Selim Çevirme 31 Temmuz 2009 Paylaş 31 Temmuz 2009 Herkese Merhabalar.. aranıza yeni katıldım.. 2 ay önce aracı aldık. ihtiyaç olduğunda yardımlarınızı esirgemezsiniz umarım tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum .. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 31 Temmuz 2009 Paylaş 31 Temmuz 2009 maşallah güle güle kullanın.. magnum gri nin ayrı bir havası var çok yakışıyor focuslara. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Temmuz 2009 Paylaş 31 Temmuz 2009 Çok hoş duruyor.. İyi günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Ağustos 2009 Paylaş 1 Ağustos 2009 Güzel araç güzel günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2009 Paylaş 1 Ağustos 2009 Hayırlı olsun... Güzel günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 1 Ağustos 2009 Paylaş 1 Ağustos 2009 güle güle kullan. çok şık duruyor. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 2 Ağustos 2009 Paylaş 2 Ağustos 2009 pek güzel maşallah, en büyük tavsiye dokunmamandır. orijinal kalsın. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Ağustos 2009 Paylaş 2 Ağustos 2009 Güle güle kullan çok güzel renk. Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 3 Ağustos 2009 Paylaş 3 Ağustos 2009 hayırlı olsun güle güle kullanın :lol2: .güzel renk. Yorum bağlantısı
Selim Çevirme 3 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2009 pek güzel maşallah, en büyük tavsiye dokunmamandır. orijinal kalsın. bende öyle düşünüyorum. sadece bi egsoz görüntüsü değiştirdim o kadar :lol2: Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ağustos 2009 Paylaş 3 Ağustos 2009 pek güzel maşallah, en büyük tavsiye dokunmamandır. orijinal kalsın. +onyüzbinmilyon orjinalin dışında bir şeye gerenk yok belki orjinal mercekli far olur o ayrı :lol2: Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 3 Ağustos 2009 Paylaş 3 Ağustos 2009 bu renge ve bu duruşa çakma ne yapılabilir ki. hayırlı olsun, hoşgeldiniz. Yorum bağlantısı
Selim Çevirme 3 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2009 +onyüzbinmilyonorjinalin dışında bir şeye gerenk yok belki orjinal mercekli far olur o ayrı belki bir gün... kim bilir :lol2: Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2009 Paylaş 3 Ağustos 2009 Aramıza hoşgeldiniz. Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Magnum gri hakikaten F1'e çok yakışan renklerden biri. Mercekli far muhabbeti geçerken hazır şu linki veriyim bende Hella f1 aracım olsa kesin alırdım. FK sonar Junyan parasına çok uygun. http://www.sahibinden.com/focus_1_orjinal_...0mercekli%20far Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 hoşgeldiniz, aracınızı güle güle kullanın. Çamurluk sinyallerini şeffaf yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 Aramıza hoşgeldiniz. Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Magnum gri hakikaten F1'e çok yakışan renklerden biri. Mercekli far muhabbeti geçerken hazır şu linki veriyim bende Hella f1 aracım olsa kesin alırdım. FK sonar Junyan parasına çok uygun.http://www.sahibinden.com/focus_1_orjinal_...0mercekli%20far sakın sakın sakın bir de ne bu siyah arabaya siyah sinyal ve stop ameliliği? trafikte ne kadar maganda varsa stoplar ve sinyaller siyah. hiç bir şey görünmüyor frene filan basınca. bunlardan birine görünmeyen stopları yüzünden patlasam şerefsizim bardakla içerim kanlarını :lol2: burak seninle ilgisi yok. resmimdeki sinyalleri görünce aklıma geldi. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 sakın sakın sakınbir de ne bu siyah arabaya siyah sinyal ve stop ameliliği? trafikte ne kadar maganda varsa stoplar ve sinyaller siyah. hiç bir şey görünmüyor frene filan basınca. bunlardan birine görünmeyen stopları yüzünden patlasam şerefsizim bardakla içerim kanlarını :lol2: burak seninle ilgisi yok. resmimdeki sinyalleri görünce aklıma geldi. orjinal her zaman iyidir. Yorum bağlantısı
Selim Çevirme 6 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2009 aydınlatmalarda kesinlikle orjinallikten yanayım Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Ağustos 2009 Paylaş 6 Ağustos 2009 Hoş geldiniz,hayırlı olsun iyi günlerde ağız tadıyla binersiniz İnşallah Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 11 Ağustos 2009 Paylaş 11 Ağustos 2009 Güle güle kullanın... Plakalıkları çıkarabilirsiniz ilk iş olarak Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 12 Ağustos 2009 Paylaş 12 Ağustos 2009 Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.Araç Cafır cafır yanıyor hiç dokunma bence arka camlara açık renk film +1000 olur Yorum bağlantısı
Selim Çevirme 12 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2009 Güle güle kullanın... Plakalıkları çıkarabilirsiniz ilk iş olarak evet çok gözüme çarpıyor , yakında çıkarılmış haliyle resimlerini de koyarım Yorum bağlantısı
Recommended Posts