Serdar Yeniçeri 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 (düzenlendi) yeni connectimizi bulduk sonunda.bir kaç resmini ekliyim. şimdilik düşündüklerim ; çelik jant,tavan barı , yan basamak, cam filmi, sisli tampon,kartel koruma zaman içinde yavaş yavaş yapmayı planladıklarim bunlar. 8 Ağustos 2009 tarihinde Serdar Yeni tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Güle güle kullan... Allah kazalardan esirgesin.. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Ben biliyordum sıradaki Güle güle kullan abi Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 9 Ağustos 2009 Paylaş 9 Ağustos 2009 iyi ve güzel günlerde kazasız cazasız kullanımlar. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 9 Ağustos 2009 Paylaş 9 Ağustos 2009 Serdar Bey hayırlı olsun güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 9 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2009 Güle güle kullan... Allah kazalardan esirgesin.. Teşekkür ederim abi daha iyisi sizlerin olsun... kazasız cezasız sürüşler.... Teşekkürler. Ben biliyordum sıradaki Güle güle kullan abi sağol Sinan'cım. hayırlı olsun . teşekkürler. Güle güle kullanın. teşekkürler. Serdar Bey hayırlı olsun güle güle kullanın teşekkür ederim Fatih'cim. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 9 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2009 bunlarda yeni resimlerimiz cam filmi ,plakalık ve paçalıklarımızı taktık bugün... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Ağustos 2009 Paylaş 10 Ağustos 2009 Kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Emre Özen 10 Ağustos 2009 Paylaş 10 Ağustos 2009 kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 10 Ağustos 2009 Paylaş 10 Ağustos 2009 Serdar bey hayırlı olsun Allah kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin. Herşeyden önemlisi plakası yeter... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2009 Paylaş 10 Ağustos 2009 Nedense Mondeo dan sonra Connect e geçen çok oluyor. Bence de iyi bir seçim olmuş, güle güle kullan. Tabii Mondeo gibi viraj almaya kalkma Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 10 Ağustos 2009 Paylaş 10 Ağustos 2009 Connect iniz hayırlı olsun Serdar kardeşim,keyifli sürüşler diliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2009 Paylaş 10 Ağustos 2009 Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 10 Ağustos 2009 Paylaş 10 Ağustos 2009 hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 10 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2009 hepinize dileklerinizden dolayı teşekkür ederim ,inşallah daha iyileri sizlerin olsun... Çağlar abi virajlarda daha dengesiz bişi bekliyodum açıkçası ticari araçta connectteki ısrarımda haksız olmadığımı birkez daha anladim. 1.5 yıl sonra mondeodan inince vites küçültmeye başladım geniş açıyla yola bakmak ayrı zevkli doğrusu. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 yeni connectimizi bulduk sonunda.bir kaç resmini ekliyim. şimdilik düşündüklerim ;çelik jant,tavan barı , yan basamak, cam filmi, sisli tampon,kartel koruma zaman içinde yavaş yavaş yapmayı planladıklarim bunlar. Hayırlı uğurlu olsun, darısı daha iyilerini aldığınız günlere olur inşallah... Yorum bağlantısı
Recommended Posts