Ayhan Şentürk 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Körük süper olmuş. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) Üretime devam mı ? Biz de alalım artık bir tane 12 Mayıs 2015 tarihinde Ömer Çayırtepe tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolga Canıtez 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Eğer üretim devam ise bende istiyorum Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Ben de montajı yaptım, çok güzel oldu. Çok teşekkür ediyorum Ayhan hocam, ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Emrah Erkılıç 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Arkadaslar selam ankarada direksiyonu kaplatabilecegim bir yer ariyorum ve iyi bir ford ustasi olan biri varmi aracin bakimlarinida yaptirmam lazim Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Dosemecioglu vardı Ankara 'da yanlis hatirlamiyorsam. Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Iyi ford ustası öner oto Tuncay bey, direksiyon kaplama forum sponsorumuz ilker kadilar bey dosemecioglu ford club üyelerine %10 indirim uyguluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Arkadaslar selam ankarada direksiyonu kaplatabilecegim bir yer ariyorum ve iyi bir ford ustasi olan biri varmi aracin bakimlarinida yaptirmam lazim Emrah Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Aynı zamanda aşağıdaki konuya da göz atabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246296-direksiyon-deri-kaplama/ Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Murat Onur 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 ankarada şaşmazda forvet garage var çok başarılı ben deri direksiyondan çok memnunum aklınızda bulunsun Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 TRT de yer alan yüzde yüz oto programındaki döşemecinin yaptığı işler hoşuma gittiği için arayıp fiyat almıştım direksiyon kaplama için alcantara kaplarsa 400-tl yapıcaktı ama düz deri isterseniz sanırım daha uyguna yapılabilir. Firmanın ismi cihan oto döşeme idi orjinali gibi yapıyor kendisi dikiş rengi felanda seçebilirsiniz. ben henüz yaptırmadım ama yaptırırsam alcantara olarak buraya yaptırmayı planlıyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 TRT de yer alan yüzde yüz oto programındaki döşemecinin yaptığı işler hoşuma gittiği için arayıp fiyat almıştım direksiyon kaplama için alcantara kaplarsa 400-tl yapıcaktı ama düz deri isterseniz sanırım daha uyguna yapılabilir. Firmanın ismi cihan oto döşeme idi orjinali gibi yapıyor kendisi dikiş rengi felanda seçebilirsiniz. ben henüz yaptırmadım ama yaptırırsam alcantara olarak buraya yaptırmayı planlıyorum. Ben o programda yapılan hiç bir işi beğenemedim şimdiye kadar.. Mutlaka canlı olarak bir numune görmenizi tavsiye ederim, 400 lira direksiyon kaplama için ciddi bir miktar.. Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 TRT de yer alan yüzde yüz oto programındaki döşemecinin yaptığı işler hoşuma gittiği için arayıp fiyat almıştım direksiyon kaplama için alcantara kaplarsa 400-tl yapıcaktı ama düz deri isterseniz sanırım daha uyguna yapılabilir. Firmanın ismi cihan oto döşeme idi orjinali gibi yapıyor kendisi dikiş rengi felanda seçebilirsiniz. ben henüz yaptırmadım ama yaptırırsam alcantara olarak buraya yaptırmayı planlıyorum. 400 liraya koltuklara deri kılıf alırım ben gerek yok bence ya o kadarına altınızda performans aracı yokki. Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 alcantara derinin fiyatı biraz pahalı olduğu için makul gelmişti bana birazda program vasıtasıyla müşterisi arttı sanırım yüksek fiyat çekiyor...ama vip döşemeciler vs.de bu fiyatlara yapıyor diye biliyorum. bu arada programda benimde daha hoşuma giden bir uygulama olmadı...ama dediğim gibi programda sadece döşemecinin işi hoşuma gidiyor renk ve kumaş seçiminde çift renk seçimlerinde aşırı hatalı işler yapıyorlar ama ben işçilik kısmına baktığımda bence sınıfı geçer.. Yorum bağlantısı
abdullah oğuzcan 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 üretim devamsa bende almak isterim Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 Evet elimde birkaç adet daha var. Yorum bağlantısı
abdullah oğuzcan 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 ürünü pazartesi aksam aldım salı sabah 10 dakikada montajını yaptım tekrar teşekkürer kardeşim Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Güle güle kullan, çok güzel olmuş. Vites geçişleride ciddi şekilde rahatlıyor. Yorum bağlantısı
Efe Özer 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Merhaba.Herkezde gordugum ama almak ıcın hıc vakıt bulamadıgım st vıtes topuzuna bugun kavustum.Ama ghıa kromajlı cerceve ve koruk bulamadım.Sızden bu topuza gıdecek derı yada kumas guzel bır koruk tavsıyesı ıstıyorum.Bırde bu ghıa kromajlı koruk cercevesını nerden bulabılırım.Yıldız sanayınde bulamadın.Suankı durum hıc hosuma gıtmedı.Sıyah cerceve sırıtıyor ve koruk topuza tam oturmuyor.Orjınal topuzun oyuk gıbı bır kısmı var bu kısım yenı aldıgım topuzda olmadıgı ıcın koruk oturmuyor malesef. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Körük dikilir, çerçeve boyatılır. Hiç aramakla uğraşmayın Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Körük için forumdan Ayhan Şentürk' e ulaşabilirsiniz, aynı topuzdan ben de edindim geçen gün, deri ile güzel oldu. Yorum bağlantısı
Efe Özer 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Körük dikilir, çerçeve boyatılır. Hiç aramakla uğraşmayın Abi çerçeveyi kromaja nasıl boyayacaz Körük için forumdan Ayhan Şentürk' e ulaşabilirsiniz, aynı topuzdan ben de edindim geçen gün, deri ile güzel oldu. Kardesım sana zahmet fotograf varsa paylasabılırmısın montajlanmıs olarak.Tesekurler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Abi çerçeveyi kromaja nasıl boyayacaz Kardesım sana zahmet fotograf varsa paylasabılırmısın montajlanmıs olarak.Tesekurler. Çerçeve ve körük beraber zaten. Körük sökülürken çerçeve de çıkar, mat griye ya da belki de klima panelinin rengine boyanır Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Abi çerçeveyi kromaja nasıl boyayacaz Kardesım sana zahmet fotograf varsa paylasabılırmısın montajlanmıs olarak.Tesekurler. En kısa zamanda çeker yollarım, kromaja da zımpara yaparsın çerçeveyi, gümüş renk sprey alıp boyarsın Eski fotoğraflar arasında buldum, burada eski topuz var haliyle biraz emanet duruyor ama körük fikir verir Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 topuzu nerden kaça aldın kardeş? http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-mondeo-2007-2014-vites-topuzu-173618037#product-informationbu topuz bizimkine tam uyarmı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts