İçeriğe Yönlendir

Ford Festiva ''white Fox ''

Onur Aytekin

Recommended Posts

Onur Aytekin
(düzenlendi)
Bu kadar temiz kim kullanmış ise eline sağlık, teybin ekranı bile sağlam. Koni amortisör ile araç yere yaklaşmaz, yol tutuşu iyileşir, yay değişerek yere yakınlaşır.

Arabanın üzeirndeki yayaları kesipmi alçaltmak sağlıklı olur yoksa bildiğiniz alçak yay varmı? Gerçi böyle bi işlem yapmaya kalktığımda arabaya jantta takmam gerekicek bunu için latik ve jantları 13 inc e yükseltmeliyim biraz karmaşık bi proje kafamdaki, ayrıca masraflı :rolleyes:

tarihinde Onur Aytekin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

kesme yok kesme yok yayları kesmeyin hiç sağlıklı değil :omlet:

Yorum bağlantısı
Onur Aytekin
(düzenlendi)

Ozaman performans ayarlı kısa yay tatkmam gerekicek kaç cm alçaltmak istersem sanırım :omlet:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yay kestirmek yapılacak en kötü işkence ve teknik yanlış. Daha önce bir Festivaya yaptığımız ve iyi sonuç aldığımız reçete (hem de ucuz)

1. Amortisörler söküldü ve %25 sertleştirilip takıldı

2. Lasitk ve jantlar 185/60/13 yapıldı.

Alınan sonuç , harcanan paraya göre oldukça tatminkar olmuştu.

Yorum bağlantısı
Onur Aytekin
Yay kestirmek yapılacak en kötü işkence ve teknik yanlış. Daha önce bir Festivaya yaptığımız ve iyi sonuç aldığımız reçete (hem de ucuz)

1. Amortisörler söküldü ve %25 sertleştirilip takıldı

2. Lasitk ve jantlar 185/60/13 yapıldı.

Alınan sonuç , harcanan paraya göre oldukça tatminkar olmuştu.

Teşekkür ederim Çağlar bey verdiğiniz bilgi için,düşünüp bi karara varıcam artık bi şekilde

Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı

sene 92 - 93 lerda hürriyet gazetesinden tek kupon karşılığı kazanan bir esnaf tanıdığımız vardı . gerçekten o günlerden bugünlere estetiğinden bir şey kaybetmemiş. kazasız belasız kullanmanız dileği ile

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

çok güzel ve tertemiz bir araç. oynayıpta yazık etme lütfen. otosan'ın nadir iyiliklerinden biridir türkiyeye bu araç. maşallah diyorum bu kadar tatlı olabilir. kia'ya ford sattı bunun blueprintlerini. pride o sayede doğdu.

ayy ne güzeel küçük şirin sempatik

güçlüde 85 hp az değil o ağırlığa göre

bir düzeltme yapalım. araç 85hp pek sayılmaz çünkü piyasa standardı olan Alman normlarına göre (DIN) bu motor 75-76hp. 85hp ise artık geçerliğini yitirmiş amerikan standardı veri (SAE). biri araç üzerinde diğeri ise boşta verdiği güçtür.

o eski mantıkla 115lik focuslar 130 oluyor :good1:

Yorum bağlantısı
Levent Ayhan
Arababamın diğer resimleri

pict0210o.jpg

pict0232h.jpg

pict0230d.jpg

yahu içi-dışı tertemiz bi araç.devir saati bile var... maşallah

Yorum bağlantısı
Onur Aytekin
yahu içi-dışı tertemiz bi araç.devir saati bile var... maşallah

teşekkür ederim,garaj arabası olduğu için ve benden önceki sahibide temiz kullandığı için bu kadar temiz bi durumda ayrıca bende temizlik ve bakım konusunda çok titizimdir. aracın kmsi 151.000 de

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Onur Aytekin
(düzenlendi)

Arkadaşlar Otomobilimin Resimlerini Daha önce sizlerle paylaşmıştım,kısa bi sürenin ardından aracıma ufak 2 değişiklik yaptım.

- Birincisi Xeon tip Phlips Cristal Diamond ampüller taktım. Aracın ışıklandırması çok daha güçlü ve daha net aydınlatma görüşü kazandı.

- İkincisi Otomobilime Venüs Marka Performans Silincerli Egsoz Taktım Dilediğim zaman Silincer kapağı ile sesi susturuyorum, dilediğim zaman racing modunda silincer kapağını çıkarıp, çıkan hoş ve tatlı sesi ile kullanıyorum. Otomobilime taktığım bu egsoz sayesinde performansı yaklaşık %5-10 arasında güç kazandı. İşte Yeni Çektiğim Resimler

pict00351.jpg

pict00291.jpg

pict00381.jpg

pict00281.jpg

Egsozun Sesini Videoya Çektim Alttaki linkten bakabilirsiniz.

Egsoz Sesinin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın

Motorun Resimleri

pict00341.jpg

pict0034p.jpg

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Herşey çok güzel olmuş güle güle kullanın ama

forumda büyük fontlar kullanmıyoruz :) :)

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Bu yaşta tertemiz bir araç. Güle güle kullan ama fazla oynatıp kıyma araca :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...