Ahmet Dinçer 23 Temmuz 2013 Paylaş 23 Temmuz 2013 Hocam acaba bu Yalçın USTA'nın telefonunu bildirmeniz mümkün müdür? Tel numarasını bulunca özelden en kısa zamanda yazarım Yorum bağlantısı
Mahmut Emre Seymenoğlu 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Tel numarasını bulunca özelden en kısa zamanda yazarım Cuma günü gün içerisinde bir iş için Adana'da olacağım ve Adana'ya gelmeden bir gün önce kendisi ile telefonda görüşüp randevu alabilirsem çok iyi olur.Size zahmet ilgilenirseniz çok memnun olurum. Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Cuma günü gün içerisinde bir iş için Adana'da olacağım ve Adana'ya gelmeden bir gün önce kendisi ile telefonda görüşüp randevu alabilirsem çok iyi olur.Size zahmet ilgilenirseniz çok memnun olurum. size özelden benim tel no yazdım, acil görüşelim,bekliyorum Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Merhabalar; Aracın modifiye işlemine içinden başladık, yavaş yavaş dış görünüşüne'de müdahale edeceğiz. (Deri vites körüğü Ayhan ŞENTÜRK'ten temin edildi. Ayhan beye teşekkürler.) Direksiyon'suz halimiz. Direksiyonun bitmiş hali Vites ışık patlamasına maruz kalmış biraz. Sizlere sormak istediğim bir şey var, direksiyon biraz mat kaldı elimde aşağıdaki F21 wax'tan var acaba bunu direksiyona uygulasam elde kayma falan yapar mı sağlıklı parlar mı ? Teşekkürler. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Ben olsam direksiyona bir şey sürmem. Ellerinize sağlık, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Teşekkürler, geçen gün ıslak mendille sildim de parlayınca daha hoş durdu o yüzden aklıma böyle bir düşünce girdi. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Bu ürünün üzerinde '' Direksiyon,vites gibi yüzeylerde kullanmayınız'' şeklinde bir uyarı olması lazım Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Doğrudur hocam, hiç dikkat etmemiştim bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Aydınlattığınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Bakım sütünü yedirerek sürdüm şimdi parıl parıl parlıyor ele gelen bişeyde yok ilk gün yağlı gibiydi bezle sildim gitti parlaklık devam etti. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Bende yaptırdığımda mattı şimdi torpido ile aynı renk oldu. 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Bir şeye gerek yok bence kullandıkça parlar. İşçilik çok güzel hayırlı olsun... 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 F21 i sürebilirsin, kayma falan yapmaz, aksine kaymamazlık yapıyor ve deri parlıyor 1 Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Herkese çok teşekkürler, tavsiyeleri deneyeceğim. F21 i sürebilirsin, kayma falan yapmaz, aksine kaymamazlık yapıyor ve deri parlıyor Ali bey siz F21'le mi parlatmıştınız direksiyonunuzu ? Yorum bağlantısı
Bekir Diri 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Çok güzel olmuş,bende f21 almayı düşünüyorum ama nerden alcam bilmiyorum,nerden aldınız beyler ve nekadara aldınız ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Şimşek 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 (düzenlendi) direksiyon 10 numara olmuş,nerede yaptırdınız? 21 Ağustos 2013 tarihinde Murat Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Çok güzel olmuş,bende f21 almayı düşünüyorum ama nerden alcam bilmiyorum,nerden aldınız beyler ve nekadara aldınız ? Teşekkürler, sanırım özdilek'ten almıştım tam hatırlamıyorum. Hepsiburada'da bulabilirsiniz, fiyatı 21 -TL civarı sanırım. direksiyon 10 numara olmuş,nerede yaptırdınız? Sakarya'da sanayide bir döşemeci abiye yaptırdım hocam. Yorum bağlantısı
Emrah Eker 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Merhabalar; Aracın modifiye işlemine içinden başladık, yavaş yavaş dış görünüşüne'de müdahale edeceğiz. (Deri vites körüğü Ayhan ŞENTÜRK'ten temin edildi. Ayhan beye teşekkürler.) Direksiyon'suz halimiz. Direksiyonun bitmiş hali Vites ışık patlamasına maruz kalmış biraz. Sizlere sormak istediğim bir şey var, direksiyon biraz mat kaldı elimde aşağıdaki F21 wax'tan var acaba bunu direksiyona uygulasam elde kayma falan yapar mı sağlıklı parlar mı ? Teşekkürler. bu vitesi körügünü nasıl alabilirim vrmı adres satın alacagımız Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 direksiyonun kılıfını ne kadara ve nereden temin ettiniz ? Ben de değiştirmeyi düşünüyorum uygun fiyata bulabilirsem Yorum bağlantısı
Mert İsmail Uçar 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 bu vitesi körügünü nasıl alabilirim vrmı adres satın alacagımız Sitedeki üyemiz Ayhan ŞENTÜRK'ten temin edebilirsiniz. direksiyonun kılıfını ne kadara ve nereden temin ettiniz ? Ben de değiştirmeyi düşünüyorum uygun fiyata bulabilirsem Direksiyon simidi'ni sanayide bir deri kaplamacı'da 120 tl civarında bir fiyata yaptırdım. Yorum bağlantısı
Mustafa Turhan 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Emeğine sağlık güzel olmuş güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Çok güzel olmuş özellikle direksiyon.Ayrıca vites topuzunuda değiştirirseniz daha güzel olur. 1 Yorum bağlantısı
Melih Alev 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 Güzel olmuş ancak mat kalmış direksiyon kullanılınca belki parlama yapar diye düşünüyorum güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts