Ali Cihangiroğlu 23 Mart 2011 Paylaş 23 Mart 2011 Evet, Sağolsun Ayhan kardeşimin gönderdiği körüğü aracıma taktım, gayet güzel oldu bence, işte resimler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mart 2011 Paylaş 23 Mart 2011 Ali bey vites topuzuna bayıldım nerden ve nasıl temin edilebilir Sağolun, ben zamanında servisten almıştım, şimdi serviste 150 tl. nin üsütünde para isterler. Siz ebay den alın engüzeli, bazen açıkartırma sitelerindede oluyor ama zor bulunuyor, birde bu model var, artık zevk sizin. http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif buna 35-40 tl. isterler, google da fiesta vites topuzu yazın çıkar. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 23 Mart 2011 Paylaş 23 Mart 2011 Ali abi körük harika durmuş. Gerçek deri olması zaten kalitesini arttırıyor ve duruşuda harika oluyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mart 2011 Paylaş 23 Mart 2011 (düzenlendi) link bozuk.gerçekten hoş duruyor.ST vites topuzu görmüştüm ama bu daha bir hoş geldi gözüme. Pardon, yanlış yeri kopyalamışım o termometre bozuk para yeri için uygun değil bende aldım aynısından.Orjinal dediğiniz körükten bende aldım ama Ayhanın körüğü görünce çıkardım attım Ayhanınki orjinalinden daha güzel ve daha dolgun duruyo ayrıca orjinal dediklerinin deri kalitesi panzot gibi bişi etli felan değil Ayhandan körük alanlar bilir derisi nasıl etli duruyo. Hadi ya, demek uymuyor, e olsun zaten 5 tl. Körüğüde değiştim zaten, gerçekten daha güzel durdu, diğeride iyi ama biraz aç kalmış bir canlının derisi gibiydi 23 Mart 2011 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mart 2011 Paylaş 23 Mart 2011 Ali abi körük harika durmuş. Gerçek deri olması zaten kalitesini arttırıyor ve duruşuda harika oluyor. Cillop gibi oldu gerçekten, sağol Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz 23 Mart 2011 Paylaş 23 Mart 2011 Pardon, yanlış yeri kopyalamışım Hadi ya, demek uymuyor, e olsun zaten 5 tl. Körüğüde değiştim zaten, gerçekten daha güzel durdu, diğeride iyi ama biraz aç kalmış bir canlının derisi gibiydi ben 3 tanesini 5 liraya felan almıştım siz nerden aldınız tanesini 5 liraya dealextreme felan mı ? Ayhan besili hayvan derisi kullanıyo heralde sırrınıda hiç açıklamıyo Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mart 2011 Paylaş 23 Mart 2011 (düzenlendi) ben 3 tanesini 5 liraya felan almıştım siz nerden aldınız tanesini 5 liraya dealextreme felan mı ?Ayhan besili hayvan derisi kullanıyo heralde sırrınıda hiç açıklamıyo Evet dealextrem' den, bakınırken gördüm, bakalım gelecekmi diyip aldım geldi nasıl olmuyor büyükmü küçükmü geliyor acaba? içini çıkarıp çıkardığım bozuk para kapağının içine uydurabilirim sanırım, aleti daha görmediğim için bilmiyorum, akşam eve gidince bakacağım. Bu arada Ayhan' nın bir sırrı var sanırım, söylemiyor, bir şekilde besili deri kaynağı var kesin, baksana bitmek bilmiyor 23 Mart 2011 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 23 Mart 2011 Paylaş 23 Mart 2011 Ayhan besili hayvan derisi kullanıyo heralde sırrınıda hiç açıklamıyo Bu arada Ayhan' nın bir sırrı var sanırım, söylemiyor, bir şekilde besili deri kaynağı var kesin, baksana bitmek bilmiyor Siz kaliteli hizmete bakın, gerisini bana bırakın Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 24 Mart 2011 Paylaş 24 Mart 2011 maşallah çok güzel olmuş. :lol: ama hala benim aklım vites topuzunda Ayhan bey hala elinizde deri vites körüğü varsa almak isterim.benim eski körüğümde duruyor.yeni aldığım körük içe göçüyor, eskisinden çirkin oldu Özel mesaj attım. Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 24 Mart 2011 Paylaş 24 Mart 2011 körükler gercekten çok kaliteli goruntunun yanı sıra vites geclerinide kolaylastırıyo dusunenlere alıcaklara tavsiye ederim :lol: ... Yorum bağlantısı
Hasan Molla 25 Mart 2011 Paylaş 25 Mart 2011 ayhan bey sizin araçta çakmak ışıklı mı? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 ayhan bey sizin araçta çakmak ışıklı mı? Işıklı değil. Çakmaklığın üzerindeki kanalları arabadaki yeşil ışıkların renginde fosforlu naylon ip ile kapladım.. O yüzden ışıklıymış gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Ayhan, şu resimde arka planda gözüken merinos modeli koltuk, körükten daha çok gözüme battı, bir körük daha alsam onuda yollarmısın, kışın hiç üşütmez, içine gömülüp kitap gazete falan okumak için ideal birşey kardeş Geçen aynı bu koltuk gibi oto kılıfı gördüm, araba resmen koyun postu kaplıydı, yazın ne yapar adamı bu kılıf yahu. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Eskilerden kalma koltuk örtüsü gibi birşey. Turuncusuda vardı hatta Nettede buldum http://urun.gittigidiyor.com/PELUS-Shaggy-...0QQidZZ36956336 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Eskilerden kalma koltuk örtüsü gibi birşey. Turuncusuda vardı hatta Nettede buldum http://urun.gittigidiyor.com/PELUS-Shaggy-...0QQidZZ36956336 Yalnız ismini sevmedim, peluş falan, birilerine malzeme olmayalım, vazgeçtim bizim arabaya olmaz zaten, klası sarsılır makinenin. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 Güle güle kullanın Adnan bey. Körüğü topuzun üzerine doğru biraz daha kaldırırsanız bolluğu alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ergin Ateş 6 Nisan 2011 Paylaş 6 Nisan 2011 Ayhan bey size nasıl ulaşabilirim. Ben de bu körükten almak istiyorum. Beni de kurtarın tuvalet pompasından. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 6 Nisan 2011 Paylaş 6 Nisan 2011 Ergin bey sizden özel mesaj aldım, bende cevap yolladım ama sanırım size ulaşmadı, bende sizden cevap bekliyordum. Tekrar özel mesaj yolladım. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Ayhan Bey, bu körükten ben de rica edicem. Nasıl irtibata geçebiliriz? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Ayhan Bey, bu körükten ben de rica edicem. Nasıl irtibata geçebiliriz? Eğer hala bulabiliyorsanız ben de almak isterim mail attım.. Detayları özel mesaj olarak atıyorum. Yorum bağlantısı
Okan Torun 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Ayhan ya bende bu focuslarda ki gri topuzdan var da, bu körüğün üst kısmı tam kavramıyor emaneten tutuyor gibi. Nasıl düzeltebilirim onu? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Ayhan ya bende bu focuslarda ki gri topuzdan var da, bu körüğün üst kısmı tam kavramıyor emaneten tutuyor gibi. Nasıl düzeltebilirim onu? Focus topuzuna takmak için resimdeki çırt kelepçeler ile körüğü topuza sıktığında problem kalmaz. İçte kaldığı içinde kelepçe gözükmez. Yorum bağlantısı
Ergin Ateş 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Ayhan kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Bu da benim Fiestam. http://i1104.hizliresim.com/2011/4/25/2492.jpg http://i1104.hizliresim.com/2011/4/25/2476.jpg Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Engin bey resimler çok büyük ve açılmamış, sizin yerinize linkten düzelterek resim ekliyorum. Güle güle kullanın. Gayet şık olmuş. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 13 Mayıs 2011 Paylaş 13 Mayıs 2011 Arkadaşlar 23 mayısa kadar Bırsa'dayım. Körük almak isteyen varsa bekleme olmadan hızlı bir şekilde halledebiliriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts