İçeriğe Yönlendir

En Sonunda Benim Kızın Resimleri Geldi!

Hilmi Eser

Recommended Posts

Mustafa Gökmen

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin..Güle güle kullanmanız dileğiyle.....

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

hilmi güle güle kullan ama öncelikle sana hoşgeldin demek istiyorum çünkü araba filan bahane, forum neredeyse en yakın dost gibidir. böylesine biribirine bağlı ve samimi bir grup sanıyorum bir başka yerde oluşturulamaz. genci, yaşlısı (tenzih ederim çağlar abi) her biri çok değerli ve iyi kalpli insanlar.

çok zor satın alıyoruz araçlarımızı. tabi hepimiz için çok değerli. :wub: vuruk, çizik olması keyfini hiç kaçırmasın.

her zaman uygulayamasam da benim bi kuralım vardır; parayla çözülebilecek hiç bir konuyu dert etmemek. çizikten hiç bir şey olmaz :)

çok sağolsun çağdaş ibiş benim ve denizin aracını örnek vermiş ama ben aynı renk olmasından ötürü denizin ve sefanın araçlarını incelemeni önereceğim. deniz neredeyse tümüyle orijinal parçalardan oluşan bir kombinasyon yarattı. sefa ise başta deneysel diyebileceğimiz ve her yerde bulamayacağın bir çok yeniliğe imza attı. her ikisi de çok güzel iki araçtır bence.

ilgili konu başlıklarının linki aşağıda ama inceledikçe bir çok başlıkta farklı uygulamalarla karşılaşabilir ve fikir edinebilirsin. öğretmenler pek mod yanlısı olmuyor gerçi ama beni tehdit etseler o direksiyonla 3 gün duramazdım mesela ki durmadım zaten :)

Deniz Tayanç - 2009 Focus Ti-VCT HB

Sefa Çelik - 2008 Focus TDCi Sedan

niye hala gri araba alıyorlar anlamıyorum ben :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ömer Aydogan

Hayırlı uğurlu olsun hocam, allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin. Ufak tefek çizikler için canınızı sıkmayın, sağlık olsun.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun güle güle kullanın, yalnız şu 2010 olayına canım sıkılıyor, sizin için demiyorum tabii, yanlış anlamayın ama bu otosan 2009 arabaları 2010 diye satmıyormu ona çok bozuluyorum resmen kandırılıyoruz gibi bişey, ben seri numrasına baktımmı 2009 olduğunu anlamayacağım sanki, geçen servise gittim yeni ranger alınacak bizim şirkete, adamlar şuan yok gelicek dedi yani nasıl gelicek dediğimde otosanın zaten getirdiğini fakat depolayıp bekletip 2010 diye sattığını söylediler tamamen pazarlama tekniği yani, 2009 da aldıysanız bu araba 2009 dur 2010 diyerek millete gaz vermekten başka bişey değil, satılırken win mumarasından üretim yılını görüyoruz zaten, sinir oluyorum şu ford a bazen...

Yorum bağlantısı
Talip İnal

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Otomobil yeni, değişiklikler yapmak için bol zamanınız var, bence acele etmeyin. Keyfini çıkarmaya bakın.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Yücel Çekmez

hayırlı uğurlu olsun hilmi bey...bu araba sis farı, jant ve xenondan başka hiçbişi istemez..tabi sis farları da beyaz olcak..ondan sonra sanki daha üst sınıf bi arabay biniyormuş gibi hissettirir...bu arada aynı nazarlık bende de oldu..ama hiç belli olmuyor...takmayın kafanıza

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz İnşallah,önce jantlardan kurtulun sonra gerisi gelir :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Hayırlı olsun, Güle güle kullanın. Arabayı şık gösterenlerden biri janttır. Ondan başlayabilirsiniz :D

Yorum bağlantısı
Ömer Gürsu

hocam öncelıkle hayırlı olsun.Allah kazasız bınmek nasip etsin. plaka na hasta oldum aze cok guzel yaa :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

İyi günlerde, kazasız bezasız kullanın, hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...