İçeriğe Yönlendir

Sübap Sesi Şıkırtı vb. Sesler

Halit Bebek

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Focusda vitesi boşa alınca, bir sonraki hızlanma isteği için devir belirli bir süre rölantiye düşmeden yukarıda bekler, ancak vss sensör kablosunda tadilat yapılır ise, rölanti devrine düşer.

8.8lt/100km gibi bir tüketim normaldir, stop edince sente atlamamıştır (çok zor da olsa senta atlaması mümkün ama çok zor), ayrıca triger kayışı sente atlamış ise, zaten çekici ihtiyacınız doğardı.

Yorum bağlantısı
Gökhan Uçak

bugün aracı lpg ile kullandım ve bahsettiğim ses yoktu. ne zaman benzine alsam sesi tekrar duyuyorum lpg ye geçince ses kayboluyor. bu yolculuktan önce bu sorun yoktu acaba yoldan almış olduğum bir kalitesiz lpg ya da benzin sebebiyle oluşan bir problem olabilir mi. eğer öyle ise araç kaliteli yakıt ile kullandıkça düzelmesi ihtimali var mıdır yoksa servis yolunu tutsam mı ?

Yorum bağlantısı
Gökhan Uçak

70 tl lik opet full force 97 aldım ve sanırım ses kaybolmaya başladı. sanırım sorun sadece yakıt kalitesi. cevaplarınız için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Hamza Kuri

merhaba arkadaşlar...bir şıkırtı seside benden..1999 focus ghıa olan aracımda sadece benzinde iken ve özellikle aracı yüke bindirdiğim zaman resmen subap vuruyor..bununla ilgili benzin depo şamandıra takımı komple değişti ama seste sadece azalma oldu..acaba enjektörlerdenmi yoksa bildiğiniz başka bir parçası varmı bu sesin..şamandıra takımınıda ford servis çıkışlı,motor meslek mezunu sözüm ona usta ulacak adam değişti....yada arızayı deneme yanılma yapmadan insanı masrafa sokmadan yapacak izmirde oturan tanıdığınız bir usta varmı...şimdiden herkese çok teşekkürler,,,,,

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...