Ahmet Kaleli 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Sevgili arkadaşlar fotoğraflarını gördüğünüz topuz, çerçeve ve körükler satılıktır.İlgilenen arkadaşlar iletişime geçebilir. Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Ahmet hocamın yukarıdaki ilanından deri körük ve yuvarlak çerçeveyi almış bulunuyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Parçaları hemen taktım Önceki halkada bir deneme yaptım deri körük yuvarlak kenarlara tam yapışşın diye kalın bir çelik tel ile sıkıştırdım iyi sonuç alınca almış olduğum mavi halkaya körüğü taktım. Sonuç.. Ayrıca daha önce uygulayanların dediği gibi vites geçişleri baya rahatladı 1 Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Eyvallah senin resimleri de bekliyorum ramazan hoca 1 Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Aradan o kadar zaman geçti hala kullanıyorum. Çok kaliteliymiş. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Ayhan bey bu körükten hala temin edebilirmiyiz Yorum bağlantısı
Yılmaz Tibukoğlu 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Üstadlar ben de kurtulayım artık diyorum şu pompa körükten. nasıl temin edebiliriz acaba? yardımcı olabilecek olan var mıdır? Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Üstadlar ben de kurtulayım artık diyorum şu pompa körükten. nasıl temin edebiliriz acaba? yardımcı olabilecek olan var mıdır? kardeş diktirme sansın varsa ölçü konusunda nasıl diktircen konusunda yardımcı olurum 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Tibukoğlu 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 kardeş diktirme sansın varsa ölçü konusunda nasıl diktircen konusunda yardımcı olurum ö.m gönderdim kemal kardeş Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 kemal ölçüleri banada gönderebilirmisin Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 kardeş diktirme sansın varsa ölçü konusunda nasıl diktircen konusunda yardımcı olurum ölçü mevcutsa elinizde bana da yollarsanız sevinirim Yorum bağlantısı
Serkan Akbulut 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Bana da lazım. Üsteki plastik çıkıp duruyor. Temin edeceğim bir yer varsa bana da pm atar mısınız? Teşekkürler. Öncesi tuvalet pompası demi Hehe . Harbi bende diyorum bu bir şeye benziyor ama neye . Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Arkadaşlar körük için liste oluşturalım. Tek seferfe hepsini hallederim. 3-4 kişi olursanız aynı gün hepsini halledip kargoya veririm. Benim içinde kolay olur. Sayı oluşana kadar 1-2 hafta bekleyebiliriz.1-2-3-4- Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Arkadaşlar körük için liste oluşturalım. Tek seferfe hepsini hallederim. 3-4 kişi olursanız aynı gün hepsini halledip kargoya veririm. Benim içinde kolay olur. Sayı oluşana kadar 1-2 hafta bekleyebiliriz. 1- Onur Çelebi 2- 3- 4- Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Arkadaşlar körük için liste oluşturalım. Tek seferfe hepsini hallederim. 3-4 kişi olursanız aynı gün hepsini halledip kargoya veririm. Benim içinde kolay olur. Sayı oluşana kadar 1-2 hafta bekleyebiliriz. 1- 2- 3- 4- abi derisi siyah dikişleri kırmızı var mı ? Yoksa eğer klasik siyah olandan itiyorum ben 1-Ozan 2- Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Arkadaşlar isterseniz yukarıda Ayhan arkadaştan alın isterseniz googleda biraz araştırma yapın.Sahibinden sitesinden takım olarak hem topuz hem deri körük aldım.Topuz rakamları akşam farlar yandığında kırmızı ışıklı olup passat topuzuna benzemektedir.Körük ise suni deri olup vites demiri kısaltıldıktan sonra takılmıştır... Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Fotoğraf eklersem daha iyi fikir verir. Yorum bağlantısı
Serkan Akbulut 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 Arkadaşlar körük için liste oluşturalım. Tek seferfe hepsini hallederim. 3-4 kişi olursanız aynı gün hepsini halledip kargoya veririm. Benim içinde kolay olur. Sayı oluşana kadar 1-2 hafta bekleyebiliriz. 1- 2- 3- 4- Ayhan hocam, vites topuzu da var mı elinizde. Bana hem körük hem topuz lazımda. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 Yarın körük işini halledeceğim arkadaşlar. Cumartesi adreslerinize kargolarım. İsteyenlere birazdan özel mesaj atacağım. Mesaj atmadığım kişi olursa bana özel mesaj atın. İnternetten aldığınız diğer körükler gercek deri olmayabilir ve bir süre sonra soyulabilir. Size yollayacaklarımı en az 10 yıl kullanırsınız. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Ayhan bey benide ekleyin listenize. Adresimi ozelden yazayim Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Ben size yolladım. Bakın bakalım geldimi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts