Yasin Şimşek 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Dyonun fotosunu ekle nasıl bişey bakalım, buzdolabı iyidir. Başlangıç olarak şu tip tablalı süngerlerden alabilirsin(ucuz oluyor sanayide 15-20 tl filandır), max 15 cm çapında olsun einhellin gücü fazlasına yetmez(15 e yeterse o bile iyi aslında) https://www.markamakina.com/oto-bakim/bezler-pedler?page={page}Abi dyo bu. Srp hem geleseye kadar hemde çarçur olmasın diye ( kendime güvenim ) bunu kullanayım mı ne dersin Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Abi dyo bu. Srp hem geleseye kadar hemde çarçur olmasın diye ( kendime güvenim [emoji3]) bunu kullanayım mı ne dersinBunu kullanabilirsin, pede ilk ürünü biraz fazla koy sonrasında 2 nohut tanesi kadar koy elin alışır. Fazla büyük alanda çalışma 30x30 cm iyidir 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Bunu kullanabilirsin, pede ilk ürünü biraz fazla koy sonrasında 2 nohut tanesi kadar koy elin alışır. Fazla büyük alanda çalışma 30x30 cm iyidirBuzdolabından başladım biraz yüklenince bayılma yapıyor. Birde çbs belco var babam onu deniyor şimdi arabada makineyle Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Buzdolabından başladım biraz yüklenince bayılma yapıyor. Birde çbs belco var babam onu deniyor şimdi arabada makineyle Bayılır normaldir, pedin çapı küçüldükce bayılma azalır Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 3 Ağustos 2017 Paylaş 3 Ağustos 2017 Bayılır normaldir, pedin çapı küçüldükce bayılma azalırYardımlar için teşekkürler abi. Deneme yapıp bıraktık. Belco ve dyo da bile makine baya farketti çamurluklarda denedik. Srp siparişim gelsin önce hare giderici sonra srp yapacağız inşallah. Makineyi aldım ya geri kolay diye düşünüyorum. İyi akşamlar 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Ağustos 2017 Paylaş 4 Ağustos 2017 Yasinim Köksal en doru bilgileri vermiş yumul 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 4 Ağustos 2017 Paylaş 4 Ağustos 2017 Yasinim Köksal en doru bilgileri vermiş yumul Aynen abi sağolsun Köksal abi de sen de hep yardımcı oluyorsunuz bu konuda. Bugün sanayide bölünmüş ürün satan bi dükkana uğrayacağım. Meg gibi markaların bölünmüşlerini satıyor. Hare giderici ve tabla+ ped bakacağım. Tabla 115 ped 120lik almayı düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
İlker Sucu 19 Aralık 2017 Paylaş 19 Aralık 2017 Bugün aldığım Courier Blackline ile giriş yaptım foruma. Konunun tamamını okuma fırsatım olmadı. Koltuk koruma için önerebileceğiniz birşey var mı? Sıvı şeyler döküldüğünde üzerinde tutmayacak birşey mesela. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Bugün aldığım Courier Blackline ile giriş yaptım foruma. Konunun tamamını okuma fırsatım olmadı. Koltuk koruma için önerebileceğiniz birşey var mı? Sıvı şeyler döküldüğünde üzerinde tutmayacak birşey mesela. Yan hava yastığı varsa bişey yapmayın. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 On 19.12.2017 at 00:29, İlker Sucu yazdı: Bugün aldığım Courier Blackline ile giriş yaptım foruma. Konunun tamamını okuma fırsatım olmadı. Koltuk koruma için önerebileceğiniz birşey var mı? Sıvı şeyler döküldüğünde üzerinde tutmayacak birşey mesela. http://www.detailingdukkani.com/urun/gtechniq-i1-fabric-guard-kumas-koruyucu---400ml-bolunmus_7011.aspx Yorum bağlantısı
Enver Çatak 22 Nisan 2018 Paylaş 22 Nisan 2018 Şu internet reklamlarında çıkıyor; sıkıyor ve siliyor. Anında kiri çıkartıyor. Bu üründen kullanan var mı, işe yarıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Haziran 2018 Paylaş 17 Haziran 2018 Koksal abi plastik bolgeler icin trim gibi birsey onermistin tam adi neydi acaba. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Haziran 2018 Paylaş 17 Haziran 2018 Koksal abi plastik bolgeler icin trim gibi birsey onermistin tam adi neydi acaba.Tek ürün söyleyip kısıtlama yapmayayım, çeşitli markaların plastik bakım ürünü mevcut. Dingilizcesi trim detailer olarak geçer. Jel olanları çabuk tükenmiyor ufak boyu bile işini uzun süre görür. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Haziran 2018 Paylaş 17 Haziran 2018 36 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Tek ürün söyleyip kısıtlama yapmayayım, çeşitli markaların plastik bakım ürünü mevcut. Dingilizcesi trim detailer olarak geçer. Jel olanları çabuk tükenmiyor ufak boyu bile işini uzun süre görür. Bahsi gelmişken sorayım. Köksal hocam bu İngiliz Valet pro jel ürünü nasıldır deneme imkanı olmuştur tavsiye eder misiniz düzenli yıkamada çabuk bitiyor mu? http://www.erdemboya.net/VALET-PRO-BLACK-TO-THE-FUTURE-ORJINAL-PLASTIK-VE-TRIM-PARLATICI-JEL-50-ML,PR-1649.html Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2018 Paylaş 17 Haziran 2018 On 22.04.2018 at 15:32, Enver Çatak yazdı: Şu internet reklamlarında çıkıyor; sıkıyor ve siliyor. Anında kiri çıkartıyor. Bu üründen kullanan var mı, işe yarıyor mu? fizik kanunu diyor ki anında tüm kiri söküyorsa o dercede uzun vadede zarar verir. dikkatli kullanmalı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Haziran 2018 Paylaş 17 Haziran 2018 Bahsi gelmişken sorayım. Köksal hocam bu İngiliz Valet pro jel ürünü nasıldır deneme imkanı olmuştur tavsiye eder misiniz düzenli yıkamada çabuk bitiyor mu? http://www.erdemboya.net/VALET-PRO-BLACK-TO-THE-FUTURE-ORJINAL-PLASTIK-VE-TRIM-PARLATICI-JEL-50-ML,PR-1649.htmlValet Pro güzel markadır çeşitli ürünlerini kullandım hemen hepsinden memnun kaldım. Son dönemde bu ürünlerin ithalatına fazladan vergi geldi o yüzden iyice uçtu fiyatlar. Auto glym e de bakın derim fiyat/miktar olarak daha avantajlı olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Serhat Emre 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 Su siralar aracla ilgili ufak tefek kendi cabamla yapmak istediklerim var. arac beyaz ve kilcal cizikler mevcut. Srpyi elle veya makinayla uygulama durumum var. diger urun meguiars ultimate compound urunu. Bu ikisinden oneriniz ne olurdu? Hem siyah hemde beyaz renk araclarda kullanacagim. Ve uzerine beyaz icin fk1000p siyah icin ise fusso coat kullanmak istiyorum. bunlari uygulamadan once arac yikanacak. Kil uygulamasi yapilmasi gerekir mi acaba? Yada ipa ile silmek yeterli olur mu? konu hakkinda yorumlarinizi alabilirmiyim tesekkurler. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 Su siralar aracla ilgili ufak tefek kendi cabamla yapmak istediklerim var. arac beyaz ve kilcal cizikler mevcut. Srpyi elle veya makinayla uygulama durumum var. diger urun meguiars ultimate compound urunu. Bu ikisinden oneriniz ne olurdu? Hem siyah hemde beyaz renk araclarda kullanacagim. Ve uzerine beyaz icin fk1000p siyah icin ise fusso coat kullanmak istiyorum. bunlari uygulamadan once arac yikanacak. Kil uygulamasi yapilmasi gerekir mi acaba? Yada ipa ile silmek yeterli olur mu? konu hakkinda yorumlarinizi alabilirmiyim tesekkurler.Polisaj işlemleri öncesinde kil demirtozu temizliği her zaman gereklidir ancak çiziklerinize uygun pasta söylememiz için resim atarsanız daha uygun olur Yorum bağlantısı
