Köksal Yılmaz 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Merhaba arkadaşlar, arabayı alalı 1 aya yaklaştı boya koruma için ziebart tan fiyat aldım 600tl dediler bana fazla geldi, araba zaten beyaz bu tip korumaya bu kadar para değmez diye düşündüm belkide yanılıyorum. Alındığından beri yağmurun altında yıkanması hariç yıkatmadım bile sormak istediğim ise şu, boya koruma işine hiç girmesem belli aralıklarla (3-4 ay gibi) kendimin uygulayabileceği bir ürünle cilalama veya koruma benzeri bir şey yapmak istesem, maliyetinden kaçmadan kolay uygulanabilen ve iyi sonuç alabileceğim hangi ürünü kullanmam gerekir. Hayirli olsun 1 sayfa geride tavsiyem ve satin alma linki mevcut. 2 yilda kutuyu yarilarsaniz helal olsun Yorum bağlantısı
Osman Ünal 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 (düzenlendi) Hayirli olsun 1 sayfa geride tavsiyem ve satin alma linki mevcut. 2 yilda kutuyu yarilarsaniz helal olsun Teşekkürler, bu linkteki ürünü tavsiye ettiniz yanılmıyorsam açık renkler için olan. http://www.sanalpazar.com/Soft99-Fusso-Coat-12-Acik-Renkler__isp25630079 Edit: plastik yüzeylerde leke bırakıyormu? 18 Aralık 2014 tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Teşekkürler, bu linkteki ürünü tavsiye ettiniz yanılmıyorsam açık renkler için olan. http://www.sanalpazar.com/Soft99-Fusso-Coat-12-Acik-Renkler__isp25630079 Edit: plastik yüzeylerde leke bırakıyormu? Bende de light versiyonu var, koyu-acik asiri fark yapmaz parlaklik ve koruma anlaminda. Plastiklere surmemeye dikkat edin ama surerseniz de nemli bi bezle kurumadan silin. İcindeki solvent ucunca beyazlasma yapabilir(waxlarin genel ozelligi). Kokusu tiner gibi ama boncuk ve su kaydiricilik cok iyi, capon mali, az beklemedik geminin yanasmasini nisan ayinda Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Ben aracıma bu üründen kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum. soft 99 fusso black tavsiye ederim http://www.sanalpazar.com/Soft99-Fusso-Coat-12-Darkcolour__isp22790702 tavsiye için teşekkürler her iki üründende alıp ayrı ayrı uygulama yaptıktan sonra haber veririm. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 tavsiye için teşekkürler her iki üründende alıp ayrı ayrı uygulama yaptıktan sonra haber veririm. Her ikisini almaya gerek yok, FUSSO yu alın diğerini hatırlamazsınız bile. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Sonax supper güçlü cila ile sonax hızlı cila arasındaki fark nedir hangisinin kullanılması tavsiyesidir Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Sonax supper güçlü cila ile sonax hızlı cila arasındaki fark nedir hangisinin kullanılması tavsiyesidir Teşekkürler. Super güçlü cila bildiğimiz cila. Hızlı cila da dayanım süresi çok daha kısa cilayı desteklemek amacıyla kullandığımız bi ürün. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 2 si birlikte mi kullanılıyor yani. İStediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ancak ben şöyle kullanıyorum. Normal cilayı uyguluyorum. Sonra her yıkamadan sonra hızlı cilayı uyguluyorum. Asıl cilanın ömrünü uzatıyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Anladım tesekkur ediyorum marka olarak sonax i mi kullanıyorsunuz tavsiye edebileceğiniz cilali sampuan , cila varmı acaba memnun kaldığınız Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Anladım tesekkur ediyorum marka olarak sonax i mi kullanıyorsunuz tavsiye edebileceğiniz cilali sampuan , cila varmı acaba memnun kaldığınız Hızlı cila olarak sonax (memnunum), normal cila olarak turtle wax (soft 99 fusso coata geçicem) kullanıyorum. şampuan olarak da sonax kullanıyorum memnunum Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 (düzenlendi) http://www.hepsiburada.com/m/turtle-wax-nano-teknoloji-likit-cila-094040-p-OTM094040 Bü üründen kullanan var mi 4 Ocak 2015 tarihinde Mustafa Boz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var. Yeni aldığım aracıma boya koruma yaptırdım. Sanayide yıkamacılık yapan bir arkadaşa arkadaşımın samimi arkadaşı oluyor kendisi. Meguiars ürünlerini kullanıyor. Aracı sadece suyla yıkat köpükle yıkatma dedi. Buraya kadar herşey tamam. Acaba aracı sadece suyla yıkattıktan sonra (aracım metalik siyah bu arada) herhangi cila tarzı birşeyle silmelimiyim parlaması için yoksa boya koruma yeterlimidir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Arabanı megiuars ın cilalı şampuanı ile yıka, sade suyla yıkarsın ama 2 yıkamada bir mutlaka cilalı şampuan kullan... Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Abi anladım zaten çocuk 6 ayda bir boya korumayı yeniletmen lazım dedi. Ekstra cilaya filan gerek yok o zaman cilalı şampuanını alsam yeterli olacak. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 (düzenlendi) Kaliteli bir yıkama seti edinin, yıkama eldiveni+şampuan+kurulama bezi. Koruma olsa da sadece suyla tam temizlik sağlanamıyor. 250-300 barı boyanın 2-3 cm dibine sokmaktansa eldiven+şampuan ile temizlerdim, cam fitillerini kesme riski de cabası. DetailingDükkanı sanalpazardaki ilanlarına bakabilirsiniz, sağlam satıcıdır. 21 Ocak 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 Köksal senin hediyeni kullandım ama yağmur yok şimdide 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 (düzenlendi) Köksal senin hediyeni kullandım ama yağmur yok şimdide Güle güle kullan abim. Geçen pazar ben de arkadaşın ve benim arabaya uygulayacaktım, bulaşık makinesi bozuldu ona dalınca sadece arkadaşın arabaya uygulama yapacak vakit kaldı. Bu haftasonu ben de seryum oksitle çizik giderip uygulama yapacağım inşallah İş bitince en azından yikayayim dedim 21 Ocak 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Meguiars cilalı araba şampuanı 43 TL +yıkama eldiveni 35TL +kurulama bezi 42 TL toplam 120 TL fiyat nasıl sizce. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Cilalı şampuanı bilinen markalardan alın yeter, mf eldiveni bimden falan alsanızda olur, meguiars biraz daha kaliteli, koyun yünü gibi, imkan varsa bence onu alın... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Şampuan muhtemelen wash and wax adındaki sarı şampuandır. Güzel bir şampuandır ancak fiyat/performans olarak daha uygun çözüm arayana sonax turuncu da yeterlidir. Hepsinin fiyatı normal, 3 tl lik makarna eldiven veya bim de satılan 2 li mf bezlerle karıştırmamak lazım Biraz önce ordu daki kuzenime sipariş geçtim detailing dükkanından 1 lt crytal consept şampuan1 ad meguiars wash mitt mf1 ad gyeon kurulama bezi soft dryer1 ad fukupika sprey wax500 ml vinetfiyat 133 TL çıktı havale ile. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Şampuan muhtemelen wash and wax adındaki sarı şampuandır. Güzel bir şampuandır ancak fiyat/performans olarak daha uygun çözüm arayana sonax turuncu da yeterlidir. Hepsinin fiyatı normal, 3 tl lik makarna eldiven veya bim de satılan 2 li mf bezlerle karıştırmamak lazım Biraz önce ordu daki kuzenime sipariş geçtim detailing dükkanından 1 lt crytal consept şampuan 1 ad meguiars wash mitt mf 1 ad gyeon kurulama bezi soft dryer 1 ad fukupika sprey wax 500 ml vinet fiyat 133 TL çıktı havale ile. Fiyat performans olarak tavsiye edebileceğini kurulama bezi var mi abi? Fiestayi kurulamaya yetse yeter uber blue tavsiye ediliyor genelde ama. Camlar için parex in baklava dilimi gibi olan cam bezi var onu kullanıyorum çok memnunum sıfır iz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Fiyat performans olarak tavsiye edebileceğini kurulama bezi var mi abi? Fiestayi kurulamaya yetse yeter uber blue tavsiye ediliyor genelde ama. Camlar için parex in baklava dilimi gibi olan cam bezi var onu kullanıyorum çok memnunum sıfır iz Ben 3-4 yıldır chemical guys miracle dryer kullanıyorum, memnunum ancak benden sonra çok ürün çıktı tabi ki. Kuzene sipariş ettiğim gyeon soft dryer ı öneririm, kurulama bezlerinde gsm değeri önemli, gyeon 1200 gsm(metrekareye düşen ağırlığı) Uber blue 320gsm chemical guys mammoth 880gsm idi yanlış hatırlamıyorsam. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Ben 3-4 yıldır chemical guys miracle dryer kullanıyorum, memnunum ancak benden sonra çok ürün çıktı tabi ki. Kuzene sipariş ettiğim gyeon soft dryer ı öneririm, kurulama bezlerinde gsm değeri önemli, gyeon 1200 gsm(metrekareye düşen ağırlığı) Uber blue 320gsm chemical guys mammoth 880gsm idi yanlış hatırlamıyorsam. Teşekkür ederim abi bakayım hemen Yorum bağlantısı
Recommended Posts