik motor aksamlarıyla ağırlığıda azaltınca şaha kalktığını düşündürüyor tabi sende haklısın. Diğer hemşerisine mi özeniyor napuyor bu Fiat :)

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Senin tercihlerine saygımız sonsuz... Her insanın araba seçiminde kriterleri aynı değildir.. Motoru bırak bir kenara, benim arabam 100km'de 4 litre dizele yolculuk ettiriyor. 12 TL ile sen kaç km yol geçiyorsun. Performansı bırak, yapabildiğin işe, parandan aldığın verime bak. Bu benim için bir kriter..

Yaktıtın ucuz zamanlarında 2004 civic typer vardı, bilenler nasıl gittiğini bilir, ben merağımı aldım, canım gene çekmiyor mu? çekiyor ama devir o devir değil artık...

Parası bol olan 8 saniyede 100 km yapsın.

Valla ben basınca ortalama 15 lt görüyorum, anlık tüketim 28-33 lt arası geziyor tam gazda. Umrumdada değil hafta 1 gün 2 saat o kadar hovardalığıda kendime ödül olarak veriyorum. İşe zaten dizel araba ile gidiyorum, o yüzden V8 olsa koymaz bana. Haftada yapacağım 40-50 keyif kmsini hesap edemem. Hele bu paraya bu arabayı almışım, zaten tonla kardayım, yak yak o farkı benzin olarak 5 senede bitmez.

Madem o kadar sağlam gidiyorsun, bul bir araba 140-150 bglik, görelim iddanı. Benim için zevk olur forumdaşımla gezmek. Milletin kopuk adamlarıyla cebelleşeceğimize gece vakti, güvenle gezeriz.

Fiat'ına ne istiyorsun, ? Satılık galiba :rolleyes:

Satmam patron, en azından GTC almadan olmaz.

Bu paraya böyle giden araba nerden bulucaz. Napiyim ben traktör araba alıp 68 bg ile debeleneyim mi ?

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Onu bunu bilmem,çiiipli accent era staylaaa. :rolleyes: Rs neyin kovalıyormuş enkada,öyle duydum. ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Kötü demiyorum ki dandik diyorum çarpıtma lütfen :shok:

Leylek gibi alayı bide üstüne T-Jet takmışlar kendini F16 zannetmiş :blush: E bi de o incecik saca plastik motor aksamlarıyla ağırlığıda azaltınca şaha kalktığını düşündürüyor tabi sende haklısın. Diğer hemşerisine mi özeniyor napuyor bu Fiat :shok:

E tabiki dandik, bu sınıf her araba dandik. Sanki Punto dandik Fiesta kalite. Fiesta Puntodan 5 kere daha dandik, plastik kalitesi bile çok fena.

Valla F-16 sizin Fiestaların yanında Punto. Şaha kalkıyor tabi, sürünmez fort atmosferikleri gibi. Puntodan sonra Focusa binince araba bozulmuş sanıyordum. Heleki Fiestay düşünemiyorum, kağnı gibidir.

Onu bunu bilmem,çiiipli accent era staylaaa. :bambam: Rs neyin kovalıyormuş enkada,öyle duydum. :unsure:

CUB'umu kovalamış ?

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
herkes arabasıyla mutluysa sorun yok :blush:

Olmazz, kavga çıkana kadar durmak yok. Emmi kapatmadan konuyu ben rahat etmem.

YOK MU BİR FİESTACI İSTANBUL'DA BANA ÜSTÜN FORD YOL TUTUŞUNU GÖSTERECEK ???

HODRİ MEYDAN :shok:

Ben bilmez. :shok:

Dedim ama 100 kere, al bir Fiesta , zorlanmazsın virajlarda M3 tepersin dedik.

Yok illa da naylon alacam binicem, varsın virajda 68 lik fiestalar beni geçsin diyor :bambam:

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Tırt mırt deniliyor ama Fiesta tüm dünyada sağlam bir yer yaptı... Bukadar kısa sürede yeni fiesta bile 500.000 adetinci adeti çoktan geçti. Demekki var birşeyler...

Ken block bile subaru'yu bıraktı :blush: , Fiesta aldı. Markete bile onunla gidiyor.. :shok: Ben dergi tanımam, Ken block tanırım. :shok:

21541275961001510205315.jpg

n2053151151014190108768.jpg

48169889331151020531511.jpg

20141246289786510205315.jpg

44775420086911510205315.jpg

44771420092006510205315.jpg

61790438116289783777844.jpg

31847395878821510205315.jpg

66604154091854629226100.jpg

47066166053567301712259.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...