Serhat Emre 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 6 saat önce, Buğra Höngül yazdı: 8 saat önce, Serhat Emre yazdı: Su siralar aracla ilgili ufak tefek kendi cabamla yapmak istediklerim var. arac beyaz ve kilcal cizikler mevcut. Srpyi elle veya makinayla uygulama durumum var. diger urun meguiars ultimate compound urunu. Bu ikisinden oneriniz ne olurdu? Hem siyah hemde beyaz renk araclarda kullanacagim. Ve uzerine beyaz icin fk1000p siyah icin ise fusso coat kullanmak istiyorum. bunlari uygulamadan once arac yikanacak. Kil uygulamasi yapilmasi gerekir mi acaba? Yada ipa ile silmek yeterli olur mu? konu hakkinda yorumlarinizi alabilirmiyim tesekkurler. Polisaj işlemleri öncesinde kil demirtozu temizliği her zaman gereklidir ancak çiziklerinize uygun pasta söylememiz için resim atarsanız daha uygun olur En kisa zamanda paylasacagim. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Emre 22 Temmuz 2018 Paylaş 22 Temmuz 2018 On 07.07.2018 at 13:26, Buğra Höngül yazdı: On 07.07.2018 at 11:05, Serhat Emre yazdı: Su siralar aracla ilgili ufak tefek kendi cabamla yapmak istediklerim var. arac beyaz ve kilcal cizikler mevcut. Srpyi elle veya makinayla uygulama durumum var. diger urun meguiars ultimate compound urunu. Bu ikisinden oneriniz ne olurdu? Hem siyah hemde beyaz renk araclarda kullanacagim. Ve uzerine beyaz icin fk1000p siyah icin ise fusso coat kullanmak istiyorum. bunlari uygulamadan once arac yikanacak. Kil uygulamasi yapilmasi gerekir mi acaba? Yada ipa ile silmek yeterli olur mu? konu hakkinda yorumlarinizi alabilirmiyim tesekkurler. Polisaj işlemleri öncesinde kil demirtozu temizliği her zaman gereklidir ancak çiziklerinize uygun pasta söylememiz için resim atarsanız daha uygun olur Siyahin durumu bu. 1 Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 13 Kasım 2018 Paylaş 13 Kasım 2018 Kaliteli guzel kokan bir cam sil icine 1-2 kapak amonyak bunu profesyonel oto temizleyici arkadasim sirrini verdi. Dosemeleri bilmem ama koltuk icin etkili Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 İç temizlik için sonax araç içi temizleyici kullanıyordum, sonra da ag vrc ile koruma yapıyordum. Sonax bitti, onun yerine konstantre apc alsam daha ucuza gelir diye düşünüyorum. Ama apc ile sonax'la temizlediğim her yeri temizleyebilir miyim. Hatta apc ile koltuk, halı ve dış trimleri de temizlerim diye biliyorum, yanlış mı? Örnek apc, 1 litresi 450-500 lira civarında, 1/10 oranında sulandırsam 10 litre yapar ki litresi 50 liraya gelir. Ne dersin @Köksal Yılmaz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Mahmut Yıldız yazdı: İç temizlik için sonax araç içi temizleyici kullanıyordum, sonra da ag vrc ile koruma yapıyordum. Sonax bitti, onun yerine konstantre apc alsam daha ucuza gelir diye düşünüyorum. Ama apc ile sonax'la temizlediğim her yeri temizleyebilir miyim. Hatta apc ile koltuk, halı ve dış trimleri de temizlerim diye biliyorum, yanlış mı? Örnek apc, 1 litresi 450-500 lira civarında, 1/10 oranında sulandırsam 10 litre yapar ki litresi 50 liraya gelir. Ne dersin @Köksal Yılmaz Gayet iyi olur abi, hatta meraklı bir arkadaşı ortak edip maliyet daha da düşebilir. Sonaxın yaptığı herşeyi konsantre apc de yapacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Gayet iyi olur abi, hatta meraklı bir arkadaşı ortak edip maliyet daha da düşebilir. Sonaxın yaptığı herşeyi konsantre apc de yapacaktır. Sağolasın. Bu işlere hepten gireceğim de yerim dar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Gayet iyi olur abi, hatta meraklı bir arkadaşı ortak edip maliyet daha da düşebilir. Sonaxın yaptığı herşeyi konsantre apc de yapacaktır. iç ve dış temizleyici deneyimledin mi o nasıl oluyor son zamanda birkaç markada aynı yazıyı gördüm, koltuğu siliyoruz sonra kaputu mu sileceğiz aynı sıvı ile Yorum bağlantısı
Recommended Posts