Ayhan Şentürk 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 -Ramazan Çetin-Serkan Akbulut-Ozan Altundal-Onur ÇelebiKörüklerinizi bugün yurt içi kargo ile yolladım. Güle güle kullanın. Uygulama bittikten sonra resimleri paylaşırsanız sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 kardeş diktirme sansın varsa ölçü konusunda nasıl diktircen konusunda yardımcı olurumSelam Ölçüleri banada gönderebilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Serkan Akbulut 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 -Ramazan Çetin -Serkan Akbulut -Ozan Altundal -Onur Çelebi Körüklerinizi bugün yurt içi kargo ile yolladım. Güle güle kullanın. Uygulama bittikten sonra resimleri paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 -Ramazan Çetin -Serkan Akbulut -Ozan Altundal -Onur Çelebi Körüklerinizi bugün yurt içi kargo ile yolladım. Güle güle kullanın. Uygulama bittikten sonra resimleri paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler Ayhan bey Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Arkadaşlar elimde şöyle 3 tane körük var. Ufak kusurları var ama kullanılmayacak kusurlar değil. Ön konsol tarafına ölü alana denk geltirilirse gözükmez. Bit tanesinin parçalarının parlaklığı birbirinden biraz farklı. Birtaresinin bir parcasında ufak parlak leke gibi birşey var. Bir taneside kırmızı. Kırmızı olanda gercek deri ama kırmızı olduğu için 2 yıl sonra renkte hafif solma yapabilir. Bu yüzden bunların fiyatı 20şer TL. Değerlendirmek isteyen olursa yollarım. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Renk böyle olmayacak ama Demin deneme amaçlı yaptım hemen biraz daha iyileştirip ölçüleri vs düzgün hale getiricem Yorum bağlantısı
Serkan Akbulut 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Körüğü aldım, akşam takıp resimleri koyacağım. Renk böyle olmayacak ama Demin deneme amaçlı yaptım hemen biraz daha iyileştirip ölçüleri vs düzgün hale getiricem Senin koltuklar fenaymış . Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Körüğü aldım, akşam takıp resimleri koyacağım. Senin koltuklar fenaymış . Orjinal sport koltukları olsun o kadar [emoji41] Yorum bağlantısı
Serkan Akbulut 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 (düzenlendi) Telefon 3GS flaş yok kusura bakmayın 16 Mart 2015 tarihinde Serkan Akbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Arkadaşlar elimde şöyle 3 tane körük var. Ufak kusurları var ama kullanılmayacak kusurlar değil. Ön konsol tarafına ölü alana denk geltirilirse gözükmez. Bit tanesinin parçalarının parlaklığı birbirinden biraz farklı. Birtaresinin bir parcasında ufak parlak leke gibi birşey var. Bir taneside kırmızı. Kırmızı olanda gercek deri ama kırmızı olduğu için 2 yıl sonra renkte hafif solma yapabilir. Bu yüzden bunların fiyatı 20şer TL. Değerlendirmek isteyen olursa yollarım. 2 numara satıldı. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Ayhan Beyden aldığım körüğün dün yaptım motajını gerçekten çok güzel oldu ve vites geçişleri inanılmaz yumuşadı bu kadarını beklemiyordum gerçekten Tekrar teşekkürler.. 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Bunlarda benden olsun. Ayhan beyden aldığım Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Ramazan klima bölümünü siyah karbon folyoyla kapla siyah deri körük de olunca yakışır bence :-) 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Evet en önemlisi, vites geçişlerinin ciddi derecede rahatlaması... Uygulamalar güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Ramazan klima bölümünü siyah karbon folyoyla kapla siyah deri körük de olunca yakışır bence :-) Uğur sende gördüm o karbon olayını hoşumada gitti düşünüyorum Evet en önemlisi, vites geçişlerinin ciddi derecede rahatlaması... Uygulamalar güzel olmuş. Vites geçişleri hissedilir derecede yumuşadı evet.Teşekkür ederim tekrardan ayhan bey Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Ayhan abiden aldigim körük montajını gerçekleştirdim. İsteğim üzerine kırmızı dikisleri yaptırdığı için de ayrıca teşekkür ederim. En kısa zamanda topuz da değiştirip daha güzel bir görüntü elde edeceğim tabi kısaltma da şart Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Hayırlı olsun Ozan çok şık olmuş iyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Hayırlı olsun Ozan çok şık olmuş iyi günlerde kullan. Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Kolçak varsa; focus vites topuzu takınca demiri kısaltmaya gerek kalmıyor bence Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Birkaç kişi deri vites körüğü alıyor. İsmini listeye eklemek isteyenler Cuma akşamına kadar yazsınlar. Cumartesi hepsini kargoya vereceğim. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Birkaç kişi deri vites körüğü alıyor. İsmini listeye eklemek isteyenler Cuma akşamına kadar yazsınlar. Cumartesi hepsini kargoya vereceğim. Ayhan benim 1 tane körük olacaktı sende buluşamadık birtürlü. Hala duruyorsa benimkinide kargola bari Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 (düzenlendi) Olur o işide hallederiz arada. Ama belki yakınlarda buluşma ayarlarız Bende 1 adet lastik körük var. Ben ona takarım. Görüştüğümüzde değişimi yaparız 2 Nisan 2015 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Tibukoğlu 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 ayhan kardeşimiz sağolsun bir tane de bana gönderdi. bugün teslim aldım ve montajını kolayca yaptım. vites geçişlerinde gerçekten fark oluştu diyebilirim. görüntü olarak araca kattığı hava tartışılmaz zaten. burdan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. http://hizliresim.com/N5PDZg http://hizliresim.com/Jp1D8j Yorum bağlantısı
Recommended Posts