Volkan Ceneviz 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 torpidoya ve deriye zarar verirmi acaba çatlama vs yaptırırmı Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 torpidoya ve deriye zarar verirmi acaba çatlama vs yaptırırmı Bu ürünler sıradan bir ürün değildir,kesinlikle söz konusu değil... Yorum bağlantısı
özgür özkan 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Bende bu linkteki ürünü kullanıyorum şahsen oto yıkamacılarında sürdükleri ciladan 10 kat daha iyi vıcık vıcık yapışmıyor ve baya derinlik katıyor araca 1-2 hafta tozsuz kullanım garanti diyebilirim http://www.sanalpazar.com/Atas-Plak2r-Antistatikkonsantretorpido-Cilasi750-Ml__isp7382788 Dikkat etmeniz gereken taraf tüm bu tarz ürünlerde direk torpidoya yada plastik aksağıma sıkmayıp micofiber beze sıkıp silmenizi öneririm Bende tavsiye ederim atas plak2 guzeldir Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 arkadaşlar haftasonu aksesuarcının birinde denk geldim jsv marka pasta cila ürünleri ürünü baya övdüler haliyle satmak için ama baya alıpta memnun kalan varmış aranızda kullanan varmı linki aşağıda http://www.hepsiburada.com/liste/jsv-cizik-gidericiler/department.aspx?categoryId=20035740&sp=brand=jsv Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 bu tip ürünler, parası kadardır diyelim, 10 tl lik üründen 20 tl kik mucize hiçbir zaman çıkmaz 1 Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 aracımda boyasında cok ufak kılcal kadar atmalar çatlama gibi mevcut fakat çok dikkatli bakınca ve çok ufak lar elimi sürünce de zor belli oluyor bu durum ilerler mi ilerde boya atarmı neden böyle oluyor araçta boya var idi temizlik boyalı idi. fakat 2 ay olmadı boyanalı ancak dediğim gibi sanki kırılmalar var fakat çok inceden bakınca belli ediyor. elimi sürünce belli bile değil gibi Yorum bağlantısı
özgür özkan 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 aracımda boyasında cok ufak kılcal kadar atmalar çatlama gibi mevcut fakat çok dikkatli bakınca ve çok ufak lar elimi sürünce de zor belli oluyor bu durum ilerler mi ilerde boya atarmı neden böyle oluyor araçta boya var idi temizlik boyalı idi. fakat 2 ay olmadı boyanalı ancak dediğim gibi sanki kırılmalar var fakat çok inceden bakınca belli ediyor. elimi sürünce belli bile değil gibikirilmalarin sebebi genelde alt taraftaki macunun kalin atilmasidir. temizlik boyasi oldugundan eminmisiniz? sadece boyada kirilma olmamasi lazim Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 http://www.amway.com.tr/product/8967,silicone-glaze-#.U6Hku_l_uCk bu ürünü arabayı ilk aldığımda bir arkadaşım hediye etmişti tavsiye ederim temiz bir yıkamadan sonra aracı baya değiştiriyo Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Ben göğüse plastik aksama deriye maun kaplamalara silikon sprey kullanıyorum wurth de arkadaşım çalışıyor o önermişti hem gıcırtıları trim seslerini kesiyor hem de harika parlatıyor.mikrofiber bezlede sildinmi miss.yine koltuk pandizot ve plastik deri aksam a kir ve lekeler için köpük spreyi var yine wurth ün onu kullanıyorum özellikle havalandırma ızgara temizliğine mis gibi oluyor ve çok güzel kokuyor.tavsiye ederim ... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar siz pasta cila işinde uzman arkadaşlarıma bir kaç sorum olacak, Eren ERDOĞAN kardeşimle pasta cila işi yaptıracağız. Sadece işçilik olarak anlaştık. Ürünleri biz temin ediyoruz. Aldığımız ürünler aşağıda ki gibi, http://www.n11.com/cizik-giderici-pasta-meguiars-ultimate-compound-450ml-P19828217 http://www.n11.com/meguiars-nxt-generation-tech-wax-20-boya-koruyucu-sivi-wax-P11294635 http://www.n11.com/meguiars-ultimate-polish-boya-koruyucu-cila-P11294835 Şimdi soru 1. Bunların uygulanma sırası,? soru 2. .... yerine şunu alsaydınız diyeceğiniz ürün var mı ? (Meguiar's olmak kaydıyla) soru 3. Bu ürünler kaç araba için yeterli olur ? Edit : Cevaplar için şimdiden teşekkür ederiz.. 6 Temmuz 2014 tarihinde Murat Sağdaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 (düzenlendi) Ped ve makine olarak ne kullanacak eren bey? Araç ne renk? Pasta olarak 250 ml meg 101 alırdım. 1 araca 100-150 ml gidiyor, bölünmüş olarak satılıyor normalde en ufak ambalaj 1 lt dir Koruma olarak nxt iyidir Araç Koyü renk ise koruma oncesi glaze tarzı ıslak görünüm veren ürünler kullanabilirsiniz. Dipnot:meguiars geneli güzeldir ama ben olsam tek markaya bağlı kalmam. Birçok markanın daha başarılı ürünleri var kategorisine göre. 6 Temmuz 2014 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Ped ve makine olarak ne kullanacak eren bey? Araç ne renk? Pasta olarak 250 ml meg 101 alırdım. 1 araca 100-150 ml gidiyor, bölünmüş olarak satılıyor normalde en ufak ambalaj 1 lt dir Koruma olarak nxt iyidir Araç Koyü renk ise koruma oncesi glaze tarzı ıslak görünüm veren ürünler kullanabilirsiniz. Dipnot:meguiars geneli güzeldir ama ben olsam tek markaya bağlı kalmam. Birçok markanın daha başarılı ürünleri var kategorisine göre. Autowax ile anlaştık polisaj makinesi ile yapacaklar. Açıkcası ped ve makine hakkında bilgimiz yok. Araçlarımız 1 tanesi vizyon mavi diğeri gümüş gri.. Aldığımız Cila hakkında yorum yapmadınız.? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Koruma ürünü nxt dir, ultimate polish peşe waxing glaze ürünü koruma oncesi islak görünüm kazandıran parlaklığı arttıran ürünüdür. Vizyon maviyi bilmiyorum ama gri de farkı gözle görmek pek kolay değil. Kendim uygulama yapsam onu kullanmadım. Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 arkadaşlar cam temizliğinde hangi ürünü kullanıyosunuz genelde çok görüyorum cam cilası vs bikaç tane aldım memnun kalmadımda sizlere danışmak istedim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 (düzenlendi) Nedense bu konu bana masal geliyor artık 7 Temmuz 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 arkadaşlar cam temizliğinde hangi ürünü kullanıyosunuz genelde çok görüyorum cam cilası vs bikaç tane aldım memnun kalmadımda sizlere danışmak istedim Ben temizlikte meguiars glass clearner veya ipa (izopropil alkol) kullanıyorum. Cam cilası olarak hangi ürünleri aldınız? Temizlikten ziyade su ve kir itici urunler olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Ben temizlikte meguiars glass clearner veya ipa (izopropil alkol) kullanıyorum. Cam cilası olarak hangi ürünleri aldınız? Temizlikten ziyade su ve kir itici urunler olduğunu düşünüyorum. tanınmış bir markanın değildi denemek için almıştım ama memnun kalmadım istediğim temizliği vermedi bu ipa dediğiniz ürünü nerden bulabilirim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 tanınmış bir markanın değildi denemek için almıştım ama memnun kalmadım istediğim temizliği vermedi bu ipa dediğiniz ürünü nerden bulabilirim Ben zamanında erdem boyadan almıştım başka ürünlerin yanında Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 sağolasın hocam bulursam alırım hemen camlarda çıkmayan lekeler var ne kullandıysam çıkmadı bide bunları deniyim bakalım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 sağolasın hocam bulursam alırım hemen camlarda çıkmayan lekeler var ne kullandıysam çıkmadı bide bunları deniyim bakalım Yakinen çekilmiş foto var mı? Benim kullandıklarım genel temizlik amaçlı. Ekstra lekeler varsa ise yaramaz muhtemelen. Lekelerin durumuna göre kil veya pasta uygulanabilir. Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 yakından çekilmiş foto yokta ön camın en alt kısımlarında beyaz beyaz lekeler var sanırım sudan kaynaklı kireç lekeleri onları çıkartamadım bir türlü bide arka kelebeklerde var aynı şekilde elimde çizikler için pasta var acaba giderirmi o lekeleri? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=hrecz9340003&categoryId=13003351 Hiç kullanan oldu mu? benim arabada tavanda belirli belirsiz bir kaç yerde güneş yanığı oluşuyor. Bir nebze de olsa etki sağlar mı? Özellik belirtilmemiş. Ama güneş yanığına boyadan başka çözüm yok diye biliyorum. Gerçi Zr53 denen cila ince bir film tabaka oluşturuyormuş araç üzerinde ama, bilene sormak lazım.. ... ... Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 ( Ziebart, Sonax vs. )'larda yapılan koltuk korumanın faydası var mı ? biri 260 istedi ve aracın hiç kullanılmamış olması gerektiği söylendi, diğeri 100 tl gibi bir fiyat verdi eğer koltuklarından leke yoksa sorun yok denildi. Gerçekten koltuklara öyle meyve suyu vs. döküldüğünde rahatlıkla silinebilir leke bırakmaz mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 ( Ziebart, Sonax vs. )'larda yapılan koltuk korumanın faydası var mı ? biri 260 istedi ve aracın hiç kullanılmamış olması gerektiği söylendi, diğeri 100 tl gibi bir fiyat verdi eğer koltuklarından leke yoksa sorun yok denildi. Gerçekten koltuklara öyle meyve suyu vs. döküldüğünde rahatlıkla silinebilir leke bırakmaz mı ? Evet abim. Faydası var. Ama belli bir süre sanırım. Ben eski Stilo ma yaptırmıştım. Adam koltuğa 1 bardak kahve döktü ve sonrasında peçete ile sildi. Hiç iz kalmadı. Sanırım kumaş üzeeinde bir tabaka oluşturuyor ve kirin işlemesini engelliyor. Ama dediğim gibi çok uzun dayanımı yok. Sen naptın C-Max i? Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Evet abim. Faydası var. Ama belli bir süre sanırım. Ben eski Stilo ma yaptırmıştım. Adam koltuğa 1 bardak kahve döktü ve sonrasında peçete ile sildi. Hiç iz kalmadı. Sanırım kumaş üzeeinde bir tabaka oluşturuyor ve kirin işlemesini engelliyor. Ama dediğim gibi çok uzun dayanımı yok. Sen naptın C-Max i? C max'ı teslim aldığım gibi bir tur attım iade ettim aracın rot ayar kolu yalama yapmıştı onuda yaptılar sonuç servisler içler acısı daha dün dışarıda ROT ayarı yaptım araçtaki sağa çekme ve hızlıyken sarsıntı geçti... Ayrıca bayramda uzun yola çıkmadan gerekiyorsa koltuk koruma yaptıralım dedim malum yolda çoluk çocuk yer içer döker koltuklarım leke yapmasın Yorum bağlantısı
Recommended Posts