Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Benimle uğraşmayı kes ali.. yoksa resmi yüklerim facebook'a... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Punto yavru Maserati be... Nee, puntoya bakınca maseratimi görüyorsun One minute, Benim için davos bitmiştir Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Ben herşeyi bilirim vesselam... Şimdi tatlımı yiyorum. Depom maalesef full, birkaç salise kaybım olacak ama olsun genede atlarım üstünden. Nerde buluşuyoruz? Bu gece yollarda kuru, hava soğuk turbolarımız rahat nefes alacak, şartlar sınırları zorlamaya elverişli. Ara beni cebim açık, senden haber bekliyorum. Kamerada şarjlı malum hezimet için belgeli kayıt şart Ordan buraya kapatın da burada bi deneme yapalım. 1,5 saat sonra nerde buluşalım? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 . Kamerada şarjlı malum hezimet için belgeli kayıt şart kamerayı boşver, fiat amortisörlü vasıtada ki çekimi gördük, fredinin kabusu gibi kadran görüntüsü var ne yiyoan datlu?? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Ben 80 beygirim, ve iddalıyım denk hacim ve güçte olsun, schumi olsun şöför yinede farketmez kalkışta yarım boydan fazla fark koymazsam ehliyetimi yakarım Hacim denk gel işte de kalkışta 4 araba koyayım fark Ben çok şumiler gördüm, merak etme ehliyetsiz de araba kullanılıyor. Ama adını koyalım, hariçten gazel ile olmaz o işler... 1000 TL olsun mu ? Ama para peşin selamiçeşme benzincide kasaya bırakıcaz, sonra yok mok anlamam ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Ordan buraya kapatın da burada bi deneme yapalım. 1,5 saat sonra nerde buluşalım? süperdi 1000 TL olsun mu ? Ama para peşin selamiçeşme benzincide kasaya bırakıcaz, sonra yok mok anlamam ben. punto bu kadar çok mu yakıyor da, borcun oldu benzinciye? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Benimle uğraşmayı kes ali.. yoksa resmi yüklerim facebook'a... Kehkeh x 1.000.000 Tehdit unsuru yanımda okuyor zaten başten beri patron Eğleniyoruz gece gece. Koy canın saolsun senin... Yorum bağlantısı
Melih Uyar 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 ali bey ne kadar rahatsız bir insansınız Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Nee, puntoya bakınca maseratimi görüyorsunOne minute, Benim için davos bitmiştir Dahada gelmem diyorsun... Bende olsa 68 bg ile denemezdim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Hacim denk gel işte de kalkışta 4 araba koyayım fark Ben çok şumiler gördüm, merak etme ehliyetsiz de araba kullanılıyor. Ama adını koyalım, hariçten gazel ile olmaz o işler... 1000 TL olsun mu ? Ama para peşin selamiçeşme benzincide kasaya bırakıcaz, sonra yok mok anlamam ben. Dizel ve turbo lu araçlara binmem prensip meselesi. Yine aynı prensipten bir kaç kesit; Davul dengi dengine 80hp benzinli fiesta bul gel 1 Boy dan az fark koyarsam elini öpücem Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Tehdit unsuru yanımda okuyor zaten başten beri patron Eğleniyoruz gece gece. İnanmıyorum ki Ayrıca fotoşop var... süslerim biraz daha Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Ordan buraya kapatın da burada bi deneme yapalım. 1,5 saat sonra nerde buluşalım? yuhh turbo benzinli dedik , jet motorlu eyirbas demedik. gelmez ki Mr. Çipra, hep kaçak tümden kaçak, koydunsa bul. Valla evinin adresini tam olarak bilen varsa özelden atsın, gidip garajına bekliycem Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 ali bey ne kadar rahatsız bir insansınız Vay TAKLACI Uyar, hoşgeldin... Gel bir taklada ben attırayım sana Kendine hala gelememişsin bekli aklın açılır. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 (düzenlendi) Hacim denk gel işte de kalkışta 4 araba koyayım fark ESP'yi kapat ilk virajda teknoloji farkını görelim bakalım, Tırt fiestanın arkasından gelebiliyormu hem şartlar eşit olur, saf kan farkını görelim, . İtalyansınız ama Alman'ın ESP'sine muhtaçsınız... 30 Ekim 2010 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Dizel ve turbo lu araçlara binmem prensip meselesi.Yine aynı prensipten bir kaç kesit; Davul dengi dengine 80hp benzinli fiesta bul gel 1 Boy dan az fark koyarsam elini öpücem Bende 100 bg altı atmosferiklere binmiyorum, prensip meselesi. Zayıflık ilgi alanım değil... Sen 150hp+ klubüne girince haber et, alayım ifadeni Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 İnanmıyorum ki Ayrıca fotoşop var... süslerim biraz daha Valla Kafama kumanda yedim atlattım olayı. Ben biliyorum valla. Hatta daire numarasına kadar M.köy'de RTÜK'ün yanından geç. Orda, buralarda bi adam varmış 3 arabalı. Gösterirler Guguldan map yapsana. Baskın yapayım. Heee şu trilyoner derim. Araba şeyhi gibi onlarca arabası olan derim gene bulurum Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 ESP'yi kapat ilk virajda teknoloji farkını görelim bakalım, Tırt fiestanın arkasından gelebiliyormu hem şartlar eşit olur, saf kan farkını görelim, . İtalyansınız ama Alman'ın ESP'sine muhtaçsınız... Kehkeh, istesemde yapamam, ESP kapatılamıyor yeni teknolji araçlarda... M3, 458 Italia falan da kapatamıyor artık. Muhtacız biz t-jet fiyatçılar, esp olmadan bakkala bile gidemiyoruz. Ama ne hikmetse çocuğuda koyuyoruz çoğu benim diyene Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Bende 100 bg altı atmosferiklere binmiyorum, prensip meselesi. Zayıflık ilgi alanım değil...Sen 150hp+ klubüne girince haber et, alayım ifadeni Turbo çıktı mertlik bozuldu Param olsun alıcam bi Atmosferik Prelude yan yan el sallayacam sana güle güle diye 23Bin liraya bu oldu hemide sıfır Üzgün zayıf ifadelerini bırak gel ödünç vereyim benim fiestayı. Sabit bir parkur seçelim süreye kapışalım Gerçi Esp yok devirirsin mevirirsin sen ilk virajda allah korusun alışkın değilsindir Esp'siz sürüşe Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 yuhh turbo benzinli dedik , jet motorlu eyirbas demedik. Niye ki? Ben bunla 1sa 50 küsür dk' da gişeden gişe yapıyordum. Arada 12 sene fark var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Orda köşedeki bakkal da bilir adresini Köfteci de bilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 adres kolay: 2. şubenin yanı karşı köşe de rtük istediğini seç, temiz iç çamaşırı ile ziyarete geliriz.... İstanbul-ankara: 7.50 + İskender Atakan: 1h15dk. belgeli Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 (düzenlendi) Yaptık bi hata abicim. Allah belamızı vermesin bizim. Ali ile Ayhan sormadan araba alırsak olacağı bu , çekecez artık cezamızı. Bizim burdaki tepeye çekip her akşam izliyorum fiestaları nasılda dönüyorlar virajları izlemesi bile zevkli kullanırken düşünemiyorum Era ları patlatır oldular deli gibi yüklüyorlar 2. gün patlıyor , birde daha rs geçen olmadı durun hele Ya dimi ? Fast&Furious 2011 İstanbul Rolling'te başrolde 2006 Tdci Abs'li Fiestalar olacakmış hatta Vin Dizel büyük turbolu bir dizel Fiesta 5 kapı kullanackmış. Adam demiş zaten biz hayvanmışısız bugüne kadar araba diye düdüke binmişiz, artık özel hayatımda USA'da eski kasa Fiesta kullanıcam diye beyanı var. O Eraların standart hali bile fena Hele yüklüyse 150- 160 bg verir kanımca, ama patlar be sonunda. Fiestamı bu nasıl geçsin RS 'i ?? Evet hadi nerde buluşuyoruz Cihan la Ankara'dan yola çıkıyoruz ortada bi yerde buluşalım sizle Roll için süper ideal bir gece yakın olsak hakketen bi denemeye çıkardık Valla ne gğzel olurdu, neyse havalar düzelsin kırmazsak GP'yi yaparız seninle bir 0-160-0 ilk toplantıda 30 Ekim 2010 tarihinde Ali El tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Şimdi yap da 2 depo benzin parası sana radar parası olarak dönsün. Bir deposu 80LT. 80x3.71= 297 Tele. 297x2=594 TL. Daha o kadarlık radar yok. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Roll için süper ideal bir gece yakın olsak hakketen bi denemeye çıkardık Roll'da her şekil RS osurtur GP'yi, sadece caddede makas+trafik+virajda şansım var azıcık. Roll moll yapmaz ben Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 İyi de o yolda bildiğim 2 radar var üçüncüyü de koymuşlardır İki de sorun değil de 3.de işin biraz tadı kaçar. Çünkü bir depoyla yolu anca yarılıyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts