İçeriğe Yönlendir

Fiesta V - Deri Direksiyon ve Deri Vites Körüğü

Misafir

Recommended Posts

Efe Özer

Yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım.Bu topuz benım hosuma gıtmedı malesef.Tutus hıssını begenmedım ısteyen olursa aldıgım fıyata verecem temızlıgı fotoda bellı zaten.Asagıdakı topuzu allem gullem bır sekılde alacam.Deri olması tutus hıssını cıddı degıstırıyor malesef.

http://www.amazon.com/gp/product/B00I9DZ9O2/ref=s9_simh_gw_p263_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=0ZE0FSJVWZZ6DWWKFWYX&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan

Yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım.Bu topuz benım hosuma gıtmedı malesef.Tutus hıssını begenmedım ısteyen olursa aldıgım fıyata verecem temızlıgı fotoda bellı zaten.Asagıdakı topuzu allem gullem bır sekılde alacam.Deri olması tutus hıssını cıddı degıstırıyor malesef.

http://www.amazon.com/gp/product/B00I9DZ9O2/ref=s9_simh_gw_p263_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=0ZE0FSJVWZZ6DWWKFWYX&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

Kac para istiyosun hocam ?

Yorum bağlantısı
Efe Özer

Amerika'lardan bekleyeceğiniz, aynı paraya kaplatsanıza?

Abi beni az cok anlamısındır bıraz orjınalcıyım.Sonradan kaplama vs orjınalı gıbı olmaz dusuncesındeyım.Hem daha guzel bır koruk begenemedım bakalım acelemız yok.

Kac para istiyosun hocam ?

60 TL

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Uğur Göçer

Merhabalar 2004 model fiestam için direksiyon kaplama istedim ancak fiyatlar uçuk, 150-200 diyenler var Ispartada, ben de işe kendim el attım, bugün direksiyonu söktüm, eski derisini çıkarıp ona göre deri kestireceğim ve dikeceğim fotoları aşama aşama paylaşırım. Saygılar. ..

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Mert Erkan

merhaba ayhan  benim vites körüğünün çercevesinin dişi kırıldı bi tane tam takılı değil bende böyle deri yapmak istiyorum nasıl yardımcı olursun bana ? :))

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Hüseyin Sönmez

Forumun büyük çoğunluğu Ayhan sayesinde vinneks kumaştan deriye geçiş yaptı. :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Forumun büyük çoğunluğu Ayhan sayesinde vinneks kumaştan deriye geçiş yaptı. :)

lavabo pompası candır :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Erkan

Ayhan bey sipariş verebilirmiyim nasıl yardımcı olabilirsin bana kurtulmak istiyorum pompadan :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Türkkanı
(düzenlendi)

Ayhan beyden aldığım deri vites körüğün montajını yaptım.Fikir verme açısından fotoğraflar  :)

3YXV35.jpgRoav4Z.jpgpB7DaJ.jpgkn2Day.jpg

tarihinde Mehmet Türkkanı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı

Çok teşekkürler sayenizde arabayla bağımı daha da kuvvetlendirmiş oldum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı

Vites geçişleri rahatlıyor mu ki?

Ben pek hissedemedim zaten sert vites geçişleri yok bizim araçlarda daha çok görseli güzel oluyor diyebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu

Ben pek hissedemedim zaten sert vites geçişleri yok bizim araçlarda daha çok görseli güzel oluyor diyebilirim.

Mehmet Bey dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Montaj nasıl kolay mı peki?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Montaj gayet kolay..

Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı

toplamda yarım saatte bütün iş bitiyor vakit alan körüğün alt kısmını dikmek.Meziyet isteyen bir iş değil Serkan beyinde dediği gibi gayet kolay.

Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu

Montaj gayet kolay..

Burda yaparız o zaman Serkan Abi :D Bilkent Üniversitesinde :D

toplamda yarım saatte bütün iş bitiyor vakit alan körüğün alt kısmını dikmek.Meziyet isteyen bir iş değil Serkan beyinde dediği gibi gayet kolay.

Eyvallah kardeşim ;D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...