Ayhan Şentürk 11 Nisan 2011 Paylaş 11 Nisan 2011 Su boncuklanması tam olması gerektiği gibi değil malesef. Siz yine bitirdikten sonra sonax kullanmaya çalışın. Hızlı cilaların etkisi çok uzun değildir. Aslında glaze waxtırlar. Ufak boşlukları doldurup parlak ve rengin daha derin gözükmesini sağlarlar. Birkaç yıkamada akıp giderler. Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Su boncuklanması tam olması gerektiği gibi değil malesef. Siz yine bitirdikten sonra sonax kullanmaya çalışın. Hızlı cilaların etkisi çok uzun değildir. Aslında glaze waxtırlar. Ufak boşlukları doldurup parlak ve rengin daha derin gözükmesini sağlarlar. Birkaç yıkamada akıp giderler. Haklısınız Ayhan Bey.. Bu cilaları her yıkamadan sonra kullanıyorum.Gerçekten faydası oluyor.. Yorum bağlantısı
Kaan Aykut 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 (düzenlendi) Öncelikle arabamız 2005 Focus2 Ghia,renkmürekkep mavi . E renk bu olunca yanlarda en ufak çiziklerde belli oluyor bir pasta cila yapabilirmiyiz filan dedikten sonra Almanya'da oturan bir tanıdığımız bize bu ürünü gönderdi. Bu ürünle hem küçük çiziklerin ortadan kaldırdığını hem cila hemde kullanılan yerlerde boya koruması yaptığını söyledi şimdi aklımıza 2 soru takıldı: 1-Bu ürünü nasıl uygulayacağız biraz bilgilendirirseniz seviniriz 2-Bu üründen memnun kalırmıyız (arabanının yanlarında küçük küçük baya çizik bulunmakta giderirmi)?. 12 Nisan 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi ?mla Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Turthle wax ın benzer ürününü görmüştüm kalemle çiziklere rötuş yapılıyor üstünede cila sürülüyor parlatılıyor Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 sonax ın en başarısız ürünlerinden birtanesi .. o kalemlerde hiç bir işe yaramıyor malesef bir kaç yıkama sonra cıkıyor ... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Turtle ın buna benzer ürünü vardı, ıslak bez ile sürülüyordu, arkasında nasıl kullanılacağı yazar, fotoğrafı çekin, yazılar oknur şeklilde, tercüme edelim. Yorum bağlantısı
Kaan Aykut 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 gönderen kişi 2000 golf un de kullanıyormuş memnun kalmış bakalım artık buyur çağlar abi arka yazıları Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 hizli cilalar etkisini cabuk kaybeder normal cilalara gore cizik giderici kalemlerin ise akibeti aynidir ilk etapta kapattigini dusunursunuz sonradan etkisini kaybeder.kilcal cizik gidericide en iyi yontem iyi bi pastadir Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 kılcal cizikler hiç bir zaman giderilemez en fazla azaltılır kılcal cizign yok edilmesi mumkun degıl yenı pasta cıla boya korumaadan cıkan aracta bile olur kılcal cızıkler ... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 kılcal cizikler hiç bir zaman giderilemez en fazla azaltılır kılcal cizign yok edilmesi mumkun degıl yenı pasta cıla boya korumaadan cıkan aracta bile olur kılcal cızıkler ... Kesin diye bişey yoktur. Katman kalkarsa,kılcal çizik de kalmaz. Kılcalın derinliğine,arabanın üzerindeki verniğin kalınlığına bağlı olarak daha sert aşındırıcılarla kılcaldan eser de kalmayabilir. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Kesin diye bişey yoktur. Katman kalkarsa,kılcal çizik de kalmaz. Kılcalın derinliğine,arabanın üzerindeki verniğin kalınlığına bağlı olarak daha sert aşındırıcılarla kılcaldan eser de kalmayabilir. katılıyorum çıkmaz diye birşey yok ... adı üzerinden kılcal çiziklerden bahsediyoruz... derin çiziklerden değil... verniğin kalınlığıyla orantılı olarak çokta güzel yok edilebiliyor ... bknz. skodaturkey forumu... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 kılcal cizikler adı üzerinde çok ince çiziklerdir yani bir fırçanın yaptığı cizik gibi eğer çizige tırnağınız takılmıyorsa pasta onu hertürlü kapadır Yorum bağlantısı
Berk Karatan 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Aynı ürün bauhausa da satılıyor oraya gidip aynı ürünün türkçe etiketlisine bakabilirsiniz eger fırsatınız varsa... Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-...oryId=20035736# Buradaki ürünü almayı düşünüyorum ama anlıyamadığım birşey var elimde Turtlewax'ın hızlı cilası var ikisinin arasındaki fark nedir ve hangisi daha güzel parlaklık verir yardım ederseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 Evet Fatih abi bizim gibi öğrenci adam için baya pahalı ama böyle baya bir parlaklık verecekse yani piyasadaki diğer ürünlerden farklı olacaksa diye düşündüm ben ama bilmiyorum abi o yüzden sizlere danıştım. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 ben kullanmadım kullanan arkadaşlar illaki yorum yapacaklardır.. arada grupanya gibi sitelerden sonax kampanyalarını yakalamak lazım aslında Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 Evet abi kampanyaları yakalamak lazım.İyi olur öyle ucuza getirince Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 (düzenlendi) Turtlewax ile Meguiars'ın kıyaslamak biraz garip olur Turtlewax'ın hızlı cila olduğunu söylediğiniz bu cila ise hızlı cila değil normal ped ile uygulanan cila hatta polisaj makinası varsa sonuç çok daha güzel olacaktır Ürünü baya araştırdım kullananlar memnun ancak kullanmadım o yüzden kesin iyidir diyemeyeceğim ama kötü olacağını sanmıyorum ürün ile ilgili bir video paylaşıyorum orda da az çok belli cilanın kalitesi Bu arada ürünün fiyatına şimdi baktım da ürün fiyatı düşmüş 2 hafta önce 70 liraydı ürünn fiyatı uygun yani 13 Nisan 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 Valla videodaki gibi parlatacaksa arabayı,paraya kıyılır Fatih abi .anlamadığım birşey var Turtlewax ile bu kıyaslanmaz demişsiniz hangi açıdan bunu dediniz anlayamadım? Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 Meguiars bu işin en eskilerinden ve gerçekten işi biliyor Turtle Wax kötümü hayır değil ancak bugün Turtlewax'ı bir markette bulup alabiliyoruz ancak böyle birşey Meguiars için geçerli değil Meguiars'ın fiyatları yüksek ancak sonuçlar ortada araç kimyasalları konusunda sıralama yapacak olursak 1.Meguiars gelir,Meguiars'ın cilasının etkisi %90 ile bu Turtlewax'ta Meguiars'a nazaran %60 lara düşecektir ben Sonax kullanıyorum param olsa Meguiars kullanırdım ama malum öğrencilik Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 Anladım teşekkürler birşey daha sormak istiyorum bunu daha güzel uygulamak için polisaj makinası almam lazım değil mi internetten şöyle ucuza işimi görebilecek birşeyler varmıdır ? Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 Hiç gerek yok sonuçta pasta cila değil sadece cila bu yüzden uygulama pedi ile yapmanız yeterli olur çünkü şöyle bir durum var eğer makinayı kullanma konusunda deneyiminiz yoksa aracın boyasına zarar verebilirsiniz kullanacağınız polisaj pedide kaliteli olmalı araç boyasında hareler oluşabilir eğer pedi ısındırırsanız boyayı kaldırmaya kadar gider iş makina ile uygulama görüntüde kolay gibi ancak gerçekten iyi biliyor isek kullanmak gerek yoksa sıkıntı çıkabilir. Üygulama pedi ile biraz fazla uğraşırsınız ama risk olmaz birde güzel cila bezi alın cilayı sürüp yedirdkten sonra silmek için bez mikrofiber bez gibi oluyor ancak daha yumusak nerdeyse pamuk gibi oluyor ... Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 14 Nisan 2011 Paylaş 14 Nisan 2011 anladım o zaman içinden çıkan ped le yapmam daha iyi olacak :)teşekkür ederim herkese. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 14 Nisan 2011 Paylaş 14 Nisan 2011 Abi mikrofiber bez almıstım ilk başta araç yıkamak için onlarla yapsam olurmu?yoksa yenidenmi almam gerekli birde şu Megairus'un pedi varya abi onu alsam işimi görür heralde? Yorum bağlantısı
Recommended Posts