İçeriğe Yönlendir

Yeni jantım

Okan Yeşim

Recommended Posts

Toprak Ağaoğlu

bitiyorum şu jantlara. güle güle kullanın çok güsel olmuş.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık

Güzel olmuş, ama bu jantlarla araba bir suv havası alıyor, x5 gibi, hemde bayağ yaygın biraz daha farkılı alternatifler var, mesala ben bu focus rs 2009 jantlarını beğeniyorum, 15 kol 18 inch.

Yorum bağlantısı
Utku Çay

Güle güle kullanın

açıkcası çok yakışmış diyemeyeceğim ama netice de zevkler ve renkler tartışılmaz :yes:

Yorum bağlantısı
Abdullah Ardıç

evet ben de bu jantı bulmuştum...İskitlerde michelinci efeoğullarında orjinal bir takım var bundan 750 ye veriyor

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

orginal ST jantı mı yoksa oxigin diye satılanlardan mı?

Yorum bağlantısı
İsa Tuncer
Güle güle kullan güzel olmuş...

bu jantık kırılmış olduguna dair fotograf var ama yükleyemedim, dikkat et ...

Yorum bağlantısı

Güle güle kullan bende pek yakışmış diyemicem Orj St jantları olsaydı daha iyi olurdu sonuçta zevkler ve renkler tartışılmazmış :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Okan Yeşim

evet benimde bilgim var bilmiyorum suan bi sorun yok 17 inç 40 yanak lastik 1bin ytl geldi lastik sıfır

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
Sadece jantlarını mı? Ben heryerini beğeniyorum :p

Güle güle kullan Okan kardeş. Bence, orjinal ST jant sanki daha şık dururdu gibi. Fakat zevk sizin.

evet benimde bilgim var bilmiyorum suan bi sorun yok 17 inç 40 yanak lastik 1bin ytl geldi lastik sıfır

hem sefanın hem de okanın jantlarına bakarak bir soru belirdi aklımda.

sefanın st jantları ile lastikleri çok uyumlu ebatlarda görünüyor. okanınki ise sanıyorum 40 profilden ve yaysız olmasından dolayı oturmamış görsel olarak. jant gereğinden büyük görünüyor. sanıyorum yaysız bile olsa 45-50 profil lastikle daha hoş dururdu. çamurluk ile lastik arasındaki mesafe de çok fazla. gerçi bu benim zevkime göre.

peki soru şu: benim üstteki iddiam doğru mudur? yani 17" jant ile 45-50 profil lastik, yay olmadan sefanınkine "benzer" bir görünüm sağlayabilir mi? jantına göre farkeder diyeceksiniz. jantlar yeni mondeo 17" jantları. şu st ye çok benzeyenler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...