İçeriğe Yönlendir

Boya Koruma, Cila Ve Temizlik Ürünleri( 3 M, Ziebart , Sonax..vs )

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Ersen Tapan

Bak bakayım forumun saati kaçta kalmış?

Hani opel?

Mükremin abi senin ayarlarda sorun var,forumun saati normal :)

Yorum bağlantısı
Gokhan Gürler

Aracım 2011 model klasman rengi bi kac rötuş lük yerler ve kapi acma kollarının etrafında çizikler oldugundan ve de kabortada elimi sürdüğümdeki pürüzlerin gitmesi icin pasta cila yaptırmak istiyorum birkereye masus daha sora kendim sadece cila uygularım sizce 2011 yılındaki araca yaptırmamın zararı olurmu boyaya zarar verirmi ?

Yada sadece kendim sonax in cilasini alip uygulamalımiyim .

Herkese kazasiz belasiz yolculuklar ...

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Aracım 2011 model klasman rengi bi kac rötuş lük yerler ve kapi acma kollarının etrafında çizikler oldugundan ve de kabortada elimi sürdüğümdeki pürüzlerin gitmesi icin pasta cila yaptırmak istiyorum birkereye masus daha sora kendim sadece cila uygularım sizce 2011 yılındaki araca yaptırmamın zararı olurmu boyaya zarar verirmi ?

Yada sadece kendim sonax in cilasini alip uygulamalımiyim .

Herkese kazasiz belasiz yolculuklar ...

Mevcut konudan devam edelim ;)

Yorum bağlantısı

Mükremin abi senin ayarlarda sorun var,forumun saati normal :)

Şu mesajı yazdığım anda, kolumdaki saat 17,03, duvardaki saat 17,05, bilgisayarım 17,05. Bakalım gönderdiğimde mesaj yazma saatim kaç görünecek?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Şu mesajı yazdığım anda, kolumdaki saat 17,03, duvardaki saat 17,05, bilgisayarım 17,05. Bakalım gönderdiğimde mesaj yazma saatim kaç görünecek?

17:04

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1 saat ileri geri alamayan bir teknolocinin evlatlarıyız ki dakika ya hiç girmeyelim

Yorum bağlantısı

1 saat ileri geri alamayan bir teknolocinin evlatlarıyız ki dakika ya hiç girmeyelim

Bir de bu teknolocinin iktidar sahipleri müstevlilerini forum saatinin doğruluğundan müstesna tutarlarsa halimiz nice olur? :nea:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

100 TL lik pasta cila yaptırmayın derim. hele astraya hiç....

Çağlar Abi 99 mondeoya 150 tl'ye yaptırılır mı peki :)

Araba çok mat ve çizikli  :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çağlar Abi 99 mondeoya 150 tl'ye yaptırılır mı peki :)

Araba çok mat ve çizikli  :(

Konu taşınmıştır.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

aradığım konu buradaymış... 2009 blazer mavisi focusum var alalı 5 ay oldu ama konusunu açacak fotoğraf çekemediğim için açmadım o kadar hare var boyada :)  temsili eklediğim bu fotoğraftan beter.

20120421-1214-20111014-1129-S17-compound

pasta+ cila yaptırmak istiyorum, uygun bulursam boya koruma yaptırmalımıyım sizce. antalya da tavsiye edeceğiniz biryer var mı?

bir fırsat sitesinde "Stil Auto'dan İç ve Dış Yıkama, Pasta, Cila ve Araç İçi Ozon Uygulaması 59 TL" şeklinde kamopanya var sizce nasıldır?

stil-auto

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu tarz kampanyalar ise yaramaz bunu bilin öncelikle

Aracinizda sadece bu tarz kılcal çizimler varsa işiniz kolay zaten.Hafif asibdirici ile kolayca halledilir.Zaten pasta yapıldığında mutlaka koruma da yapılır.100. Tl ye bu isi yapanlardan uzak durun

Genelde boyanın duruma bakmazlar ellerindeki en ağır asindirici ile girerler çabuk halledilsin diye.Bir kere sağlam bir yere yaptırın sonrasında katı bir wax alın ayda bit wax uygulayın ki çok kolaydır bunu yapmak uzun süre pasta ihtiyacınız olmadan aracınız koruma altında olacaktır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu tarz kampanyalar ise yaramaz bunu bilin öncelikle

Aracinizda sadece bu tarz kılcal çizimler varsa işiniz kolay zaten.Hafif asibdirici ile kolayca halledilir.Zaten pasta yapıldığında mutlaka koruma da yapılır.100. Tl ye bu isi yapanlardan uzak durun

Genelde boyanın duruma bakmazlar ellerindeki en ağır asindirici ile girerler çabuk halledilsin diye.Bir kere sağlam bir yere yaptırın sonrasında katı bir wax alın ayda bit wax uygulayın ki çok kolaydır bunu yapmak uzun süre pasta ihtiyacınız olmadan aracınız koruma altında olacaktır

Kesinlkle haklısın, o paraya anca iç dış araba yıkanır ancak.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fatih Ada

Istanbul icin tavsiye edeceginiz detayli ic temizlik ( koltuklar, kapilar ve tavan) yapan neresi var? Asagi yukari fiyati nedir?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Istanbul icin tavsiye edeceginiz detayli ic temizlik ( koltuklar, kapilar ve tavan) yapan neresi var? Asagi yukari fiyati nedir?

sen yaşıyormusun fatih, nerelerdesin 

İlteber ile bir görüş megarusa ile anlaşma sağlamıştı galiba forum için iyi fiyat veriyorlardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Süleyman Can Şahin

nano korumalara bak tuzlu ama çok iyi sonuç veriyor

Boya koruma işlemi. Boya ölçüm cihazlarında aracı boyalı gibi gösterirmi.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Sonax Konsantre Şampuan 314300 1000ML
Local Yıkama Kurulama Cilama Eldiveni
Meguiar's Hızlı Pratik El Cila Pedi W0004
WenCar Microfiber Havlu Bezi 1.Kalite 3Lü Ekonomik 1004912
Turtle Wax Mavi Araçlar İçin Cila 300 ml
Sonax 543200 Motor Temizleyici 500ML
Daytona Motor Temizleme Esnek Yardımcı Fırça Dar Bölmelere 09a034

bu ürünleri aldım, yarın yada hafta sonu ufaktan girişeceğim bakalım sonuç ne olacak. eşimin akrabası olan bi oto boyacısı 80TL ye pasta cila yapalım dedi ama buradaki yorumlardan sonra pasta işine cesaret edemedim :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

benim araç metalik değil ama yinede işin ehli yerlerde elim bollaşınca yaptıracağım artık bu aldıklarımla tatmin olmazsam :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Volkan Ceneviz

araçların torpido temizliğini ne ile yapıyorsunuz güzel bi şekilde kapı döşemeleri ve torpido temizliği nasıl sağlanır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...