Turan Ballıkaya 24 Mayıs 2009 Paylaş 24 Mayıs 2009 Merhaba.. Aracımda immobilizer ve içeriden bagaj açma butonu varmı merak ediyorum.. Koymuş olduğum resimde işaretli noktada araç kapalıyken yanıp sönen bir kırmızı ışık var immobilizer ışığımıdır acaba.. 2000 Fiesta Fun 1.4i HB Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Turan Ballıkaya 25 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2009 Yaşar Demirci yazdı: evet içten bagaj açma butonu mevcutmudur peki ?? bagajda düğmede yok anahtar ile açılıyor ve araç çalışır durumda iken bagajda iş olduğunda zorlaştırıyor durumu biraz :lol2: Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 Evet fiestaların kronık sorunu bagaj açma konusu aracınızda içerden bagaj açma butonu yok sadece araba calışmazken acılıyor. Turan bey kendınızı tanısma bolumunde tanıtmamıssınız galiba? Yorum bağlantısı
Alper Özden 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 Turan Ballıkaya yazdı: içten bagaj açma butonu mevcutmudur peki ??bagajda düğmede yok anahtar ile açılıyor ve araç çalışır durumda iken bagajda iş olduğunda zorlaştırıyor durumu biraz http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...173250&st=0 Yorum bağlantısı
Turan Ballıkaya 25 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2009 Yunus Gökhan Ay yazdı: Evet fiestaların kronık sorunu bagaj açma konusu aracınızda içerden bagaj açma butonu yok sadece araba calışmazken acılıyor.Turan bey kendınızı tanısma bolumunde tanıtmamıssınız galiba? evet o butonun olmaması kötü olmuş ozamanlarmı yoktu bilerekmi konulmadı merak ettim Ford kaçırmaz böyle şeyleri evet tanıtmamıştım ziyaret ettik arabamla orayıda Alper Özden yazdı: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...173250&st=0 Abi güzel yapmışsınız gerçekten paylaşmak içinde emek harcamışsın bayağı elinize sağlık.. Neyse benimde ilk arabam herşeyin 4-4 lük olmasına lüzum yok bu bile beklentilerimin üstünde oldukça daha fazlası ileriki Fordlarda inşallah Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 Bende daha yeni farkettim Kpılar kitliyken bagaj açma butonu bagajı açmıyo içerden Yorum bağlantısı
Turan Ballıkaya 25 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2009 Yiğitcan Coşar yazdı: Bende daha yeni farkettim Kpılar kitliyken bagaj açma butonu bagajı açmıyo içerden bizimki hiç açmıyor usta Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 (düzenlendi) Sen Modifiye bölümüne gir orda bi konu aç o işine de bi çözüm bulunur merak etme Bu forumda neler yapıldı... Mesela Hız sabitleyici olmayan arabaya hız sabitleyici vs vs Sana bagaj açma düğmesi de yapılır merak etme 25 Mayıs 2009 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turan Ballıkaya 26 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2009 Yiğitcan Coşar yazdı: Sen Modifiye bölümüne gir orda bi konu aç o işine de bi çözüm bulunur merak etme Bu forumda neler yapıldı... Mesela Hız sabitleyici olmayan arabaya hız sabitleyici vs vs Sana bagaj açma düğmesi de yapılır merak etme oo iyi çalışmalar oluyo anlaşılan sitede.. Bagajı içeriden açmak için gerekli montajı Alper Özden abimiz kral bi şekilde anlatmış zaten.. Ama şuan düşünmüyorum mevcut olsaydı iyi olurdu da ileride bakıcaz artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts