Okan Tansel 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 ve ALLAH 'A büyük konuşmuyorum bir daha renkli araba alırsam pöfff beyaz veya gıri dahası yok arkadaş sağı siliyorum sol batıyor solu siliyorum sağ batıyor tırlatacam yakında Bunlardan herhangi birini uygulamak istersek illa zemini Kil İpa vs. ile temizlemek gerekecek diye tahmin ediyorum mutlaka kafan rahat olur lakin ipa sıkıp kil uygulama fena önce kil sonra cila öncesi ipa ile sil derim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Aslında en güzeli canlı tecrübe etmek ama bunlar kimyasal ürünler, hangisi hangisinin üstüne tutunur/tutunmak boşa emek olur burdan yazmak biraz havada kalıyor, o yüzden aynı tip ürün hiç kullanmam ben. Bazen psikolojik bile parladığını sanıyor insan yorgunluktan Aynı markanın waxı ile hızlı cilasını beraber kullanmak mantıklı ama üst üste double big mac gibi yapmak mantıklı gelmiyor bana. Okan abi meguiars DA tr fiyatı 680 tl idi en son, çinden de 110-120 usd lere dual action alanlar var detailturkey de. DA daha parlak sonuçlar veriyor kullanımı da daha kolay ama sert ve yıpranmış boyalı bir aracın varsa işin bayaa zor oluyor, rotary gibi çizik almıyor ama parlaklık efsane Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Aslında en güzeli canlı tecrübe etmek ama bunlar kimyasal ürünler, hangisi hangisinin üstüne tutunur/tutunmak boşa emek olur burdan yazmak biraz havada kalıyor, o yüzden aynı tip ürün hiç kullanmam ben. Bazen psikolojik bile parladığını sanıyor insan yorgunluktan Aynı markanın waxı ile hızlı cilasını beraber kullanmak mantıklı ama üst üste double big mac gibi yapmak mantıklı gelmiyor bana. Okan abi meguiars DA tr fiyatı 680 tl idi en son, çinden de 110-120 usd lere dual action alanlar var detailturkey de. DA daha parlak sonuçlar veriyor kullanımı da daha kolay ama sert ve yıpranmış boyalı bir aracın varsa işin bayaa zor oluyor, rotary gibi çizik almıyor ama parlaklık efsane bana link lazım kardeşim galiba bu action larda meguersinmi çindekiler Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Aliexpress te dual action polisher diye arat çıkar abi. Tr için Meguiars.com.tr ye bakabilirsin Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Aliexpress te dual action polisher diye arat çıkar abi. Tr için Meguiars.com.tr ye bakabilirsin çinde iki ürünçıkıyor ikisine iyimidir ne dersin Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 çinde iki ürünçıkıyor ikisine iyimidir ne dersin Abi aliexpress e dual action polisher yazıp arat bolca ürün çıkıyor. Bunların tablaları da bizdeki makinelerden farklı bu arada. Ayrıca tabla da alman lazım. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) ben olsam hyrax veya fk1000p den birini seçerdim. Köksal'ım bişey soracağım şimdi ben arabaya kil,ipa,pasta,cila uygulayacağım bunların sıralaması nasıl olmalı değişik öneriler geldi kafam karıştı sen doğrusunu bilirsin birde sana danışayım istedim... (Malzemeler: Kil,ipa,Gtechnic P1 pasta,zr53, saf carnauba wax veya hydrax... ) 3 Haziran 2015 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Köksal'ım bişey soracağım şimdi ben arabaya kil,ipa,pasta,cila uygulayacağım bunların sıralaması nasıl olmalı değişik öneriler geldi kafam karıştı sen doğrusunu bilirsin birde sana danışayım istedim... (Malzemeler: Kil,ipa,Gtechnic P1 pasta,zr53, saf carnauba wax veya hydrax... ) Kil-p1-ipa-zr53 olabilir ama daha önce uygulama tecrüben yoksa zr53 yerine carnauba veya hdrax da olabilir. Aracın rengine ve beklentiye göre de değişiyor aslında, benim arabam siyah atarım carnaubalı waxı yakarım ortalığı 2-3 aydan bir yenilerim de diyebilirsin, açık renk aracım var çok uğraşmak istemiyorum uzun süreli korusun dersen zr53 de olabilir veya ikisinin ortası hydrax. Bu işte en iyi diye bişey yok, kullanıcı tercihi var 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Sertaçım salça olayım olaya araç yıkanır temizlenir kil yapılır, yıkanır kurutulur arkasından pasta yapılır sonra yıkanır kurutulur ipa yapılır .sonra zr53 2 gün sonrada hydrax derim ben bakalım köksalım ne diyecek hihi edit :demiş bile 3 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Kil-p1-ipa-zr53 olabilir ama daha önce uygulama tecrüben yoksa zr53 yerine carnauba veya hdrax da olabilir. Aracın rengine ve beklentiye göre de değişiyor aslında, benim arabam siyah atarım carnaubalı waxı yakarım ortalığı 2-3 aydan bir yenilerim de diyebilirsin, açık renk aracım var çok uğraşmak istemiyorum uzun süreli korusun dersen zr53 de olabilir veya ikisinin ortası hydrax. Bu işte en iyi diye bişey yok, kullanıcı tercihi var Sertaçım salça olayım olaya araç yıkanır temizlenir kil yapılır, yıkanır kurutulur arkasından pasta yapılır sonra yıkanır kurutulur ipa yapılır .sonra zr53 2 gün sonrada hydrax derim ben bakalım köksalım ne diyecek hihi edit :demiş bile Sağolun dostlar, en kısa zamanda bu söylediklerinizi uyguluyacağım... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 çeyiz baya kalabalıklaşmış benim yahu 4 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Konunun uzmanlarından yardım istiyorum. bej rengi araç için maximum parlaklık yaratacak en iyi cila hangisidir. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Konunun uzmanlarından yardım istiyorum. bej rengi araç için maximum parlaklık yaratacak en iyi cila hangisidir. Merhaba şimdi sorular makinaylamı atacaksın ,ellemi kalıcımı olsun yoksa ,haftada bir yenilerimmi dersin ? 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 (düzenlendi) Merhaba şimdi sorular makinaylamı atacaksın ,ellemi kalıcımı olsun yoksa ,haftada bir yenilerimmi dersin ? Okan abicim bizim mutlaka tanışmamız lazım Bu haftasonu cumartesi yada pazar müsaitsen bi sen makineye bak ona göre işe girişiyim derim ne dersin. 12 Haziran 2015 tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 (düzenlendi) okan abi çeyizi sermişsin valla gözlerim kamaştı. 12 Haziran 2015 tarihinde Serkan Ünsalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Okan abicim bizim mutlaka tanışmamız lazım Bu haftasonu cumartesi yada pazar müsaitsen bi sen makineye bak ona göre işe girişiyim derim ne dersin. Kardeşim bu hafta acayip yoğun süpriz vardı bize dönüşte yapamadım özür ve önümüzdeki haftada yoğun kurumlarda işlerim var haberşiriz okan abi çeyizi sermişsin valla gözlerim kamaştı. Parlatırız kardeşim turşusunu kurmucazya çeğizin ) 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Abi konunun başlarında senin tavsiye ettiğin ürünleri almak istiyorum yani turtlewax F1 ile platinum serisini.Aracım koyu renk ve gün boyu güneşte kalıyor platinum cila ile güneş yanığından korunabilirmiyim yoksa başka tavsiyeleriniz var mı? F1 i bulamadım Türkiye'de satışı yok mu ? Platinumu ise şurdan almayı düşünüyorum sizce uygun mu? http://www.n11.com/turtle-wax-platinum-series-precision-car-wax-cila-P55923159?cid=604001&gclid=CNTLr7qAj8YCFa3MtAodux0AEQ Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 aracımda zamanla fırça çizikleri oluşmuş bunları giderecek cila dışı ürün önerebilirmisiniz Birde elimde bu ürünler var ve oldukça fazla sayıda var kullanan oldumu mobilya sanırım bu yüzden arabada denemedim tanıyan varsa yorum yaparsa sevinirim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 aracımda zamanla fırça çizikleri oluşmuş bunları giderecek cila dışı ürün önerebilirmisiniz Birde elimde bu ürünler var ve oldukça fazla sayıda var kullanan oldumu mobilya sanırım bu yüzden arabada denemedim tanıyan varsa yorum yaparsa sevinirim Menzerna otomobil için güzel pastalar üretir. Bunlar da otomobilde kullanılabilir. Elinizde fazla madem özelden veya burdan fiyat/ml bilgisi alabilir miyim? 2 Yorum bağlantısı
Alparslan Özaslan 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 uzun yoldan geldiğimde aracın ön tarafı böcek lekesi ile kaplanmış.su ile denedim.araç sampuanı ile denedim kısmen çıktı.tam kurumuş olanlar çıkmıyor.kısa yoldan nasıl temizleyebilirim. Yorum bağlantısı
ali sendur 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 uzun yoldan geldiğimde aracın ön tarafı böcek lekesi ile kaplanmış.su ile denedim.araç sampuanı ile denedim kısmen çıktı.tam kurumuş olanlar çıkmıyor.kısa yoldan nasıl temizleyebilirim. gazyağı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 uzun yoldan geldiğimde aracın ön tarafı böcek lekesi ile kaplanmış.su ile denedim.araç sampuanı ile denedim kısmen çıktı.tam kurumuş olanlar çıkmıyor.kısa yoldan nasıl temizleyebilirim. Yağ çözücü özelliği olan bulaşık deterjanı da işe yarayabilir. Boya koruma varsa sonrasında yenilenmesini tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Eren ERDOĞAN'a emeklerinden dolayı teşekkürler.. Bitmiş hali.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Eren ERDOĞAN'a emeklerinden dolayı teşekkürler.. Bitmiş hali.. Eline sağlık Murat ama biraz fazla sürmüşsün(3 araba çıkar o waxla ) silerken uğraştırır biraz başka zararı olmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts