Abdullah Ardıç 11 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2009 sizce bu jant mı yoksa titanyum orj jantı mı güzel? Mustafa Bey, Titanium jantta güzel duruyor hatta asıl titanium jantını almaya gitmiştim mondeo jantı aldım. Nasıl mı oldu! Ben asıl orjinal RS Jant'ı arıyordum. Bulamayınca ona en yakın benzeyen mondeo jantı vardı. Mondeo jantını da hurdacılar dahil aradım bulamadım. Bir yerde orjinal titanium jant vardı onu almaya gittim bu jantlarda lastikleri beraber üzerinde daha bir iki gün olmuş geleli hemen aldım taktırdım. Kısmet!! Hayırlısı olsun. Jantlara baktıkça iyice ısındım, içime sindi. Lastik+Jant toplam 750 ye aldım. Lastikler 7000 de çıkma neredeyse sıfır gibi Pirelli p6000. Gerçi Lastikleri kullandıktan sonra değiştireceğim. Arabamın öncesinde 15" kar lastikli kapaklı demir jant vardı. Onlar duruyor Kutlayan arkadaşlara teşekkürler tekrar daha iyisi sizlerin olsun diliyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 11 Mayıs 2009 Paylaş 11 Mayıs 2009 bende bugün orj st jantı buldum.ama 16" çok yakında blue angel gelecek sizlerle paylaşırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Özyurt 11 Mayıs 2009 Paylaş 11 Mayıs 2009 Maşallah... Tekeriniz düz bassın... Yorum bağlantısı
Sadullah Gündüz 12 Mayıs 2009 Paylaş 12 Mayıs 2009 bende bugün orj st jantı buldum.ama 16" çok yakında blue angel gelecek sizlerle paylaşırım. st jantları18inc oluyor bildigim kadarıyla replica912 modeli olmasın bendebakmistım ama ellerinde yoktu takım ı645lıraydıve sıfırdı siz kaca buldunuz Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 12 Mayıs 2009 Paylaş 12 Mayıs 2009 Jantlarda Focusta çok güzel ama sis farı diye bağırıyo garibim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 hayırlı olsun yeni arabanız iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Recommended Posts