Çağatay Demir 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 güle güle kullanın çok güzel maşallah.. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 Spoilerlar farklı görünüyor. 5 kapı ST ile normal focus spoilerı aynı sanırım. Sadece ST olanda boyanmış. Mesela İngiltere'de van olmayan tek kapı fiestalar var. Orjinal koltuklu ve motorları 1.4i, 16i veya dizel. Türkiyede bu seçenek yok. Bu tek kapı spor Fiesta'larda spoiler var ama ST spoiler değil, biraz daha küçük. Tamponlar bildiğimiz Cool tamponu. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 pff Spoilere ne bakıyonuz ? Motoru yeter. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 Spoilerlar farklı görünüyor. 5 kapı ST ile normal focus spoilerı aynı sanırım. Sadece ST olanda boyanmış. Mesela İngiltere'de van olmayan tek kapı fiestalar var. Orjinal koltuklu ve motorları 1.4i, 16i veya dizel. Türkiyede bu seçenek yok. Bu tek kapı spor Fiesta'larda spoiler var ama ST spoiler değil, biraz daha küçük. Tamponlar bildiğimiz Cool tamponu. Bu arabalar hiç kirlenmiyormu orada; hepsi tertemiz Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 pff Spoilere ne bakıyonuz ?Motoru yeter. helal olsun bilgehan güzel sölemişin :)motoru yeter spoyler olsa ne olmasa ne Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 helal olsun bilgehan güzel sölemişin :)motoru yeter spoyler olsa ne olmasa ne teşekkür ederim abicim.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 Almanya da 20 gün araba kullandım, ön camı bile silme ihtiyacım olmadı,arabayı sıkıntıdan yıkamıştım. Cilaya bile gerek yok, havadan asit yağmıyor. Mantar gibi inşaat ta hiç görmedim. Çamuru da Spa larda banyo niyetine kullanıyorlar... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 İzninizle bir yorumda bulunmak istiyorum; Ortalıkta toz yok ki kirlensin. Zemin ya asfalt, ya parke taşı ya da çimen. 4. bir seçenek yok. Zaten kaldırım taşlarının döşenmesindeki işçilik kalitesini fotoğraftan anlayabilirsiniz. Üstelik bu kalite, en güneyden en kuzeye, en doğudan en batıya koskoca adada hep aynı. İngiltere'de birbuçuk sene boyunca tertemiz giydiğim beyaz bir spor ayakkabı, Türkiye'ye dönüşümün 1. ayında toza toprağa bulanmıştı. Güzel ülkem işte Oturduğum muhitte bir ara yolları yenilediler. Pencereden işçileri seyrettim. Öyle bir asfalt döktüler, öyle bir parke taşı döşediler ki, banyomuzdaki fayansların bile aynı işçilik kalitesiyle döşendiğinden şüpheliyim. Almanya da 20 gün araba kullandım, ön camı bile silme ihtiyacım olmadı,arabayı sıkıntıdan yıkamıştım. Cilaya bile gerek yok, havadan asit yağmıyor. Mantar gibi inşaat ta hiç görmedim. Çamuru da Spa larda banyo niyetine kullanıyorlar... E yerleşin avrupaya, ne işiniz var ki tü kaka Türkiyede ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 Çamursuz yola yol demem, memleketimde olmadıkça Çok net hatırlıyorum, inşaat alanlarından çıkan kamyonların yıkanması ile ilgili bir yaptırım vardı, kimbilir hangi rafta tozlanıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Susuz 17 Mayıs 2009 Paylaş 17 Mayıs 2009 Hayırlı uğurlu olsun aracınız gerçekten güzel bi alet Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 murat abi aman gözünü seveyim ben naapcem??ayrıca yaş çok sorun değil üye olurken 18-19 yazılır olur biter resimide internette bulunur sorun değil((ben yapmam )) iyi örnekle kötü örnek ayrılmalı bence. yöneticimiz daha iyi bilir. ufuk gördüğüm kadarıyla forumdaki 18 altı yaştaki en iyi örneklerden biri. Spoilerlar farklı görünüyor. 5 kapı ST ile normal focus spoilerı aynı sanırım. Sadece ST olanda boyanmış. Mesela İngiltere'de van olmayan tek kapı fiestalar var. Orjinal koltuklu ve motorları 1.4i, 16i veya dizel. Türkiyede bu seçenek yok. Bu tek kapı spor Fiesta'larda spoiler var ama ST spoiler değil, biraz daha küçük. Tamponlar bildiğimiz Cool tamponu. ayhan biraz ilgisiz olacak ama sen ya sürekli tek tip poz veriyorsun ya da bu fotoğraflar photoshop. dikkat ettim avatardaki pozunu bu resme oturtsalar aynı şekilde görünürsün Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 18 Mayıs 2009 Paylaş 18 Mayıs 2009 E yerleşin avrupaya, ne işiniz var ki tü kaka Türkiyede ? iyisiyle, kötüsüyle hepimizin memleketi değil mi cihan? belediyenin ya da yönetimin hatasını, vatana maletmiyor kimse. sen de 3 günde bir yıkama parası vermekten mutluluk duymuyorsundur eminim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Ekledim, bu daha net sanırım.Teşekkür ederim, ama benzettiniz sanırım, bende gördüm fümeydi o araç. http://www.sahibinden.com/60_000_km_2007_m...pXQQdisplayitem Rakam olarak alt limitiniz nedir acaba? Garanti ne zaman bitiyor? Yorum bağlantısı
Burhan Öztunç 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 Teşekkür ederim. Sonunda karar verdim, bir mondeo almak için. Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 iyi örnekle kötü örnek ayrılmalı bence. yöneticimiz daha iyi bilir.ufuk gördüğüm kadarıyla forumdaki 18 altı yaştaki en iyi örneklerden biri. ayhan biraz ilgisiz olacak ama sen ya sürekli tek tip poz veriyorsun ya da bu fotoğraflar photoshop. dikkat ettim avatardaki pozunu bu resme oturtsalar aynı şekilde görünürsün Ayhan,yabancı bir ülkeye gittiğinde ne olur ne olmaz diyerek gölgesini gizleyebilen bir kardeşimiz sanırım.Yada ben yeterince yaşlandım. :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 http://www.sahibinden.com/60_000_km_2007_m...pXQQdisplayitemRakam olarak alt limitiniz nedir acaba? Garanti ne zaman bitiyor? Dedim sana... O tırt 1,6 motor o kasayı yürütmez dedim.. Dinlemedin Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Teşekkür ederim.Sonunda karar verdim, bir mondeo almak için. Abi başta çok istekli oluyorsun arabayı almaya araba seni büyülüyor. Ama sonra pişman olabilirsin benden demesi. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 kesinlikle katılmıyorum. son derece mükemmel bir 1.6 motor. o kasaya da yetiyor. performans beklentisi olmamalı. ilk çıktığında bir süre kullandığım bir araçtı. halen teslimi yılan hikayesine dönen focusun üstüne 10 liram daha olsaydı (ki mümkün değil) almayı çok isterdim. hayallerimde kalmıştır. o sürüş bambaşkadır. pamukkale yolunu bilen bilir. yılan değil helezon. o esp yi devreye sokmak için uçmuştuk neredeyse. hatun iki saat laf etti gerçi sonra şimdiden hayırlı olsun. yalnız ST nasıl satılır anlamıyorum. kıyılır mı o araca? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 kesinlikle katılmıyorum. son derece mükemmel bir 1.6 motor. o kasaya da yetiyor. performans beklentisi olmamalı. ilk çıktığında bir süre kullandığım bir araçtı. halen teslimi yılan hikayesine dönen focusun üstüne 10 liram daha olsaydı (ki mümkün değil) almayı çok isterdim. hayallerimde kalmıştır. o sürüş bambaşkadır.pamukkale yolunu bilen bilir. yılan değil helezon. o esp yi devreye sokmak için uçmuştuk neredeyse. hatun iki saat laf etti gerçi sonra şimdiden hayırlı olsun. yalnız ST nasıl satılır anlamıyorum. kıyılır mı o araca? bana 1 yıl bindiğim aracımı anlatıyorsunuz ? o araba o 1.6 motor ile hiç biryere varamaz.... Yorum bağlantısı
Guest Yakup 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 bana 1 yıl bindiğim aracımı anlatıyorsunuz ?o araba o 1.6 motor ile hiç biryere varamaz.... doğru zaten ford geri çağırıyor 1.6 mondileri, gitmiyor diye çok şikayet gitmiş....ama çok satmış. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) doğru zaten ford geri çağırıyor 1.6 mondileri, gitmiyor diye çok şikayet gitmiş....ama çok satmış. millet 15 dk test ediyor iyi yeter bu motor diyor. Sonrada bi bakıyor 9.0 - 10 lt yakıyor araba yokuşlarda bayılıyor. Bence ülkemize 1.8 TDCI si gelecekti . 20 Mayıs 2009 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Yakup 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 millet 15 dk test ediyor iyi yeter bu motor diyor. Sonrada bi bakıyor 9.0 - 10 lt yakıyor araba yokuşlarda bayılıyor. Bence ülkemize 1.8 TDCI si gelecekti . Bak abicim 1.5 tonluk araç bu alanlar aptal değil ki...1200 kg focus bile 8.7 yakıyor. herkes anlar ve ona göre alır zaten.. Performs konusu farklı bir konu ! herkesin beklentisi farklıdır...Sana yetmeyebilir ama bazılarına yetiyor..ki fazlasıyla..ok. ayrıca 1.8 tdci mondi yok. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 iyi örnekle kötü örnek ayrılmalı bence. yöneticimiz daha iyi bilir.ufuk gördüğüm kadarıyla forumdaki 18 altı yaştaki en iyi örneklerden biri. ayhan biraz ilgisiz olacak ama sen ya sürekli tek tip poz veriyorsun ya da bu fotoğraflar photoshop. dikkat ettim avatardaki pozunu bu resme oturtsalar aynı şekilde görünürsün Pozlar alışkanlık. Üzerimdede aynı yağmurluk olunca aynı gibi gözüküyor. Ayhan,yabancı bir ülkeye gittiğinde ne olur ne olmaz diyerek gölgesini gizleyebilen bir kardeşimiz sanırım.Yada ben yeterince yaşlandım. İngiltere'de hava genelde kapalıdır. İnsanların kendi gölgelerini görmeleri zor. Sadece arac altlarında vs karartı şeklinde oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts