Ayhan Şentürk 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 Dizel 2.0 otomatik bi mondiyle ne performans alınabiliyor ne de yakıt ekonomisi. Araç şehiriçinde 11,5 lt nin altına düşmüyor. Üstelik 0-100ü: 12,7 sn. Dizel bence alınacaksa 1.4 alınmalı,efendi efendi kullanılmalı ki cebe faydası olsun. Büyük hacimli dizeller akıl karı değil. Bknz: Q7 V12 TDI. Sadece ekonomi yeter, getirsin götürsün isteniyorsa evet. 1.4 turbo dizel aracın torku aracı 5 kişi götürüp getirmeye rahat yeter. Biraz iyi gitsin diyorsanız 1.6 tdcı alınabilir. Vergilerde aynı. Otomobile bundan daha fazla bir dizel motor pek fazla fayda sağlamaz. Yüksek hacimli dizel enerjisini kendini çalıştırmakla harcar. Torku yüksektir ama ihtiyacımızdan fazladır. Oda benimize zarar. Uzun yol yapıyorsanız, yüksek hızlarda otobanda kullanıyorsanız 2.0 sizi yüksek hızda ekonomik götürür. O yolda 1.4 kullanmak motorun ömrünü kısaltır. 1.4 dizelin kullanıldığı yerdede 2.0 dizel kullanmak cebinize zarar verir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 Zamanında bana da 1.8 focus yok senin araba dizeldir veya 1.6 dır diyorlardı diyorum yav ne dizeli sağır mıyım ben ee bende ilk dizel sandıydım hatta bu ne enteresan donanım dediydim türkiyede vardı da biz mi görmedik dediydim sonra doğrusunu öğrendiydim Yorum bağlantısı
Guest Yakup 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 bak otomotiv'ci insan ayrı bir yorum yapar...işte bu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 o ingiltere....İngilterede Manyak ford satışını olduğunu biliyormusun?doğrudur..ama alamıyorsam olsa neolur? YOK olur Yorum bağlantısı
Onur Gündüz 11 Temmuz 2009 Paylaş 11 Temmuz 2009 Hayırlı olsun param olsa typeR'a tercıh ederim bunu hayırlı olsun ST niz.. Mert bende sana katılıyorum :lol2: typeR ep3 Yorum bağlantısı
Halit Er 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 aracın çok güzel kazasız belasız kullan sol şeridin açıkolsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts