İçeriğe Yönlendir

Samsung NV40

Ayhan Onaran

Recommended Posts

Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Arkadaşlar çok abartı rakamlarda değil 250-300 lira aralığında bir fotoğraf makinesi almak istiyorum.Öyle günlük amaçlı kullanılacak bir makine.Ama yinede olmuşken bu fiyata performansı en iyisi olsun istiyorum.Marka takıntım yok.Ama samsung dizaynını seviyorum.Görüş veya önerilerinizi esirgemezseniz iyi olur :) Forumda birçok fotoğraf çeken arkadaşımız var fikirlerini ne yönde acaba?Aşağıdaki makine güzel bişeye benziyor ancak kalem pil değilde batarya ile çalışıyormuş.Bu ilerde nasıl bir sorun çıkartır.Kalem pil daha mı iyi olur?Neticede zorda kalınca şarj derdi olmaz al bir büfeden tak gitsin :D

http://www.hepsiburada.com/samsung-nv40-10...oductid=bd93521

Not : Şimdi biraz araştırdım bu makineye revize olmuş(Tamir görmüş )diyenler var.Hepsiburada bu yüzden çok ucuza satıyormuş.Hatta birisi bana gelen makinede vidalar deforme olmuştu demiş.Sizce gerçeklik payı olabilir mi?Piyasaya göre %27 ucuz satılıyor..

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Canon ya da Nikon al demişti bana bir arkadaş. İşlemcisi, hızı filan çok daha iyiymiş.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Canon değilde nikonu banada söyleyenler oldu ama bu fiyat aralığında bu özelliklere yakın bişey bulamadım..

Yorum bağlantısı
İsmet Oruç
(düzenlendi)

Canon ya da Nikon al demişti bana bir arkadaş. İşlemcisi, hızı filan çok daha iyiymiş

+1907

tarihinde ?smet Oru tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Yaparoğlu

ben aldım daha perşembe günü elime geçti gerçekten güzel makine tavsiye ederim hepsiburada.com dan 8gb hafıza kartı 1 yıl kasko 330 lira ya mal oldu alınır bence hatta bu paraya en iyisi diyebilirim..

çektiğim bazı fotolar;

benim masam :D

sdc10014.jpg

ofis ;

sdc10110.jpg

ofis dışı ;

sdc10114x.jpg

aslında daha büyük halini görmelisin fikir edinmen için paylaştım..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arkadaşlar iyide 250- 300 liraya canon veya nikon önerileriniz var mı? Ben birazcık bulamadım da.. :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

İyi ozaman nikon veya canon olmayacak...Zaten ben samsungun bu modelini soruyorum fiyatı epey uygun geldi.Arkadaş almış güzel diyor.Başka bilen duyan varmı acaba?8 Gb lik hafıza kartıda aldık mı bu iş olur gibi..

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir

Arkadaşımda var bu makinadan çok memnun. Tavsiye ederim bende..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

İyi yorumlar olumlu şekilde gidiyor bakalım..Yarına kadar sonuç belli olur :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Eğer acelen yoksa, Amerika'da filan bir tanıdığın ve getirtme imkanın varsa internetten (Mesela Amazon, B&H Photo vs gibi) al derim.

Ödemesini buradan kredi kartınla sen yaparsın, arkadaşın da getirir.

Ben de iki gün önce yeni makina aldım. Panasonic Lumix DMC-TZ5S. 228 USD'a maloldu.

Amazon'dan aldım, haftaya kardeşim getiriyor inşallah.

Canonlar Nikonlar filan da oldukça güzel fiyatlara.

Ben yakınlarda gitseydim yapardım bir güzellik sana ama 4-5 ay sonra filan gideceğim.

Benim yurtdışı gibi bir şansım yok maalesef..Şimdi aklıma düştü ya artık 3-5 gün içinde almam lazım yoksa çatlarım :D İlginiz için teşekkürler.Aldığınız makinede güzel bişeye benziyor.Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Tolga Atasagun

Bende aynı cihazı alacaktım hiç olumsuz haber duymadım hatta yakın bi arkadasımda var o da çok memnun..

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Ayhan compact alacaksan nikon alma bence. Samsung hiç alma. Canon A580 diye bir model var, işini fazlasıyla görecektir. 300TL civarı o da.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Evet canon A580 yıllar önce almak istediğim bir modeldi.Şimdi de gündeme getirdim ama bu saatten sonra bu alınmaz diyenler oldu.Çok kaba kaldı yeni modellere göre.Ama hakkında bir çok test yazısı okumuştum iyi bir makine.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

şirkete aldım NV40'ı, şansa lens kapağı problemli çıktı. hemen geri gönderdim, sıfırı ile değiştirip bana geri yollayacaklar.

distrübitörü KONT bilgisayar. Çok büyük bir firma. Garanti, servis açısından problem yaşamazsınız.

resim kalitesi, kaydetme hızı ve flaşı çok güzel. bir çok mod desteği var. 15dk kadar inceledim ama benden olumlu puan aldı.

Yorum bağlantısı
Yıldırım Koçak

bence casıo derim bir resmin boyutu nerdeyse 5 mb . ben çok memnunum. almadan önce görüntülerine bir bak derim.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arkadaşlar bugün siparişi verdim bakalım.Hayırlısı olur inşallah.Eşimde beğendi tasarım olarak bende alayım dedim.Yanında birde 8g lik hafıza kartı aldım. Toplamda 303 TL ve peşin fiyatına 6 taksitle halletmiş oldum.Almak isteyenler olursa kampanya bitmeden alsınlar.Gerçekten fiyatı piyasaya göre çok iyi.

Yorum bağlantısı
Murat Dere
fotoğrafçılar 10 a ayrılır.

canoncular

nikoncular

insanlar üçe ayrılır: sayı saymayı bilenler, sayı saymayı bilmeyenler.

Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G
Arkadaşlar bugün siparişi verdim bakalım.Hayırlısı olur inşallah.Eşimde beğendi tasarım olarak bende alayım dedim.Yanında birde 8g lik hafıza kartı aldım. Toplamda 303 TL ve peşin fiyatına 6 taksitle halletmiş oldum.Almak isteyenler olursa kampanya bitmeden alsınlar.Gerçekten fiyatı piyasaya göre çok iyi.

geç kalmışım. bende kodak easyshare v803 almıştım. ödüllü bir marka.2008 de ödül almıştı. onu tavsiye edecektim.tek tavsiyem. makine ile resim çekerken arka arkaya bastığınızda hızlı olarak çekiyor mu. eğer öyle ise makina güzelmiş. bana da biri tavsiye etmişti. kendi makinam ile bir samsung karşılaştırmıştım. samsung modelini hatılarmıyorum. bu dediğim olayı kendim gördim.

Yorum bağlantısı
Vedat Orhan
insanlar üçe ayrılır: sayı saymayı bilenler, sayı saymayı bilmeyenler.

Bizim bir hocanın algoritması:

İnsanlar 2ye ayrilir: doktorlar ve diğerleri

Doktorlar 2 ye ayrilir: cerrahlar ve diğerleri

Cerrahlar 2 ye ayrilir genel cerrahlar ve diğerleri

Genel cerrahlarda ikiye ayrilir: Ben ve diğerleri!

Yorum bağlantısı
Yasin Yaparoğlu
(düzenlendi)

nv40 yakın çekim modu ile çektiğim çiçek resimleri ve manzara moduyla çektiğim bazı manzara bi de ford moduyla çektiğim ford var :D

sdc10205k.jpg

sdc10216.jpg

sdc10281pmo.jpg

sdc10283z.jpg

sdc10261.jpg

sdc10291.jpg

sdc10292.jpg

fotoğraflar izmir'in ödemiş ilçesine bağlı gölcük yaylasında çekilmiştir..

tarihinde Yasin Yaparo?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağatay Demir

Ford modunda arıza var heralde.. Land Rover daha net çıkmış ford a göre :D:D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...