Evren Erakçora 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Heh işte asıl bekledğim hiç yılmaz Fiesta savaşçısı da oltama geldi ben ne biliyim ne çarptığını, heralde kamyon veya minibüs falan çarpmıştır bu kadar yamultmak için, taksi ile olacak gibi değil BU arada ne sahibini tanırım ne de konuştum. Kendim yazdım, kendim oynadım... Hay o ustalaraı tavşanlar öpsün. :glare: Öpsün valla. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Heh işte asıl bekledğim hiç yılmaz Fiesta savaşçısı da oltama geldi 333 adet iletinin 332'si Ford muhalefeti ha. Deniz Baykal gibi adamsın vesselam Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Gülme Can... Güleceğine bana şöyle temiz 100.000-150.000 Km'de 3-4 parça değişenli, komple boyalı temiz bir Abs'li TDCİ Fiyesta bulsana, Angara arabası istiyorum, malum istanbul nemini yiyen Fiestalar hoşaf gibi oluyor. Kara iklimi Fiestası lazım bana, viraja giricem 200'le 220 ile... Porşe avcısı olacam 333 adet iletinin 332'si Ford muhalefeti ha. Deniz Baykal gibi adamsın vesselam Olabilir :glare: Saymadım ama hiç. Dikkatli bak ama, Forda değil lafım. Hep o eski kasa Fiyestaya. Hani yenisinden bile iyi olan modele Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Yok abi zor olanda hemen satılıyor :glare: Alanda bir daha satmıyor o yüzden bulamayız gibi Deme be. Hay canına yandığım.. kaldık mı bu pis arabaya... kara kara içimi sıkıyor. Halbuki buzdolabı beyaz bir fieyesta çeksem altıma, gazlasam sabaha akşam makas neyim atsam alayına isyan alayına sebastiyan lööp Şu kendim yazdım kendim oynadım içinde ayrıca bi daha Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Ben bu Fiesta-Fiorino kazasına pek inanamadım. Gözünle kaza ananını gören varmı. Radyatörüdemi patlamamış. Tavana kadar olan hasarı nasıl vermiş. O hızda çarpıp nasıl savrulmamış. Köpeğe çarpınca radyatörü patlayan araba bu kazada nasıl yürümüş. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Ben bu Fiesta-Fiorino kazasına pek inanamadım. Gözünle kaza ananını gören varmı. Radyatörüdemi patlamamış. Tavana kadar olan hasarı nasıl vermiş. O hızda çarpıp nasıl savrulmamış. Köpeğe çarpınca radyatörü patlayan araba bu kazada nasıl yürümüş. haydaaa, şaka mı yazıyorsun sende benim gibi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Bu milletin espri anlayışına noldu yav? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Nası yahu Ayhan Ciddi değilsin sanırım Fiyestacı bunlar, sağları solları belli olmuyor. Viraja girdikleri gibi konuyada bodoslama giriyorlar Bu milletin espri anlayışına noldu yav? Cihan o resimdeki alet Tata Telcoline mı, yanında poz verdiğin Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Nası yahu Ayhan Ciddi değilsin sanırım İnanılacak gibi değilki. Çarpan araba fiorino. Tank gibi bir araba değil. Fiestanın altığı hasarın çeyreğini alsa yürüyemez. Fiyestacı bunlar, sağları solları belli olmuyor. Viraja girdikleri gibi konuyada bodoslama giriyorlar Senden daha güvenli araba kullandığımada emin olabilirsin. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Aman fiorino trene falan çarpmasın. Tirenin içinden geçer, yoluna devam eder Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Cihan o resimdeki alet Tata Telcoline mı, yanında poz verdiğin Yok abi nerde bizde o kadar döt? hint çeliğini kim kaybetmiş ki biz bulalım. Kartal 4x4 o. Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Pejo'nun üst sınıf olarak gösterdiği 308 gibi bir araba sınıfı belli olan Fiesta kadar sağlam olması bile azken okadar bile sağlam değil.Yol sesi diyoruz, süspansiyon sert diyoruz ama kıymetini bilin. Donanım severler hadi torpido soğutması kurtarsın bu pejoyu, pert oldu Torpido soğutması bizim araçlarda da var aman yanlışlık olmasın Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 konu 2 arabanın sağlamlığından çok 56km hızla bir arabanın ne hale geldiğini düşünün.gaz pedalına daha temkinli basmanın açıkça bir kanıtı Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Hay o ustalaraı tavşanlar öpsün. Neymiş lan bu eski Fiesta ??? Bi tane de ben alıcam anasını satayım... Kendinden sonraki yeni jenerasyon arabadan bile iyi bee... Niye abi eski camel da yenisinden iyiydi. :) Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Benim hanımda bu 308 in 101 numara eksiği var.Daha da kötü değildir umarım.Hem kendini hem çocukları genelde o tasıyor.... Arabaları değişin derim. Gelecek nesil fordcu olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Mehmet abi gerçekçi olalım,kainat çerçevesinde yok öyle bi ihtimal Yani.. kısaca; bu fiestadır freni tutmuş.. Hatta resimde görüldüğü üzere treni bile durdurmuştur mu diyorsun Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Yani.. kısaca; bu fiestadır freni tutmuş.. Hatta resimde görüldüğü üzere treni bile durdurmuştur mu diyorsun Hayır Mehmet Abi, Trenin freni patlamış, TCDD Fiyestası olan bir arkadaşını aramış, ben koptum 70 deniz mili hızla şehire gidiyorum, allasen gelde beni bir durdur yoksa facia olacak demiş. Ondan fiyesta süperman gibi atlamış önüne lokomotifin şehri olası bir faciadan kurtarmış o derece mukavamtli sağla araba fiyesta Senden daha güvenli araba kullandığımada emin olabilirsin. Eminim tabi, benimde arabam tel maşa kampana frenli 68 beygirella olsa bende yellenmem Aman içimizdeki trafik canavarını durduralım, örnek olalım Yok abi nerde bizde o kadar döt? hint çeliğini kim kaybetmiş ki biz bulalım. Kartal 4x4 o. Estağfurullah Bende çok severim, Şahin 4x2 vardı 1990 ylında, kraldı kral.... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 (düzenlendi) Aman fiorino trene falan çarpmasın. Tirenin içinden geçer, yoluna devam eder ahuah tren Fiesta'yı hiç kıpırdatamadan bu hasarı vermiş.. 27 Ekim 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Fiorinonun önünde dana gibi tombul tampon var gerisi boş olduğundan tamponla durumu kurtarmışlar demekki, zaten fazla uzaklaşamamıştır, bu arada en zayıf nonkatadan toslamış fiestaya, yazık olmuş hakkaten, fiesta geri çıktığına göre nerdeyse duruyor gibiydi demek, duran araç her zaman daha zararlı çıkar zaten, bence normal bu kadar hasar olması. Yinede servisteki ustaların dediğini unutmuyorum, "yenilerinde iş yok abi, sizinkiler daha iyi bunlar öyle değil" demekki var birşeyler. aynen katılıyorum ustalara yeni kasaların hepsi tırtollaya benzedi.fuarda çağlar abiyle beraber bakmıştık ben iyice incelemiş ve hiç beğenmemiştim yeni fiestayı kalitesizlik abidesi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 ahuah tren Fiesta'yı hiç kıpırdatamadan bu hasarı vermiş.. İzlere dikkat... Fiesta bir önceki geçitten geliyor... Bu geçitte olmamış kaza... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 İzlere dikkat... Fiesta bir önceki geçitten geliyor... Bu geçitte olmamış kaza... Tekerleklerin izlerinden belli oluyor. Baya sürüklenmiş. Taşlara gelince durmuş. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Adamların hemzemin geçidi bile bizim yollardan düzgün be. Bi de bizim Gazi makasına bak,off road parkuru gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim 2010 Paylaş 28 Ekim 2010 Adamların hemzemin geçidi bile bizim yollardan düzgün be. Bi de bizim Gazi makasına bak,off road parkuru gibi. , bizim salondaki parkeye baktım da, daha pütürlü.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts