Ersen Tapan 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Bak bakayım forumun saati kaçta kalmış? Hani opel? Mükremin abi senin ayarlarda sorun var,forumun saati normal Yorum bağlantısı
Gokhan Gürler 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Aracım 2011 model klasman rengi bi kac rötuş lük yerler ve kapi acma kollarının etrafında çizikler oldugundan ve de kabortada elimi sürdüğümdeki pürüzlerin gitmesi icin pasta cila yaptırmak istiyorum birkereye masus daha sora kendim sadece cila uygularım sizce 2011 yılındaki araca yaptırmamın zararı olurmu boyaya zarar verirmi ? Yada sadece kendim sonax in cilasini alip uygulamalımiyim . Herkese kazasiz belasiz yolculuklar ... Yorum bağlantısı
Engin Deniz 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Aracım 2011 model klasman rengi bi kac rötuş lük yerler ve kapi acma kollarının etrafında çizikler oldugundan ve de kabortada elimi sürdüğümdeki pürüzlerin gitmesi icin pasta cila yaptırmak istiyorum birkereye masus daha sora kendim sadece cila uygularım sizce 2011 yılındaki araca yaptırmamın zararı olurmu boyaya zarar verirmi ? Yada sadece kendim sonax in cilasini alip uygulamalımiyim . Herkese kazasiz belasiz yolculuklar ... Mevcut konudan devam edelim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Mükremin abi senin ayarlarda sorun var,forumun saati normal Şu mesajı yazdığım anda, kolumdaki saat 17,03, duvardaki saat 17,05, bilgisayarım 17,05. Bakalım gönderdiğimde mesaj yazma saatim kaç görünecek? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Şu mesajı yazdığım anda, kolumdaki saat 17,03, duvardaki saat 17,05, bilgisayarım 17,05. Bakalım gönderdiğimde mesaj yazma saatim kaç görünecek? 17:04 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Şu mesajı yazdığım anda, kolumdaki saat 17,03, duvardaki saat 17,05, bilgisayarım 17,05. Bakalım gönderdiğimde mesaj yazma saatim kaç görünecek? 1 saat ileri geri alamayan bir teknolocinin evlatlarıyız ki dakika ya hiç girmeyelim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 1 saat ileri geri alamayan bir teknolocinin evlatlarıyız ki dakika ya hiç girmeyelim Bir de bu teknolocinin iktidar sahipleri müstevlilerini forum saatinin doğruluğundan müstesna tutarlarsa halimiz nice olur? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 100 TL lik pasta cila yaptırmayın derim. hele astraya hiç.... Çağlar Abi 99 mondeoya 150 tl'ye yaptırılır mı peki Araba çok mat ve çizikli Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Çağlar Abi 99 mondeoya 150 tl'ye yaptırılır mı peki Araba çok mat ve çizikli Konu taşınmıştır. Yorum bağlantısı
Emre Usta 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 bugun elle boya koruma uyguladım işte sonucu 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Meguiars NXT GENERATION Boya Koruyucu Cila Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 aradığım konu buradaymış... 2009 blazer mavisi focusum var alalı 5 ay oldu ama konusunu açacak fotoğraf çekemediğim için açmadım o kadar hare var boyada temsili eklediğim bu fotoğraftan beter. pasta+ cila yaptırmak istiyorum, uygun bulursam boya koruma yaptırmalımıyım sizce. antalya da tavsiye edeceğiniz biryer var mı? bir fırsat sitesinde "Stil Auto'dan İç ve Dış Yıkama, Pasta, Cila ve Araç İçi Ozon Uygulaması 59 TL" şeklinde kamopanya var sizce nasıldır? stil-auto Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Bu tarz kampanyalar ise yaramaz bunu bilin öncelikle Aracinizda sadece bu tarz kılcal çizimler varsa işiniz kolay zaten.Hafif asibdirici ile kolayca halledilir.Zaten pasta yapıldığında mutlaka koruma da yapılır.100. Tl ye bu isi yapanlardan uzak durun Genelde boyanın duruma bakmazlar ellerindeki en ağır asindirici ile girerler çabuk halledilsin diye.Bir kere sağlam bir yere yaptırın sonrasında katı bir wax alın ayda bit wax uygulayın ki çok kolaydır bunu yapmak uzun süre pasta ihtiyacınız olmadan aracınız koruma altında olacaktır 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Bu tarz kampanyalar ise yaramaz bunu bilin öncelikle Aracinizda sadece bu tarz kılcal çizimler varsa işiniz kolay zaten.Hafif asibdirici ile kolayca halledilir.Zaten pasta yapıldığında mutlaka koruma da yapılır.100. Tl ye bu isi yapanlardan uzak durun Genelde boyanın duruma bakmazlar ellerindeki en ağır asindirici ile girerler çabuk halledilsin diye.Bir kere sağlam bir yere yaptırın sonrasında katı bir wax alın ayda bit wax uygulayın ki çok kolaydır bunu yapmak uzun süre pasta ihtiyacınız olmadan aracınız koruma altında olacaktır Kesinlkle haklısın, o paraya anca iç dış araba yıkanır ancak. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Istanbul icin tavsiye edeceginiz detayli ic temizlik ( koltuklar, kapilar ve tavan) yapan neresi var? Asagi yukari fiyati nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Istanbul icin tavsiye edeceginiz detayli ic temizlik ( koltuklar, kapilar ve tavan) yapan neresi var? Asagi yukari fiyati nedir? sen yaşıyormusun fatih, nerelerdesin İlteber ile bir görüş megarusa ile anlaşma sağlamıştı galiba forum için iyi fiyat veriyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 nano korumalara bak tuzlu ama çok iyi sonuç veriyor Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 nano korumalara bak tuzlu ama çok iyi sonuç veriyor Boya koruma işlemi. Boya ölçüm cihazlarında aracı boyalı gibi gösterirmi. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Sonax Konsantre Şampuan 314300 1000MLLocal Yıkama Kurulama Cilama EldiveniMeguiar's Hızlı Pratik El Cila Pedi W0004WenCar Microfiber Havlu Bezi 1.Kalite 3Lü Ekonomik 1004912Turtle Wax Mavi Araçlar İçin Cila 300 mlSonax 543200 Motor Temizleyici 500MLDaytona Motor Temizleme Esnek Yardımcı Fırça Dar Bölmelere 09a034 bu ürünleri aldım, yarın yada hafta sonu ufaktan girişeceğim bakalım sonuç ne olacak. eşimin akrabası olan bi oto boyacısı 80TL ye pasta cila yapalım dedi ama buradaki yorumlardan sonra pasta işine cesaret edemedim Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 benim araç metalik değil ama yinede işin ehli yerlerde elim bollaşınca yaptıracağım artık bu aldıklarımla tatmin olmazsam Yorum bağlantısı
Mehmet Unsal 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 (düzenlendi) Aksesuar ve Tuning - Temizlik ve Bakım - Koruyucu ve Cila Otocity - Oto Yedek Parça 7/24 bu sitede bakım malzemleri fiyatı çok uygun bilginize 5 Haziran 2014 tarihinde Mehmet Unsal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 araçların torpido temizliğini ne ile yapıyorsunuz güzel bi şekilde kapı döşemeleri ve torpido temizliği nasıl sağlanır. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 araçların torpido temizliğini ne ile yapıyorsunuz güzel bi şekilde kapı döşemeleri ve torpido temizliği nasıl sağlanır. http://www.otocity.com/3M-Car-Care-Deri-Torpido-ve-Plastik-Yeniliyci-450ml_UD5348 Yorum bağlantısı
Recommended Posts