İçeriğe Yönlendir

Boya Koruma, Cila Ve Temizlik Ürünleri( 3 M, Ziebart , Sonax..vs )

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Ercan Gül

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende arabama boya koruma yaptırmak istiyorum Ankara için bir tavsiyeniz varmı cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Oğuzhan abi,

Ben Can abi'nin dediği yere yaptırdım sadece 120 tl karşılığında tamamen Meguiar'S ürünleri ile.. Benim arabanın boyası çok kötü durumdaydı 2006 yılından beri hiçbir uygulama görmemiş ve insafsız kişilerce hunharca boyanmıştı çoğu yeri mattı arabanın.. Uygulamadan sonra çok çok güzel oldu.. Tavsiye ederim.. Sadece bir esnaf olarak değil insanlık olarakta çok iyi kişiler böyle olmasalar ben onlara hiç iş götürmezdim ve tanıdığım 4 araba orada pasta cila boya koruma ve iç kuaför gördü hepsi çok memnun..

Uygulamadan sonra bir video çektim paylaşmak isterim..

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

Oğuzhan abi,

Ben Can abi'nin dediği yere yaptırdım sadece 120 tl karşılığında tamamen Meguiar'S ürünleri ile.. Benim arabanın boyası çok kötü durumdaydı 2006 yılından beri hiçbir uygulama görmemiş ve insafsız kişilerce hunharca boyanmıştı çoğu yeri mattı arabanın.. Uygulamadan sonra çok çok güzel oldu.. Tavsiye ederim.. Sadece bir esnaf olarak değil insanlık olarakta çok iyi kişiler böyle olmasalar ben onlara hiç iş götürmezdim ve tanıdığım 4 araba orada pasta cila boya koruma ve iç kuaför gördü hepsi çok memnun..

Uygulamadan sonra bir video çektim paylaşmak isterim..

Yusuf çok sağolasın.

Ben Can bey cevap yazdıktan hemen sonra pazar günü gidip arkadaşlarla tanıştım. Uygulamadan önce hem tanışmış olduk hem de araba dıştan bir güzel yıkandı.

En kısa zamanda gidecem uygulama için. Maaş farklarımız yatsın onu bekliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

fabrika mumu nedir?

Arabayı sıfır aldığımızda bizimkininde kaput altında kapı içlerinve vs birçok yerinde mum kalıntıları vardı. Sanırım nakliye sırasında dış etkenlerden (asit yağmuru, tuzlu deniz suyu vb) etkilenmemesi için mumluyorlar. Bir videoda görmüştüm. Arabayı komple mum ile kaplıyorlar. Gideceği yere vardığında sıcak fırına sokuyorlardı ve mum akıp gidiyordu.. Bizim fordları tek tek mumlayıp fırına sokacaklarını sanmıyorum ama arabamda epey mum kalıntısı vardı.

Yorum bağlantısı
Aykut Sağbazar

aracım kırmızı renkte pasta cila yaptırmayı düşünüyordum tekzende satılan bi ürün aldım ürün nigrin nanotec cila olarak geçiyor yıkamadan sonra elle de uygulanabiliyor arabanın rengine göre kırmızı renkte ...bu üründen daha önce kullanan oldumu pasta cila yaptırmadan bu ürünü arabaya uygulasak nasıl olur alalı 7 ay fln oldu bozulacak :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

aracım kırmızı renkte pasta cila yaptırmayı düşünüyordum tekzende satılan bi ürün aldım ürün nigrin nanotec cila olarak geçiyor yıkamadan sonra elle de uygulanabiliyor arabanın rengine göre kırmızı renkte ...bu üründen daha önce kullanan oldumu pasta cila yaptırmadan bu ürünü arabaya uygulasak nasıl olur alalı 7 ay fln oldu bozulacak :D

Hocam biz genellikle sonax hızlı ( ıslak) cila kullanıyoruz pratik uygulama için. Şahsen rengi olan yada sürdüğünüz yerde renk oluşturan bir ürün kullanmazdım ;)

Yorum bağlantısı
Aykut Sağbazar

Hocam biz genellikle sonax hızlı ( ıslak) cila kullanıyoruz pratik uygulama için. Şahsen rengi olan yada sürdüğünüz yerde renk oluşturan bir ürün kullanmazdım ;)

peki dostum önce pasta sonra cilamı yoksa direk cila yeterlimi ....pasta boyayı inceltiyormuş zarar verirmi boyaya

bu arada benim dediğim ürünle ilgili video var etkili bişey gibi geldi pastaya ihtiyac olmuyomuş sanırım

http://izlesek.me/izle.php?w=7_GLPNfKcG8

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

peki dostum önce pasta sonra cilamı yoksa direk cila yeterlimi ....pasta boyayı inceltiyormuş zarar verirmi boyaya

bu arada benim dediğim ürünle ilgili video var etkili bişey gibi geldi pastaya ihtiyac olmuyomuş sanırım

http://izlesek.me/iz...p?w=7_GLPNfKcG8

Aracınızın buna ihtiyacı var ise

1) kil uygulaması 2) pasta 3) hare giderici 4) cila 5) boya koruma ;)

Yorum bağlantısı
Aykut Sağbazar

Aracınızın buna ihtiyacı var ise

1) kil uygulaması 2) pasta 3) hare giderici 4) cila 5) boya koruma ;)

bu kil uygulaması hare giderici nedir kaputta nokta nokta taşlardan dolayı boya cıkmış bunlara faydası olurmu kil uygulamasının ...bugün bi yerle konustum meguiars ve 3m marka kullanıyoruz iç detaylı temizlik vinil koruma dışa pasta cila kaput koruma filmi motor koruma hepsini 350 ye yaparım dedi nasıl fiyat sizce benim yapma şansım yok maalesef...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

bu kil uygulaması hare giderici nedir kaputta nokta nokta taşlardan dolayı boya cıkmış bunlara faydası olurmu kil uygulamasının ...bugün bi yerle konustum meguiars ve 3m marka kullanıyoruz iç detaylı temizlik vinil koruma dışa pasta cila kaput koruma filmi motor koruma hepsini 350 ye yaparım dedi nasıl fiyat sizce benim yapma şansım yok maalesef...

rakam uygun bence yaptırın

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kil uygulamasının kaputtaki taş izlerine faydası olmaz. kaporta üzerine zamanla birikip orda katman oluşturan; toz, yağ, vs gibi artıkları çıkarıp aracın kaportasını pamuksu bir yüzeye dönüştüren bir uygulama. yanlız, kilden sonra muhakkak cila atılmasını gerekli görüyor bu işlerle uğraşanlar.

Denedim bizzat ve çok farkettiini söyleyebilirim.

Yorum bağlantısı
Aykut Sağbazar

taş izleri için rötuş yapacak kaputa sonra filmle kaplayacak ...amerikan dedi cıkarmakta sorun olmazmış boyayı söküp almazmış şeffaf ince bişi kendi arabasına yapmış güzel olmuş ...aklıma bişi takıldı pasta yapmıcam yeni boya görmüş araçlara yapılıyomuş peki pasta olmadan cila nasıl durur arabada maguiars ürünleriyle gececekmiş boyanın üzerinden üzerine cila onun üzerinede koruma yapacakmış rengi 1 2 ton açılır dedi acaba mevcut boyayı mı dagıtacak araca anlamadım niye açılıyo aracın rengi ...maguiarsın ürünleri nasıldır acaba arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Eskişehir'de meguaris boya koruma için 200 TL dedi, sizce fiyat nasıl?

Araba gündüz hep güneş altında kalıyor, birde üstüne siyah renk.

Autoking 150 TL dedi ama gönlüm meguaristen yana, Ziebart abartmış 499 TL dedi, bende hadi ordan dedim :)

Meguaris te yaptırayım mı?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Zieabartın ki Diamond Gloss tur farklı bir uygulamadır

Evet önceki Cerato'ya 3 kez yaptırdım memnundum hatta en son diamond gloss + anti bakteriyel detaylı iç temizlikle beraber 399 TL ye yaptırmıştım, bu yıl sadece diamond gloss'a 499 diyince

:shok: oldum.

Yorum bağlantısı
Osman Gülten

Ön ve arka koltuklarda su lekeleri var.Koltukların kumaşı bej renkte.(sanırım kadife kumaş)Sonax döşeme temizleme köpüğünü denedim.Pek sonuç alamadım.Kosla filan işe yaramaz mı acaba ?

Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak
(düzenlendi)

ıslak mendil çıkarmıştı benimkini

tarihinde Ahmet Kıyak tarafından düzenlendi
Türkçe karakterleri kullanalım, gereksiz kısaltma yapmayalım...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Benimkini Sonax iç temizlik spreyi ile çıkartmıştım,döşemeler siyah renkte ama :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Koltuk temiz olsaydı, koltuğa dökülen su iz yapmazdı...

Koltuğu yeteri kadar temizleyebilirseniz su izi kaybolur, kirlenene kadar da damlayan yada dökülen su iz yapmaz..

Yorum bağlantısı
Aykut Sağbazar

boya koruma detaylı iç temizlik olayını ford servislerde yapıyormuş ...cuma fiyat aldım 400 tl detaylı iç temizlik ,pasta cila vinil koruma ve klima temizliğide fiyata dahilmiş ...taş izleri için rötuş istedim birde 3 mm lik bi sigara yanığım var onu kapatırız dedi ..400 tl yede 8 taksit yaparız dediler sanırım wurth kullanıyormış ...würth nasıl bir markadır sizce?

Yorum bağlantısı
Mehmet Saat
(düzenlendi)

elektrik süpürgesiyle çekebilirsiniz benimkiler o şekilde kayboluyor :) ıslak mendillede tüm koltuğu silmeniz gerekiyor başka yerde iz kalmaması için... yılda bir kere kosla ile koltukları, tavanı ve yerleri komple siliyorum güzel temizliyor :)

tarihinde Mehmet Saat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...