İçeriğe Yönlendir

Boya Koruma, Cila Ve Temizlik Ürünleri( 3 M, Ziebart , Sonax..vs )

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Akan Belen

Yukarıdaki siteden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.Ben genelde ordan almıştım ürünlerimi.Meg ürünlerinide 250 ml gibi miktarlarda almak mümkün oluyor

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Eren Alper

Arkadaşlar, Adana'da boya koruma, motor koruma ve detaylı iç temizlik yaptırabileceğimiz güvenilir bir yer önerebilirmisiniz? Malum her yer boya koruma, detaylı iç temizlik yapıyor ama hem ustanın hem de kullandığı malzemenin güvenilir olması lazım, böyle bir yer varsa önerebilirseniz çok sevinirim...

Yorum bağlantısı
Berker Çelik

Kilden sonra cila yapılmaz ise boyanızı hiç kurtarmamak üzere kaybedebilirsiz..

Alakası olmayan konulardır Ersen Bey... Kil sonrası elbette cila uygulaması yapılırsa "Koruma" anlamında katkı sağlarsınız. Kil'in vernik tabakası üzerine yapışan ve yıkama ile çıkmayan partikülleri temizlemek için kullanılır.

Kil sonrası hiçbirşey yapmazsanda olur - hiçbir sorun yaratmaz. Ama Kil yapan kişi arkasından da bir cila uygulamasını bilir sanırım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kil yapıldıktan sonra, mat bir boya kalıyor geriye ? Cilasız kil nasıl olacak :s ?

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Kil yapıldıktan sonra, mat bir boya kalıyor geriye ? Cilasız kil nasıl olacak :s ?

Kesinlikle öyle bir yüzey kalmıyor. Tertemiz bir yüzey kalıyor. Çizik oluşması vs yorumlar şehir efsanesi veya yanlış uygulama. Bir ara buluşma için istanbula gelen arkadaş olursa test için ufak bir parça kil yollayayım kendin test et. Kendim test amacıyla çeşme suyu ile daha kötü koşullarda fazla baskı ile uyguladım, projeksiyon ile kontrol ettim. Matlık veya kılçal çizik bile oluşmadı.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Bu video'da kil testi var. Oldukca fazla baskı ile uygulanmasına rağmen sorun yok.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Abdullah Maral

herkese selamlar. aracımın koltuk ve kapılardaki kumaşlarını temzilemek istiyorum.ne kullanacağımı ve nasıl uygulayacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim... saygılarımla

Yorum bağlantısı
Abdullah Maral

kirçöz kullananlar olmuş tavsiye edermisiniz...

Yorum bağlantısı
Misafir

Kirçöz nasıl bir maddedir bir fikrim yok. İçindeki kimyasalları bilmediğim için kokusu yada kumaşa vereceği zararı da düşünmek gerek.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Sonax bende çok işe yaramadı. Daha sonrasında tüm koltuklara yetmedi bile. Halı şampuanı arab sabunu çok az pril karıştırdım. Koltukları süpürdüm arkasından nemli bezle sildim. Karışımı köpürterek sadece köpüğünü sürerek bulaşık süngeri gibi bir bezle bastıra bastıra sildim. Köpüğün rengi de grimsi oluyordu. köpüğü kuru bezle sildim tekrar aynı işlemi bikaç kez uyguladım. Yazın güneşte de bırakınca arabayı ne koku ne de nem yaptı. Yapıcaksanız güneşli havada tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Havalar biraz daha ısınınca halı yıkama makinasıyla yıkansa nasıl olur acaba? En azından koltuklara birşey olmaz gibi geliyor. Ama kapılardaki kumaşlara daha hassas bir temizlik uygun olur kanımca.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın
(düzenlendi)

Kapı kumaşlarını bence ellemeyin. Öne doğru olan kısımları (iç bükey kısımlar) sarkma yapabiliyormuş. Koltuklar için Halı makinası diyenler oldu. Söküp eve çıkartıp köpürdete köpürdete yıkanlar bile oldu. Forumda konuşulmuştu. Ama tehlikeli bir şey var: su lekesi bırakabilir temizlik.

Aynı ürünü ben kapılardaki kumaş olan kısıma ve koltuklara uyguladım, gözle görülür derecede güzel sonuç aldım. Temizleyeceğiniz kumaşa sıkıp hafif ıslak bezle o bölgeyi silin, kuruduktan sonra farkı görürsünüz.

benimki çok kirliymiş demekki

tarihinde Mehmetali Bilir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akif Eren

Bence hiç dokunma derim, bu işlemi eğer aracına uzun yıllar bineceksen emin ellere teslim etmen taraftarıyım, Amatörce yapılan işlemlerin sonucu çok da iyi olmuyor.

Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar

dün koltukta kurumuş bir leke vardı uzun zaman sonunda alışmak mecburiyetinde kaldığım evde birden kosla action halı temizleme spreyini gördüm (pembe olan kutusu camsil şeklinde) aldım hemen lekeli yüzeye sıkıp birkaç saniye bekledim ve mikrofiber bezle bastırarak sildim kuruyunca sonuç mükemmel iz bile kalmamış,tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Misafir

amvay, genel temizlik ürünü, look süper, tek geçerim, arabanın içi dışı koltuk, halı, hepsinde süper sonuç, tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Halı temizleme sıvısı işe yarıyor, bunu köpürtüyorsunuz, sadece köpüğü ile temiz süngerler siliyorsunuz, ardından halı yıkama makinesi ile ıslaklık çekiliyor, Hava sıcaklığı 25 derce üstünde olursa iyi olur, sonrasında tamamen kuruması için açık kapılar ile beklenmeli

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Halı temizleme sıvısı işe yarıyor, bunu köpürtüyorsunuz, sadece köpüğü ile temiz süngerler siliyorsunuz, ardından halı yıkama makinesi ile ıslaklık çekiliyor, Hava sıcaklığı 25 derce üstünde olursa iyi olur, sonrasında tamamen kuruması için açık kapılar ile beklenmeli

+1453

Yorum bağlantısı
Cihan Kalmaz

İsteyene Amway LOC vb. temizik ürünleri sağlayabilirim. LOC tam bu iş için tatmin garantilidir. Beğenmeyen para vermesin :D

Yorum bağlantısı
Ali Binzat
(düzenlendi)

Herkese merhaba. C-MAX model aracımızın sağ ön koltuğuna çay döküldü. Bunu hiçbir leke kalmadan nasıl temizleyebiliriz ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi
FORUMDA ARAMA YAPMADAN,YENİ KONU AÇMAYINIZ...
Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar

Herkese merhaba. C-MAX model aracımızın sağ ön koltuğuna çay döküldü. Bunu hiçbir leke kalmadan nasıl temizleyebiliriz ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

cosla action halı (pembe )

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet AVCI

Merhaba arkadaşlar. Aracımı 2. el aldığım için boyasına güzel bir bakım yapmak istiyorum. belirgin bir çizik yok fakat hafif kılcal fırça izleri var. siyah olduğundan bakımın çok etklili olacağını düşünüyorum. Sırasıyla neler yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kendiniz mi yapacaksınız, daha önce hiç yaptınızı mı? ne renk

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...