Onur Aytekin 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Arkadaşlar buda benim arabam 1994 model Festiva GL 1,3 85 hp arabamdan çok memnunum yaklaşık 1 ay oluyor arabayı alalı ilerleyen günlerde yenilenmiş resimleri ekliycem. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 İstanbul şehir içi için harika bir arabadır. Park etmesi kolay, içerden dışarıya bakma açısı mükemmeldir. Klima-hidrolik direksiyon var mı? Kaça aldınız acaba, motor fotosu var mı? Karbüratör ayarını-temizliğini esirgemeyin, çok şeyi değiştirir. Sadece 12 jant lastik bulması çok zordur. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Geçen yıl bende bu arabanın mavisini alacaktım. 4000 TL fiyat istemişlerdi 91 modeline. Güzel araba, parça bulunurluğu nasıldır? Bu arada aracınız hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
Onur Aytekin 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) İstanbul şehir içi için harika bir arabadır. Park etmesi kolay, içerden dışarıya bakma açısı mükemmeldir. Klima-hidrolik direksiyon var mı? Kaça aldınız acaba, motor fotosu var mı? Karbüratör ayarını-temizliğini esirgemeyin, çok şeyi değiştirir.Sadece 12 jant lastik bulması çok zordur. Araçta yarı hidrolik direksiyon var kliması bulunmamakta ama pekte sorun değil,motoru çok temiz diğer fotoğraflarını en kısa zamanda ekliycem 12 jant lastik üreten 3 lastik firması var fakat jant bulunması biraz zor. Yakıt tüketimi çok iyi şehir içi 20 kuruş yakıyor. Geçen yıl bende bu arabanın mavisini alacaktım. 4000 TL fiyat istemişlerdi 91 modeline. Güzel araba, parça bulunurluğu nasıldır?Bu arada aracınız hayırlı olsun... Teşekkür ederim parça sorunu yok tüm orjinal parçaları Aksarayda var temin ediyorum . 20 Mayıs 2009 tarihinde Onur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Bunlarda donanım olarak sadece GL mi mevcut yoksa GLS,GLX gibi donanımları da var mı? Tapmonları boyalı olanlar hangi donanım seviyesinde? Yorum bağlantısı
Onur Aytekin 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) Bunlarda donanım olarak sadece GL mi mevcut yoksa GLS,GLX gibi donanımları da var mı? Tapmonları boyalı olanlar hangi donanım seviyesinde? Model olarak GL,XL modeli olarak Türkiyede 950 Adet Festiva bulunmakta bunların Bunların 900 den fazlası GL modeli Tamponu gövde rengi olanlarda siyah tamponlu olanların donanımıyla aynı XL modelinde yalnızca klima bulunmakta. Ayrıca Tek kapılı modeli ve Turbo Modelide bulunmaktadır. 20 Mayıs 2009 tarihinde Onur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Motor parçasına Mazda olarak bakılınca bulunuyor, far-stop-cam gurubunda sıkıntı yaşanabilir. Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 arkadaşımda kia prida model bi araba var.bi ara konuştuğumuzda birçok parçasının ford festiva ile aynı olduğunu söylemişti. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Ne güzel bir araç, çok hoşuma gidiyor bu araçlar. Yorum bağlantısı
Onur Aytekin 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) arkadaşımda kia prida model bi araba var.bi ara konuştuğumuzda birçok parçasının ford festiva ile aynı olduğunu söylemişti. Evet Kia pride ile çoğu parçaları uyumlu Kia Pridenin üretimi kore üretimi, Ford Festiva'nın ki italyan. ayy ne güzeel küçük şirin sempatik güçlüde 85 hp az değil o ağırlığa göre A sınıfındaki rakip otomobilleriyle 1300 motor seçeneğinde 85 beygir güçlü motoru ve seriliği ile göz uyandırıyoo. 20 Mayıs 2009 tarihinde Onur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) O zaman bu araca benden kocaman bir Bunların otomatiği var mıydı? 20 Mayıs 2009 tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Aytekin 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) Motor parçasına Mazda olarak bakılınca bulunuyor, far-stop-cam gurubunda sıkıntı yaşanabilir. Hiçbir Sorun yok Çağlar bey Komple Far 24 TL Arka Stop Lambası 18 TL Sinayal Lambası 12 TL Cam fiyatını hiç sormadım ama oda mevcut türkiyede. O zaman bu araca benden kocaman bir Bunların otomatiği var mıydı? Teşekkürler Türkiyede çok az sayıda GL otomoatik modeli bulunmakta 20 Mayıs 2009 tarihinde Onur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Şimdi sahibinden.com a baktım. İlk baktığım araç GL otomatikmiş Yorum bağlantısı
Onur Aytekin 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 Şimdi sahibinden.com a baktım. İlk baktığım araç GL otomatikmiş Fiyatıyla gerçekten çok ucuz ve çok sağlam bi kaporta yapısı bulunmakta içi geniş olduğu için 5 Kişi rahatça sığıp yolculuk edebilmekte üstelik arkadaki diz mesafe farkındaki rahatlığı görseniz şaşırırsınız en kısa zamanda detaylı resimler ekliycem. Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Hiçbir Sorun yok Çağlar bey Komple Far 24 TL Arka Stop Lambası 18 TL Sinayal Lambası 12 TL Cam fiyatını hiç sormadım ama oda mevcut türkiyede. Bence en önemli artısı bulunabilir ve ucuz parça. Gerçekten çok iyi fiyatlar. Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Hayırlı olsun tam şehir içi arabası kazasız gunlerde kulanmak dıleyiğiyle. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 İlk çıktıklarında çok sevmiştim şehir içi tavşan gibidir, abartı hızlara çıktığını bilirim çok seridir, donanımıda zamanına göre çok güzeldi, hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Onur Aytekin 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) Arababamın diğer resimleri 20 Mayıs 2009 tarihinde Onur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Aytekin 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) Arabamın haziran ayında muaynesi var muayneyi atlattıktan sonra resimdeki örnekteki gibi arabayı alçaltmayı düşünüyorum, koni amartisör takıp bu şekilde indirsem sizce nasıl olur ?? 20 Mayıs 2009 tarihinde Onur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 her tümsekte altını vurursunuz bence böyle güzel hem çok şirin :) Yorum bağlantısı
Onur Aytekin 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) Arabamın haziran ayında muaynesi var muayneyi atlattıktan sonra resimdeki örnekteki gibi arabayı alçaltmayı düşünüyorum, koni amartisör takıp bu şekilde indirsem sizce nasıl olur ?? Tabiiki bunun kadar indirmen biraz daha yüksek bırakırım setlere karşı önlem olarak 20 Mayıs 2009 tarihinde Onur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Bu kadar temiz kim kullanmış ise eline sağlık, teybin ekranı bile sağlam. Koni amortisör ile araç yere yaklaşmaz, yol tutuşu iyileşir, yay değişerek yere yakınlaşır. Yorum bağlantısı
Mustafa Özyurt 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Hayırlı olsun,güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts